Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

BT 21 RZV 04-01-10 22:41

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 2946734)
@Tzapul: Vrem poze cu ea:D si ce modificari i-ai adus
@BT 21 RZV: E frumusica foc,dar ce motorizare are si la fel ce modificari i-ai adus:D

are un motor de 1,6 (cam mic, dar nu e permenent :twisted: ), i-am schimbat bara cu una din fibra, evacuarea e sport, suspensiile sport,( i-am schimbat si bucsele fata le-am pus de M asta nu e modificare majora dar vrut sa zic si asta :D ), i-am pus jante de bmw ca avea de tabla cand l-am luat , iam foliat capota in laterale, stopurile spate smoked, bineinteles angel eyes ... cam atat dak imi mai amitesc ceva revin :-)

si pt viitor vreau sa-i dau o vopsea nebuna + ceva grafica :censored:

Tzapo0 05-01-10 11:25

foarte frumoasa mita!:)..am mai vazuto prin oras si din cate imi aduc aminte se aude destul e bine;)..vino cand vrei la o intalnire si diseara creca revin si eu baeti8)

BT 21 RZV 05-01-10 11:46

Quote:

Originally Posted by Tzapo0 (Post 2947756)
foarte frumoasa mita!:)..am mai vazuto prin oras si din cate imi aduc aminte se aude destul e bine;)..vino cand vrei la o intalnire si diseara creca revin si eu baeti8)

dak vine lumea vin si eu :D doar sa stiu la ce ora ... ;)

tzapul 05-01-10 12:51

inca nu i-am adus nici o modificare....abia am cumparat-o. inca nici nu aminmatriculat-o pe numele meu. Ina afara de folie si niste jante altceva nu i-am facut.

3Xtreme 05-01-10 13:47

Quote:

Originally Posted by BT 21 RZV (Post 2947798)
dak vine lumea vin si eu :D doar sa stiu la ce ora ... ;)

Pai o sa vorbesc cu baietii si te anunt eu pe mess daca mai intri pana diseara.
@Robert: Abia te asteptam, mai ales ca acum a plecat si Jhonny la Is:D Vorbim diseara sa iesim;)

Rac3r 05-01-10 17:00

Varianta necenzurata a trailer-ului HSD made by Vyx Xk:!::!::!:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/L5sKB7EAo2c&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0 x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/L5sKB7EAo2c&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0 x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Tzapo0 06-01-10 10:01

ce tare e filmuletu:peace:..se vede clar in clip de ce iubesc eu ursii:twisted:

3Xtreme 06-01-10 13:38

Au aparut pe 4tuning detalii despre calibra lui Marius PWR. Intrati aici si vedeti.

senderoz 06-01-10 17:37

cea mai tare , sunt inebunit de cum arata , a iesit excelent...BV MARIUS

Tzapo0 06-01-10 17:50

am avut un soc cand am vazut "Opel Calibra Turbo 4x4...BY MARIUS":yikes:..nu mai stiam nimic de masinuta de 1 luna..acuma dintro data a aparut si pe 4 tuning..e super faina si presupun ca se duce super tare:twisted:..pacat ca a mai fost o masinuta care merita o prezentare pe 4tuning..numai bn

senderoz 06-01-10 17:54

sicer si eu am ramas socat cand am vazut-o pe 4 tuning, si bine spui pacata de masinutza care nu a mai aj sa fie si ea pe 4 tuning, dar na poate poate in viitor o sa apara iar .....bafta

3Xtreme 06-01-10 20:37

Nu prea cred sa mai apara vreodata dupa cum il stiu eu:rolleyes2 Oricum asteptam COX-ul cel nou de acum:twisted: Si asta merita o prezentare pe 4tuning, dar mai este pana il scoate din cate am auzit.

eu_nasu 06-01-10 20:51

tare calibra lui marius si filmuletul asta necenzurat ;)

Tzapo0 06-01-10 22:12

va urma si ursuletul lui cox..adica sper sa il puna si el pe 4tuning..marius a facut o chestie foarte buna ca la pus..sa vada lumea ca se poate face si lucruri cu adevarat interesant la in romania dar mai ales in Botosani!

Rac3r 17-01-10 20:54

abia astept sa se faca mai cald si sa se reia activitatea:D...si a da bun venit noilor membri sper sa va acomodati cu noi:twisted:

3Xtreme 17-01-10 21:04

Da da, bun venit. Abia astept si eu sa vina vacanta de vara sa putem face ce vrem, cat vrem si sa vina si baietii de la Iasi.

BT 21 RZV 18-01-10 13:12

multumesc

tzapul 18-01-10 13:42

si eu multumesc....:D

koket 18-01-10 16:04

sa nu cumva sa ma uitati si pe mine ..

Tzapo0 18-01-10 17:44

:)))..vreau si eu vreau si eu;))

3Xtreme 18-01-10 19:54

Quote:

Originally Posted by koket (Post 2989594)
sa nu cumva sa ma uitati si pe mine ..

Nu te uitam. Nici eu nu am mai iesit de o sapt si ceva. Cand o sa se mai incalzeasca putin si o sa fie treaba interesanta, o sa te mai chem eu.;)

koket 18-01-10 19:55

ok , sper sa nu am treaba cu rahatu` asta de bac...daca-s liber stiti k voi fi prezent

Rac3r 18-01-10 21:43

prognoza meteo pentru urmatoarele 4-5 zile=>ninsoare:D sper sa deschida cat mai repede parcarea astia de la kaufland ca sa ne...invartim si noi pe acolo putin,la cumparaturi in mall:))

tzapul 19-01-10 07:39

da parcarea e deschisa de mult.....se invart baietii acolo zi de zi....
ieri era unu cu scoala se invartea(bine ca nu stiu daca era elev sau instructor la volan =))) )

eu_nasu 19-01-10 09:53

Am o surpriza pt vacanta de vara. ghici unde se tine King of Europe Drag?? :D
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...d=15&Itemid=44

Rac3r 19-01-10 11:07

Quote:

Originally Posted by eu_nasu (Post 2991908)
Am o surpriza pt vacanta de vara. ghici unde se tine King of Europe Drag?? :D
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...d=15&Itemid=44

Da stiu dar nu prea multi o sa-si permita sa mearga la bucuresti:???:
Asa ca si chestie cine ar merge? ca daca merg mai multi,merg si eu:D

tzapul 19-01-10 11:11

da nu e vorba de permis....ca daca te strangi cate 4 persoane in masina deja banii sunt caca in tufe.....

eu am fost week-end-ul asta la bucuresti si am bagat motorina de 3 mil.....asa ca daca mai gasesc inca 3 persoane sa vina cate 80 de RON de caciula eu ma bag

asa ca astept propuneri....

eu_nasu 19-01-10 11:19

eu oricum vreau sa merg... sper sa nu ma retina nimic pe atunci... poate o sa fim cativa... sunt multi care vor sa mearga

tzapul 19-01-10 11:21

pai eu ce zic....ca daca ne adunam mai multi nu e musai sa mearga fiecare cu masina lui nu?.....ar fi chiar stupid....

eu_nasu 19-01-10 11:26

nu... ca nu cred ca isi permite cineva sa mearga singur in masina... noi deobicei mergeam cate 4 in masina...doar masinile care vor participa la KoE Drag vor merge fara pasageri asa ca nu au scaune:))

3Xtreme 19-01-10 13:44

Cred ca m-as baga si eu sa merg. Mai vedem pana atunci. Da cine ar fi de mers (sa participe)? Doar PWR sau mai sunt?

eu_nasu 19-01-10 15:15

ramane de vazut ce masini mai apar ;) ink nu se stie

Tzapo0 19-01-10 17:40

daca ar fi sa se duca PWR..ii recomand sa o duca pe rampa;))..poate merg si eu..chestia e ca eu am bacu' anul asta:D

3Xtreme 19-01-10 19:51

Quote:

Originally Posted by Tzapo0 (Post 2993417)
daca ar fi sa se duca PWR..ii recomand sa o duca pe rampa;))..poate merg si eu..chestia e ca eu am bacu' anul asta:D

Si care te intereseaza mai mult? KOE sau bacu'?:D Cred ca o sa o duca pe platforma, doar sa aiba una disponibila (zicea cox ca vrea sa isi ia sau ca are, nu am inteles exact). Iti dai seama cat ii consuma daca merge cu ea asa pana la Bucuresti.

Tzapo0 19-01-10 22:32

dap..chiar si M-ul lu cox ar mere la liniute,chiar daca ei sunt drift-eri:D

3Xtreme 23-01-10 10:04

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/aExFOqYlH28&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/aExFOqYlH28&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ursii din HSD nu hiberneaza niciodata.
Clipul nu a fost filmat nici montat de catre mine. Montaj: Jhonny, Filmat: Sada. Toate manevrele prezente in acest clip sunt sub controlul total al soferilor. Locatia este o proprietate privata, unde am intrat cu permisiunea personalului autorizat. Nu incercati asa ceva in cazul in care nu aveti experienta!

tzapul 23-01-10 10:07

:))=))
kids...never try this at home!!!
:))=))

smecher clipul.....bravo baieti...tineti-o tot asa

maD_angel 23-01-10 13:15

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 3005538)
Ursii din HSD nu hiberneaza niciodata.
Clipul nu a fost filmat nici montat de catre mine. Montaj: Jhonny, Filmat: Sada. Toate manevrele prezente in acest clip sunt sub controlul total al soferilor. Locatia este o proprietate privata, unde am intrat cu permisiunea personalului autorizat. Nu incercati asa ceva in cazul in care nu aveti experienta!

E un pamflet?!

BT 21 RZV 23-01-10 13:32

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 3006216)
E un pamflet?!

asta e pararea ta , nu cred ca toti suntem deacord cu tine :suspiciou

3Xtreme 23-01-10 17:25

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 3006216)
E un pamflet?!

Ai si argumente sau vorbesti doar asa sa faci post-uri? (nu o spun cu rautate)

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning