Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 25-05-10 13:33

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3388230)
negru mat. sau il lasi in culoarea masinii. cand "vin" jantele? (adica finantele).
ii sta bine cu folie. app, pe fata presupun ca nu ai autorizatie, nu? strange bani si dupa jante pune-i arcuri neaparat!

+1 pt portbagaj pe dinauntru
-1 pt portbagaj pe dinafara... (macar aia cu "racing" scoate-o, te rog!)

multumesc pentru aprecieri si pentru idee

zilele astea va zbura, acum nustiu daca si MATIZ si DAEWOO, pe fata nu am:-), mergem pe incredere:lol:, jante doresc, arcuri nu, pe mine nu ma avantajeaza:(

Robert_MNW 25-05-10 13:35

Negru! Si mat si lucios. Cam cat costa metrul patrat de 3M texturat pe negru la voi in Vitan acolo...?!

pustiu_FUG 25-05-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3388332)
Negru! Si mat si lucios. Cam cat costa metrul patrat de 3M texturat pe negru la voi in Vitan acolo...?!

cred ca mat, lucios nustiu ce sa zic..metru patrat in jur de 130-140 lei, dar pentru plafon clar nu ..am vazut pe un logan acum 30 de minute maxim, super aiurea..

Robert_MNW 25-05-10 13:45

Mersi! Acum depinde de gusturi, mie imi place cum vine texturat plafonul pacat ca nu am fonduri acum ca nici nu ma gandeam de doua ori:-) Multa bafta la ce vei alege si daca vrei sa vezi cum da mat pe viu uitate la masina mea.:-)

B-99-SAA 25-05-10 15:37

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3388341)
cred ca mat, lucios nustiu ce sa zic..metru patrat in jur de 130-140 lei, dar pentru plafon clar nu ..am vazut pe un logan acum 30 de minute maxim, super aiurea..

Iti recomand DCM Design, acolo mi-am facut eu capota.... au preturi putin cam mari, dar fac o treaba exceptionala! cat dai tu pe autocolant, cat te chinui sa-l pui, mergi direct la ei si te rezolva repede si bine, sa nu mai zic ca este si calitativ...

ma tenta si pe mine sa pun neomologata pe fata, dar mi-e frica sincer... amenda+taxa la RAR e undeva la 800 lei, si folia data jos... deci naspa.

de ce sa nu te avantajeze arcurile? sunt o idee mai rigide ce-i drept, dar stabilitatea si look-ul masinii merita pe deplin zic eu :D

astept sa vad jantele alea.... :twisted:

pustiu_FUG 25-05-10 15:43

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3388671)
Iti recomand DCM Design, acolo mi-am facut eu capota.... au preturi putin cam mari, dar fac o treaba exceptionala! cat dai tu pe autocolant, cat te chinui sa-l pui, mergi direct la ei si te rezolva repede si bine, sa nu mai zic ca este si calitativ...

ma tenta si pe mine sa pun neomologata pe fata, dar mi-e frica sincer... amenda+taxa la RAR e undeva la 800 lei, si folia data jos... deci naspa.

de ce sa nu te avantajeze arcurile? sunt o idee mai rigide ce-i drept, dar stabilitatea si look-ul masinii merita pe deplin zic eu :D

astept sa vad jantele alea.... :twisted:

colantat il colantez eu, ma pricep sa colantez sa zicem:-), eu am gasit si la 1 mil plafonul dar nu vreau, vreau sa il fac eu:oops:

folia na, romania:lol:, desi cred ca o sa cada, ma streseaza noaptea, mai ales in oras

arcurile pe mine nu ma avantajeaza absolut deloc, mai un peste, mai un munte, mai car ceva, etc etc, nu este masina de raliuri ca sa castig stabilitate, oricum va urma alta masina, deci asta va ramane pentru oras

jantele o sa mai dureze, 1.pana fac rost de bani , pentru ca trebui cu tot jante cauciucuri si 2. sa gasesc modelul..:-)

banzay 25-05-10 20:30

E 10 lei metrul de colant. Iei un metru jumate, cureti frumos plafonul, lasi un pic autocolantul la soare, cu o spatula sau un lemn ceva invelit in carpa pui colantul. bulele daca raman dai o gaurica cu acul si dupa tot cu carpa le scoti. Si nu e cine stie ce bataie de cap...

pustiu_FUG 25-05-10 20:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3389417)
E 10 lei metrul de colant. Iei un metru jumate, cureti frumos plafonul, lasi un pic autocolantul la soare, cu o spatula sau un lemn ceva invelit in carpa pui colantul. bulele daca raman dai o gaurica cu acul si dupa tot cu carpa le scoti. Si nu e cine stie ce bataie de cap...

multumesc pentru instructiuni banzay:-),sper sa nu fac nici o bula, il fac cu feonu, etc etc:D, culoarea va fi negru mat pentru moment..nu este chiar asa scump deci ma plictisesc il schimb:d, am gasit cu 30 ron pentru plafon ORACAL 651, maine il cumpar si probabil sambata il pun:???:

pustiu_FUG 30-05-10 08:43

o intrebare:-), cine stie cati mp are masina, ma bate gandu la ceva si vreau sa stiu cati mp are

p.s. nu am ruleta iar:lol:

Robert_MNW 31-05-10 09:29

:lol:ma esti culmea...zau daca nu, costa 5 lei o ruleta...M-am gandit si eu la ce te gandesti tu, banuiesc, dar pe albastru nu gasesc o nuanta frumoasa...iar sa schimbi culoare nu se merita ca nu rezista autocolantul atat!

B-72-RZD 31-05-10 10:21

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3400724)
ma bate gandu la ceva

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3403550)
M-am gandit si eu la ce te gandesti tu, banuiesc, dar...

Eu nu m-am gandit la nimic din ceea la ce v-ati gandit voi, despre ce e vorba? :lol:

pustiu_FUG 31-05-10 11:34

ne gandim la aceas idee in mare dar nu am vorbit intre noi :))), o colantez albastru mat:D, cat despre rezistenta, vedem..oricum se merita, si in caz de zgariere lovire ceva, pac un kg de kit:)) colantat partea aia iar si gata:lol:

p.s. am cumparat ruleta:oops::evil:

skimpy 31-05-10 12:12

felicitari pentru achizitie. Sa o folosesti cu spor :) :) :)

Robert_MNW 31-05-10 12:12

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3403733)
Eu nu m-am gandit la nimic din ceea la ce v-ati gandit voi, despre ce e vorba? :lol:

Colantare totala, are cateva avantaje in comparatie cu vopseaua, cel mai evident fiind costul. Daca o colantam singur nu ma costa mai mult de 300 ron dar nu gasesc autocolant albastru care sa imi placa, si da tot mat vroiam...mi-a intrat mie la 'pipotica':twisted:, si chiar as fi curios cum arata un Matiz mat...
PS: Cand gasesti autocolant sa pui o poza cu el, sau ai vreo idee cum ai vrea sa arate culoarea?

pustiu_FUG 31-05-10 12:46

2 Attachment(s)
multumesc skimpy ma folosesc de ea :lol:

sincer:)), am visat intr-o noapte masina albastra mat:)) si m-am trezit dimineata, am dat o mica, cautare si avea exact baiatu de la care am luat si pentru plafon, cat despre culoare, sunt vreo 5 sau 6 culori de albastru.
Sper sa iti satisfac curiozitatea cat mai curand, ca nici eu numai suport asteptarea:lol:

p.s. uite aici gama de culori de la oracal! intre 098 si 057 este batalia :))

aaa si capota o sa fie modificata:-), ca in poza exact, doar ca numai vreau alba ci tot albastra va fi, doar plafonu negru..

Robert_MNW 31-05-10 13:08

Este irelevant catalogul...ca intervin multi factori! Cand te apuci de colantat sa pui poze, chiar sunt curios :-) Sti cumva vreun site care vinde autocolantul acesta...prin PM sa nu fie probleme!
PS: Mai mult de doi ani, nu cred ca tine autocolantul!;)

pustiu_FUG 31-05-10 13:12

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3404211)
Este irelevant catalogul...ca intervin multi factori! Cand te apuci de colantat sa pui poze, chiar sunt curios :-) Sti cumva vreun site care vinde autocolantul acesta...prin PM sa nu fie probleme!
PS: Mai mult de doi ani, nu cred ca tine autocolantul!;)

suficient 2 ani, pentru o masina albastru mat odata la doi ani sa schimbi se merita8) parerea mea, dar masina va fi impecabila tot timpul, ai p.m cu site-ul.

BUBU 11 BLU 31-05-10 15:12

3 Attachment(s)
Uite Pustiu cum a iesit la mine ..... ca sa-ti faci o idee ...

B-99-SAA 31-05-10 15:34

De 2 luni cred ca ma gandesc sa-mi colantez masina! Si culmea, tot albastru... :lol: avantaju e ca doar o tragi in spritz kit si apoi colant, care daca iei ceva calitativ, si cu tot cu manopera, mai mult de 700 lei nu cred ca duce (daca nu fac barile de exemplu e si mai putin). Eu mai am de strans fonduri pt asta, plus ca nu o fac eu, ci la o firma.... stiu deja la care. Daca termini inainte sa fac eu rost de bani, sa zici cat te-a dus, sa-mi fac o idee (nu vreau sa intreb acolo la firma inca de pe acum pt ca nu am finante si nu vreau sa incurc pe nimeni).
Ce sa zic... spor la treaba!

pustiu_FUG 31-05-10 18:18

foarte frumos cu plafon negru mat:oops:, merci pentru poze ca sa imi fac o idee cat mai reala, robert nu avea asa de sus facuta:cry:

cat despre colantare, eu o voi colanta, ma pricep catusi de cat ca sa zic asa si + lucru facut de mana ta pentru masina de nepretuit, acorzi o alta atentie la orice detaliu, nu dai repede ca vine urmatoru:-)

Robert_MNW 31-05-10 18:24

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3404601)
De 2 luni cred ca ma gandesc sa-mi colantez masina! Si culmea, tot albastru... :lol: avantaju e ca doar o tragi in spritz kit si apoi colant

De ce sa faci treaba asta?! Aplici autocolantul direct pe vopsea, nu pe sprit chit!

pustiu_FUG 31-05-10 18:35

se refera probabil in cazul de o zgarietura ceva lovitura etc

B-99-SAA 01-06-10 09:27

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3405083)
De ce sa faci treaba asta?! Aplici autocolantul direct pe vopsea, nu pe sprit chit!

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3405117)
se refera probabil in cazul de o zgarietura ceva lovitura etc

da, corect.. pt punctele care necesita, ca au mai aparut cateva puncte de rugina pe ici pe colo. adica ma refeream strict la finisaje, nu o umuplu aiurea cu chit! :lol: astept sa vad rezultatu la pustiu, ca la mine mai dureaza pana ajung cu finantele la operatiunea asta...

pustiu_FUG 01-06-10 15:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3406626)
da, corect.. pt punctele care necesita, ca au mai aparut cateva puncte de rugina pe ici pe colo. adica ma refeream strict la finisaje, nu o umuplu aiurea cu chit! :lol: astept sa vad rezultatu la pustiu, ca la mine mai dureaza pana ajung cu finantele la operatiunea asta...

maine sau poimaine iau autocolantul...probabil sambata-duminica il pun, ca am si eu cate ceva de astupat:lol:

desi..as vrea sa mai astept sa nu ma grabesc, sa pun pe plafon mai intai si sa ma duc la spalatorie sa il fortez sa vad ce zice:))

banzay 01-06-10 15:35

Sper ca nu din asta pui si pe masina? pt plafon, stalpi e ok, dar pe restul masinii nu ajunge la latimea asta si doar nu faci usile cu 2 bucati de autocolant. Aici totul trebuie sa fie dintr-o bucata...

pustiu_FUG 01-06-10 15:56

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3407671)
Sper ca nu din asta pui si pe masina? pt plafon, stalpi e ok, dar pe restul masinii nu ajunge la latimea asta si doar nu faci usile cu 2 bucati de autocolant. Aici totul trebuie sa fie dintr-o bucata...

aceasta este bucata pentru plafon:-), nu am apucat sa il pun ca este o vreme de **** in bucuresti:(, cat despre latime, 1 m merge pe matiz, cred, numai stiu exact usile cat au:???:

pustiu_FUG 02-06-10 16:01

3 Attachment(s)
nu am poze cu plafonul finish pentru ca nu l-am tinut mai mult de 10 minute..un negru mat de tot C****

pustiu_FUG 02-06-10 18:29

4 Attachment(s)
si..bixenon:D

Robert_MNW 02-06-10 22:00

Cam greu de colantat portiuni mari...:lol: ii statea frumos cu plafonul negru, imi parea cunoscut :-)

mike-fullspeed 02-06-10 22:18

asa e... mai stiam si eu pe unu, tot asa avea plafonu... si bine ii mai statea :D

pustiu_FUG 03-06-10 07:47

plafonul o sa fie negru mat:D, dar cand o sa gasesc o folie ca sa para mai mat:lol:, asta nu imi placea de nici o culoare..:sad:, ca arata frumos cu plafonul negru:lol:

pustiu_FUG 03-06-10 19:08

7 Attachment(s)
pana una alta, reglat faruri sa nu ma injure lumea, si cateva plastice inauntru colantate/vopsite negru mat

Robert_MNW 03-06-10 22:49

La negru ala mat ar merge dat un lac pe deasupra...:-)sa vezi acu ce se murdareste negrul ala...atrage praful intr-un mare fel! Xenonul nu ai zis de cat e, sau nu am vazut eu.

pustiu_FUG 04-06-10 09:15

xenoul este de 6000k faruri,5000k proiectoare:), da am vazut azi :(, trebui sa caut lac mat, ca sa fie treaba treaba:D

mike-fullspeed 05-06-10 15:45

Lac mat??? :) sa ma anunti si pe mine daca gasesti! :shock:

banzay 05-06-10 15:51

Exista Mike! Si la sprayuri chiar :)

pustiu_FUG 05-06-10 16:49

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3418237)
Lac mat??? :) sa ma anunti si pe mine daca gasesti! :shock:

normal ca exista lac mat, masinile de afara sau chiar din romania cele de culoare mata, nu au si lac dat peste vopsea?

pustiu_FUG 08-06-10 13:03

4 Attachment(s)
cateva poze, si o intrebare, cine are toba de matiz de vanzare,starea nu ma prea intereseaza in mare parte.:-)

mike-fullspeed 08-06-10 18:12

EU am o toba stock!

RIcKO 08-06-10 18:31

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3418331)
normal ca exista lac mat, masinile de afara sau chiar din romania cele de culoare mata, nu au si lac dat peste vopsea?

exista agent ( substanta)de matuire care se adauga in vopsea, lac .....

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning