![]() |
Re: Prezentati-va!
2 Attachment(s)
nume: ionut
porecla: jon varsta: 23 ani ocupatie: facultatea de Stiinte Ec. hobby: tuning vw golf mk4, sport masina: VW Golf 4 1,9 tdi PD 116 cp (modest) |
frumos golfu jon ...daca esti din turda poate imi stii si golfu meu : cj 17 aul:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
5.......
|
4 Attachment(s)
Nume: gabriel
Nick: ficioras Masina: 525 TDI nu ii nush ce :) Aspiratie: cva tuning cu gust as dao pe a mea la schimb Varsta: 19 Ocupatie: student si invarteli tot ce misca Pasiuni: masini si fetite :) |
7 Attachment(s)
am revenit cu poze noi "upgrade" my skoda, sper sa va placa...
|
incepe sa prinda forma:D
|
da, arata destul de bine, cu o mica obsevatie: nu se poate sa renunti la conturul cromat al stopurilor?
|
6 Attachment(s)
salutare
nume: bogdan porecla: zomby, tavi , kunyo..etc varsta: 24 ani ocupatie: fac Constructii de masini , master. hobby: tuning , musik , party , sport masina: Logan 1,5 dci , Volvo 360 2,0GLT imi pare bine |
te-ai prezentat ma slabule? Ce-s cu rotile alea de tractor?:D:D
|
halo, omu kunyo, volvo ii miezu :twisted:
|
Inca nu-i "mniezu" numa dupa ce capata carburiciuri :D
|
cik ar trebuii sa imi ajunga niste carburi ptr volvo , acuma asteptam promisiunile, dar cand le am tekno direct la tine vin sa faci un reglaj la ele:D
|
1 Attachment(s)
hai sa ma prezint totusi si aici...
Nume: Corneliu Porecla: mi se spune schumi...cu toate ca vremurile alea au trecut:rolleyes2 ocupatie: cam de toate dar cica "student"...eu fiind din mures Masina: |
interesanta alegerea pentru look, bravo:) arata mai bine decat un golf 4 :D
si bine ai venit pe la noi:P |
4 Attachment(s)
arata bine pe alb, dar luck-ul e luat de la cei din ungaria, or aparut la un shou cu un g4 cu bot de bora si l-au numit bolf
|
pai asa sunt poreclite.
merci pt apreciere tzu |
elimina-i bandoul la bara fata:D arata super..oricum.. bafta
daca vrei unul..am eu daca iti trebuie |
Quote:
fixius, lookul e faza veche (golf 2 cu fata de jetta)...si oricum, in germania s-a impus prima data la golf 4...si acum nu avem ce spune, ca oricum orice faci copiezi... |
Quote:
|
un suc si o punga de napolitane joe:)))
|
lasa-mi idu tau in pm te rog
|
4 Attachment(s)
Salut, Ionut ma numesc,
mi se mai zice Neky sau Michiduta !!! Sunt madrul posesor al unui Rover 414 RT de 104 CP. Ma bucur sa ma aflu printre voi ! Attachment 1201953 Attachment 1201954 Attachment 1201957 Attachment 1201958 |
salutare
nume: octavian porecla: falky varsta: 28 ani ocupatie: curenti slabi masina: skoda octavia RS, tfsi |
salutari
nume: marius varsta: 25 ani ocupatie: bancher masina: vw golf 4 2004 |
salutari
nume: marius varsta: 25 ani ocupatie: bancher masina: vw golf 4 2004 |
bine ni v-ati alaturat baieti!
|
Daca nu sunt indiscret ce faci tu ca si bancher?
|
Quote:
ce fac ca si bancher? ... consider ca destul de multe...la actualul loc de munca ma ocup de administrarea,raportarea si monitorizarea creditelor persoanelor juridice, precum si a celor in observatie, si a celor neperformante...direct raspunzator de inteprinderea tuturor masurilor in vederea recuperarii debitelor restante pe cale amiabila....iar la ultimul loc de munca ,tot o banca,am ocupat functia de manager corporate,si eram direct raspunzator cu vanzarea produselor,in principal a facilitatilor de credit,precum si depozite,carduri,ibanking,precum si cu plasamentele pe pietele de capital adresate persoanelor juridice.... |
Quote:
|
mrk84,
Bun venit !!! pe forum p.s. mishu28 ai vrut raspuns ... !!! :rolleyes2:-P |
Quote:
eram de mai demult, mersi oricum t intampinare :D |
buna :) sunt eu, doar eu :)
Pentru restul exista mastercard |
Quote:
Falkos tu esti pupateash ?:> :* rupem un cs ?:)) starcraft dota ? Porecla :POtti Name :Alex Varsta : 21 ani imediat :> Masina :Renault Laguna 1.8 benzina 90 de cai 45 morti :) Ocupatie : Administrator , Director General , Agent de vanzari ( la propria firma de distributie ) Va salut pe toti |
bine-ai venit! succes cu reinvierea cailor si cu afacerea:)
|
Quote:
|
Quote:
No time for cs :P time is money now :> |
salutare la toata lumea
numele lucian ocupatia santierist / SSM , salbalt ,polizat ,vopsit si alte meserii murdare. masina golf 3 1.6 8 v nimic special...se mai lasa pe burta 8) |
Quote:
|
Salut
Nume Razvan Ocupatie tot ce se poate , mai ales cars :D Masina Ford Capri 2.3 v6 :p |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning