Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

RRedman 24-07-10 22:21

Re: DJ 02 NUE

Quote:

Originally Posted by THE BLACK DREAM (Post 3540361)
Cred ca ma vazusi eram un baiat mai scund asa si eram imbracat in albastru si aveam o plasuta in mana :D

Cred ca da.Hai ca facem offtopic pe aici.

NXdev 26-07-10 16:00

Frumoasa si intretinuta Dacia ta :P..felicitari pentru munca depusa , masina arata foarte bine cu jantele dublate.Cat te-a costat operatia intarit amortizoare - comprimat arcuri ?Masina cum se comporta cu suspensia asta?

Cosmin-SNR 26-07-10 16:35

Salut! Foarte frumoasa dacia ta ;) ceva de genul as vrea si eu sa fac la a mea :joy: ma refer la bad boy si grila fata :-) si poate voi monta o inchidere centralizata si alarma :bat: Oricum a ta a iesit super sper sa iasa si a mea macar pe jumatate cat a ta! MULTA MULTA BAFTA CU EA SI ASTEPTAM NOUTATI!!!

RRedman 26-07-10 16:53

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3543828)
Frumoasa si intretinuta Dacia ta :P..felicitari pentru munca depusa , masina arata foarte bine cu jantele dublate.Cat te-a costat operatia intarit amortizoare - comprimat arcuri ?Masina cum se comporta cu suspensia asta?

Merci.Amortizoarele au costat 240 lei(intaritul)...toate 4...iar arcurile nu sunt comprimate...o sa piarda vreo 2 spire.Mai mult nu imi permit datorita drumurilor pline de gropi.Inca nu i-am pus inca suspensia....din pricina ITP-ului.

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3543890)
Salut! Foarte frumoasa dacia ta ;) ceva de genul as vrea si eu sa fac la a mea :joy: ma refer la bad boy si grila fata :-) si poate voi monta o inchidere centralizata si alarma :bat: Oricum a ta a iesit super sper sa iasa si a mea macar pe jumatate cat a ta! MULTA MULTA BAFTA CU EA SI ASTEPTAM NOUTATI!!!

Merci.Astept sa fac rost de mai mult timp liber...si o sa revin cu noutati.

Alexis_PSA 24-08-10 14:41

am citit tot threadul masini tale si este una dintre cele mai frumoase dacii pe care le-am vazut facuta cu gust si un stil clean dar de efect si acel bad boy a iesit perfect jentile la fel o intrebare am cat te'a costat vopseaua fara manopera si prin ce zona a bucurestiului iesi cu daciana :D

Alexis_PSA 24-08-10 15:38

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3606799)
am citit tot threadul masini tale si este una dintre cele mai frumoase dacii pe care le-am vazut facuta cu gust si un stil clean dar de efect si acel bad boy a iesit perfect jentile la fel o intrebare am cat te'a costat vopseaua fara manopera si prin ce zona a bucurestiului iesi cu daciana :D

sry de dublu post :D am cam sarit pagina unde era rasp la intrebarea mea :) bafta in continuare cu masina :)

RRedman 24-08-10 17:57

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3606903)
sry de dublu post :D am cam sarit pagina unde era rasp la intrebarea mea :) bafta in continuare cu masina :)

Nu e problema, merci pentru aprecieri.Masina circula prin Craiova.

Ce nou pe la masina:

-panou de sigurante nou
-sistem audio revizuit
-retapitat unele elemente din interior
-plachetii de frana schimbati
-ulei in praguri si vaselina in usi
-parasolar din autocolant mat
-jugul la cutie strans, completat ulei in cutie, rectificat planetare(cam degeaba, sunt de 10 ani pe masina, avand o uzura estimata la 30%)bani dati cam degeaba, dar am zis sa le fac...
-am revizuit tot ce tine de bucsa, pivot, tot ce se afla pe sub masina, nici o problema
-vopsea noua pe barele din plastic, vopsea mata, vopsea negru lucios pe jante,
-montat triple stock.
-am aerisit sistemele de franare si racire+vas de expansiune nou
plastice stranse la interior mai bine
-am redus vibratiile si zgomotele produse de barele din plastic, aplicand un strat de silicon sanitar intre ele si armaturile din tabla, care au fost revopsite
-plus alte maruntele....

Am deja amortizoarele intarite...o sa pun arcuri de nova spate noi pe toate rotile plus bare de torsiune mai groase....si sa imi mai dublez doua jante canada la un 6.5 J pentru a completa setul.Astea o sa fie facute in functie de timpul disponibil...care nu prea e....

Am considerat ca nu trebuie sa postez la fiecare maruntis facut si sa postez cand o sa fac ceva mai memorabil.

Aaa si da, masina o sa ramana simpla, lasata putin din suspensie si jante dublate, curata si cocheta..nimic mai mult..pentru mine e mai mult decat suficient.O sa pun si cateva poze in curand.

RRedman 26-08-10 09:57

10 Attachment(s)
Masina in stadiul actual...

Deci...urmeaza suspensia "shport" si 2 jante dublate canada 6.5(ca cele de pe spate)...si vreau sa ma opresc.

NXdev 26-08-10 10:29

Arata foarte bine caroseria :P.Intretinuta masina.

uN_DuC 26-08-10 10:52

frumoasa

b08ygs 26-08-10 11:15

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3610958)
Masina in stadiul actual...

Deci...urmeaza suspensia "shport" si 2 jante dublate canada 6.5(ca cele de pe spate)...si vreau sa ma opresc.

Ba esti nebun ce belea arata:lol: si evident ai sticla de "urgenta" de apa:lol: aia este un must have la dacie:lol: recunosc ca si eu am

Incearca sa pui toate prostiile alea dupa roata de rezerva, o sa dea impresia de mai curat si ingrijit

Deci lasata si cu rotile alea de 6,5 pe fata si o sa fie "the shit"

Felicitari pentru masina;)

RRedman 26-08-10 11:30

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3611157)
Ba esti nebun ce belea arata:lol: si evident ai sticla de "urgenta" de apa:lol: aia este un must have la dacie:lol: recunosc ca si eu am

Incearca sa pui toate prostiile alea dupa roata de rezerva, o sa dea impresia de mai curat si ingrijit

Deci lasata si cu rotile alea de 6,5 pe fata si o sa fie "the shit"

Felicitari pentru masina;)

Multumesc baieti...am incercat sa o tin intr-o stare cat mai buna...evident ca lucrul asta se face in timp...dupa ce schimbi piesa cu piesa...

Mr. b08ygs...daca nu imi atrageai atentia asupra sticlei de apa...nu vedeam cat praf e in spatele ei...pe arcada rotii spate...:lol:..cred ca e singurul loc fara praf....ma duc acum sa-l sterg...ar fi si pacat sa-l las asa.

Lasata si cu roti dublate...vopsite bine..o sa ajung exact la ce visam acum vreo 3 ani despre masina asta.Adica...fara rugina...reconditionata piesa cu piesa...cateva imbunatatiri care sa faca diferenta si.....simpla.
Merci.

Apropo...misto imaginea de la semnatura ta.Imi place!:lol:

andi_cimpean 26-08-10 12:28

Ca să fie completă îţi recomand:

1. Semnale faţă mate (lângă far) de la hadpeter. Nu te costă mult.
2. Lucas-uri albe. Un mic flex unghiular şi multă atenţie şi scapi de lucas-urile astea pătrăţoase.

Felictări încă odată pentru starea maşinii!

RRedman 26-08-10 12:36

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3611325)
Ca să fie completă îţi recomand:

1. Semnale faţă mate (lângă far) de la hadpeter. Nu te costă mult.
2. Lucas-uri albe. Un mic flex unghiular şi multă atenţie şi scapi de lucas-urile astea pătrăţoase.

Felictări încă odată pentru starea maşinii!

Merci pentru aprecieri si recomandari...insa la modificarea asta m-am gandit cu mai mult timp in urma...dar prefer semnalele si lucasurile standard.

Cosmin-SNR 26-08-10 12:43

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3611344)
Merci pentru aprecieri si recomandari...insa la modificarea asta m-am gandit cu mai mult timp in urma...dar prefer semnalele si lucasurile standard.

A iesit foarte bine masina ta ;) dar nu inteleg de ce mai tii banda aia izoliera pe faruri daca ai bad boy? Si apropo de lucasuri, exista lucasuri standard cum ai tu dar pe alb, la mine aici in zona este un magazin cu piese auto si au lucasuri din alea8) semnalele poti pune folie smoked pe ele, nu din aceea de geamuri e o folie speciala ;) mai ales ca ai si farul cu interiorul negru8) Bafta multa

RRedman 26-08-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3611371)
A iesit foarte bine masina ta ;) dar nu inteleg de ce mai tii banda aia izoliera pe faruri daca ai bad boy? Si apropo de lucasuri, exista lucasuri standard cum ai tu dar pe alb, la mine aici in zona este un magazin cu piese auto si au lucasuri din alea8) semnalele poti pune folie smoked pe ele, nu din aceea de geamuri e o folie speciala ;) mai ales ca ai si farul cu interiorul negru8) Bafta multa

Banda aia a ramas pentru ca mi-a fost greu sa pun autocolant..dar o sa o schimb....linia de banda de sub capota accentueaza "bad-boy-u" si-l scoate mai mult in evidenta.Cu semnalele am stabilit ca le las asa, din punctul meu de vedere sunt ok.

Cosmin-SNR 26-08-10 12:51

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3611387)
Banda aia a ramas pentru ca mi-a fost greu sa pun autocolant..dar o sa o schimb....linia de banda de sub capota accentueaza "bad-boy-u" si-l scoate mai mult in evidenta.Cu semnalele am stabilit ca le las asa, din punctul meu de vedere sunt ok.

Am inteles, merci pentru explicatie Multa bafta cu dacioara:D

andi_cimpean 26-08-10 20:05

Am uitat să scriu atunci, dar completez acum.

Ca mic detaliu, ai putea să îi schimbi plăcuţele de înmatriculare. Să-i pui unele model nou şi să le ştergi marginea neagră şi să încerci să nu le mai lipeşti autocolantul de la ITP, pentru că le încarci aiurea.
Le poţi susţine cu o bandă dublu adezivă (costă vreo 20 de lei una de calitate - Tesa).

Un detaliu oarecum infim, dar care va conta.

RRedman 28-08-10 09:18

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3612318)
Am uitat să scriu atunci, dar completez acum.

Ca mic detaliu, ai putea să îi schimbi plăcuţele de înmatriculare. Să-i pui unele model nou şi să le ştergi marginea neagră şi să încerci să nu le mai lipeşti autocolantul de la ITP, pentru că le încarci aiurea.
Le poţi susţine cu o bandă dublu adezivă (costă vreo 20 de lei una de calitate - Tesa).

Un detaliu oarecum infim, dar care va conta.

Nu-i o idee rea, numerele nu se afla intr-o stare foarte buna....au vreo 15 ani...stii cum se zice...detaliile fac totul...;)

Masina se afla momentan la Pitesti...pot sa spun ca s-a comportat exemplar pe drum.E frumos sa intrii cu a-3-a pe la vreo 4000 de rpm pe dealurile spre Slatina...mi-a placut cum sta pe sosea, desi are suspensia standard...

Apropo...sa aveti grija cu radarele...si mai ales cu ARR-ul...am scapat de ele ( 2)avand scut cateva TIR-uri...e nasol...

andi_cimpean 28-08-10 15:33

Păi nu îţi făcea nimic ARR-ul.
RAR-ul e beleaua pentru turisme.

RRedman 28-08-10 16:02

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3616054)
Păi nu îţi făcea nimic ARR-ul.
RAR-ul e beleaua pentru turisme.

Eu am vazut cum au oprit si turisme....si le-au supus inspectiei.Masinile erau inscriptionate clar A.R.R.

andi_cimpean 29-08-10 09:43

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3616122)
Eu am vazut cum au oprit si turisme....si le-au supus inspectiei.Masinile erau inscriptionate clar A.R.R.

A fost o controversă chiar aici pe secţiunea Dacia, că na, noi cu Daciile suntem cei mai predispuşi la luarea talonului:D şi aşa ştiam şi eu iniţial că ARR-ul se ocupă cu filtrele, respectiv opririle, dar băieţii (majoritatea) au spus că RAR-ul opreşte turisme şi ARR, camioanele şi maşinile de tonaj mai mare.
Acum sincer, nici nu mai ştiu care ar trebui să te oprească.
Cert este că trebuiesc evitaţi!

Scuze de offtopic.

dixxi 29-08-10 19:33

foarte frumoasa masina sa o stapaneti sanatos si fara incidente . un singur luxru nu imi place la ea plasticurile alea de vin la aerisirea de la calorifer ori fi ele eficiente dar nu sunt la loxu lor

RRedman 29-08-10 20:48

Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 3618496)
foarte frumoasa masina sa o stapaneti sanatos si fara incidente . un singur luxru nu imi place la ea plasticurile alea de vin la aerisirea de la calorifer ori fi ele eficiente dar nu sunt la loxu lor

Merci.
Plasticele de care zici....nu sunt sigur ca o sa ramana acolo...s-ar putea sa le dau jos, cand ma plictisesc de ele.Oricum..e bine ca nu mai cad frunze sau alte mizerii la acel compartiment unde se afla caloriferul....iar aerul intra mai repede in instalatie.O sa vad.

Astazi m-am intors si eu cu masina de la plimbare cu masina....pot sa spun ca s-a comportat foarte bine...e ok.Tocmai imi zicea un prieten ca sunt obositoare drumurile lungi cu Dacia.....lucru pe care l-am contrazis...nu sunt obositoare deloc, daca stii cum sa mergi cu ele si mai ales daca nu au nici o problema tehnica.Am mers cu masini mult mai obositoare decat Dacia...la drum lung.

alecsutz03 30-08-10 08:15

probabil acel prieten se referea ca dacia e lipsita de confort....si e adevarat...are niste scaune neconfortabile...cel putin asa mi se pare si mie....arata bine!succes in continuare!

b08ygs 30-08-10 09:56

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3618736)
Merci.
Astazi m-am intors si eu cu masina de la plimbare cu masina....pot sa spun ca s-a comportat foarte bine...e ok

Da niste poze de pe drum nu pui si tu? Sau nu ai facut nici o poza cu masina?:-P

Mie personal imi plac captatoarele alea de aer dupa grila, am si eu un set acasa care urmeaza sa le montez, dau bine pe masina si mai ales sunt foarte practice, sa vezi la iarna ce bune or sa fie:D eu zic sa nu le dai jos

RRedman 30-08-10 10:10

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3619867)
Da niste poze de pe drum nu pui si tu? Sau nu ai facut nici o poza cu masina?:-P

Mie personal imi plac captatoarele alea de aer dupa grila, am si eu un set acasa care urmeaza sa le montez, dau bine pe masina si mai ales sunt foarte practice, sa vezi la iarna ce bune or sa fie:D eu zic sa nu le dai jos

Initial eram hotarat sa bat Transfagarasanul...dar mai aveam nevoie de o zi libera in plus...pe care nu am avut-o.Asa ca m-am multumit cu mici drumetii pe la Pitesti-Curtea de Arges & Co.Poze am...dar nu cu masina...:lol:
Poate facem si noi nebunia aia cu Transfagrasanul...

Despre captatoarele alea de aer....momentan nu ma ating...le dau jos doar daca ma plictisesc de ele.Daca isi fac treaba cum trebuie...raman.

@alecsutz03 Nu este foarte confortabila, comparand-o cu masinile de productie recenta....e si normal...dar in timp de obisnuiesti.

andi_cimpean 30-08-10 15:08

Păi nu are sens să renunţi la captatoarele de aer, pentru că ştii bine că sistemul de încălzire este deficitar la modelul ăsta de bord.

Să nu îmi spui că tu nu aveai probleme cu, căldura?!

RRedman 30-08-10 15:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3620708)
Păi nu are sens să renunţi la captatoarele de aer, pentru că ştii bine că sistemul de încălzire este deficitar la modelul ăsta de bord.

Să nu îmi spui că tu nu aveai probleme cu, căldura?!

Nici o problema nu aveam cu caldura......mergeam cu alta masina...:lol: Iarna, Dacia sta la barlog...

sandor406 31-08-10 07:34

la exterior arata f bine masina!:) dar la interior am cateva lucruri de "criticat"!:) de ex. nu prea da bine acel galben urat, imitatie de piele,zic de tapiterie, si nici husele de pe scaune nu se asorteaza cu masina! un alt lucru este urat sa pui odorizante in spate, si sa le legi de manerul acela de pe plafon!:) de ce nu pui un singur odorizant si bun?:) iar in portbagaj, vad ca iti place sa iei cu tine toata "trusa de manichiura-pedichiura"!:) si eu tin in masina solutie pt geam, silicon de bord etc etc, dar vezi ca se gasesc in comert genti,eu de la real am cumparat, este gri cu negru, si este destul de mare sa pui in ea trusa medicala, triunghiuri, solutii, sprayuri,etc!si este dintr-un material ca si mocheta din masina, deci se asorteaza cu portbagajul!;) dar oricum este de apreciat ce ai facut la masina!salut!bafta!

RRedman 31-08-10 08:25

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3622478)
la exterior arata f bine masina!:) dar la interior am cateva lucruri de "criticat"!:) de ex. nu prea da bine acel galben urat, imitatie de piele,zic de tapiterie, si nici husele de pe scaune nu se asorteaza cu masina! un alt lucru este urat sa pui odorizante in spate, si sa le legi de manerul acela de pe plafon!:) de ce nu pui un singur odorizant si bun?:) iar in portbagaj, vad ca iti place sa iei cu tine toata "trusa de manichiura-pedichiura"!:) si eu tin in masina solutie pt geam, silicon de bord etc etc, dar vezi ca se gasesc in comert genti,eu de la real am cumparat, este gri cu negru, si este destul de mare sa pui in ea trusa medicala, triunghiuri, solutii, sprayuri,etc!si este dintr-un material ca si mocheta din masina, deci se asorteaza cu portbagajul!;) dar oricum este de apreciat ce ai facut la masina!salut!bafta!

Galbenul a fost alegerea mea...voiam o culoare care sa mai "inveseleasca" putin interiorul care era de un gri sobru absolut....nici nu am cautat sa se asorteze cu ceva...exteriorul e intr-o forma..interiorul in alta forma si culori...asta a vrut...asta am.Ideea a fost sa ma simt bine in interior, sa fie curat si din punctul asta de vedere e ok.
Frate...cat spirit de atentie....pana si de odorizantul din spate te legi:lol:....da, ala l-am pus acolo pentru ca sunt inebunit de mirosul de guma turbo..si vreau sa se mentina in toata masina...oricum e mai bine decat padurea de braduleti, nu?In afara lucrurilor astora am pastrat interiorul spartan...nici un accesoriu(suport de telefon...suport de pahar...suport de carnetel..ventilator...sticker cu femei etc...)....cum au altii.
Nu-i idee rea cu geanta pentru "cosmeticele" din portbagaj...insa eu il deschid foarte rar....si cum nu le vad...si prin tabla nu se vede...nu ma deranjeaza....oricum...sunt prinse bine..nu se misca...nu e dezordine.

b08ygs 31-08-10 13:39

Da de ce nu le pui dupa roata de rezerva? Nu e mai elegant acolo? Sau acolo ai alte prostii?:lol:

RRedman 31-08-10 15:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3623420)
Da de ce nu le pui dupa roata de rezerva? Nu e mai elegant acolo? Sau acolo ai alte prostii?:lol:

Gata...mi-am facut ordine si disciplina in portbagaj...

Aaa...si un mic afis...

waly_kyw 31-08-10 15:52

asta da treaba,fain sa nu faci niciodata pana ca te apuca noaptea pana schimbi roata

RRedman 31-08-10 16:00

Quote:

Originally Posted by waly_kyw (Post 3623770)
asta da treaba,fain sa nu faci niciodata pana ca te apuca noaptea pana schimbi roata

Chem niste tigani...si ma ajuta....

b08ygs 31-08-10 21:32

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3623786)
Chem niste tigani...si ma ajuta....

Nu tigani mai Redman, ca dupaia faci discriminare si primesti worn de la uni mici "moderatori" sau presupusi moderatori:oops:(care se cred smecheri) sunt ra-romi:lol: sa sti si tu;)

RRedman 31-08-10 21:41

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3624712)
Nu tigani mai Redman, ca dupaia faci discriminare si primesti worn de la uni mici "moderatori" sau presupusi moderatori:oops:(care se cred smecheri) sunt ra-romi:lol: sa sti si tu;)

Imi cer profunde scuze catre persoanele de etnie, pentru discriminarea pe baza folclorica, pe care am facut-o mai devreme.Ma iertati d-nilor?

Despre moderatori(nu toti, ce-i drept) am o parere mai proasta decat despre vechiul carburator Carfil, pe care l-am trecut la rezerva, acum vreo 2 ani.Pur si simplu nu gasesti pic de calitate....doar cantitate.

Fiecare intelege ce vrea.

Ja_Rule 31-08-10 22:21

Nici mie nu mi se pare ca o ardeti offtopic aiurea`n tramvai, dar ce sa fac.. posturi cantitative nu calitative ... daca vreti sa ne jucam, o tinem asa cateva zile, si asta pt un warn care l`a luat YGS`u ... si culmea nici macar nu l`a luat pe sectiunea asta unde faceti voi offtopic ... l`a luat pe Opel .. decizia va apartine ....

RRedman 31-08-10 22:37

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 3624876)
Nici mie nu mi se pare ca o ardeti offtopic aiurea`n tramvai, dar ce sa fac.. posturi cantitative nu calitative ... daca vreti sa ne jucam, o tinem asa cateva zile, si asta pt un warn care l`a luat YGS`u ... si culmea nici macar nu l`a luat pe sectiunea asta unde faceti voi offtopic ... l`a luat pe Opel .. decizia va apartine ....

Ce am facut noi(mai ales eu) in ultimele 4-5 posturi este un offtopic mai mult decat mic, amical, pe ton de gluma, neseminificativ in comparatie cu tonele de prostie pe care le tasteaza unii pe aici, in luni/ani de activitate.
Dupa cum observi(si cred ca ai facut asta bine) in afara de glumita cu portbagajul nu cred ca s-a facut prea mult offtopic pe topicul asta.Dintre moderatorii aia de care spun eu....tu nu faci parte.Unii de pe aici cred ca daca sunt moderatori au dreptul sa-i taxeze pe altii dupa cum cred ei, nu dupa cum dicteaza regulile forumului.Asta e problema lor!

E ultimul post pe tema asta pe topicul asta.

Ja_Rule 31-08-10 23:01

Mie imi pare rau ca eu si celalti moderatori (o mana de oameni) "nu reusim" sa facem fata la cateva sute de posturi aberante .. daca v`am taxa exact ca la carte si nu v`am accepta vre`o abatere de la regulament, v`ar placea? Ti`ar placea ca pentru o simpla virgula nepusa sau pusa necorespunzator sa`ti iei un warn ... eu zic sa va ganditi inainte sa aruncati cu acuze de genu` asta ... si`n plus de asta, chiar nu e treaba mea si nici nu ma intereseaza cum modereaza altcineva pe alta sectiune....

YM: ja_rule_sereno ... daca vrei sa continuam discutia asta ...

All times are GMT +2. The time now is 21:40.

- Copyright 2026 4Tuning