Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Theba 22-12-04 20:16

nu piry...nu te`am uitat,cum sa te uit p tine,piry bazatu`?:D
daca ii pana acolo...p cei p care nu i`am pomenit sunt aia selektzii...
melo...de ce nu zici nimik?am permis man,nu`i asa de mare stresu`:))

tekno 22-12-04 21:48

andy.... da' conduci bine? :lol: just kiddin', bine ai revenit pe forum :wink:

Laju 22-12-04 22:58

Ba melo...io fac urat....ala ii lupo....pai nu ai ce cauta pe forum atuncea....ii SEAT AROSA.....mah...si daca vrei autocolant....sau viniluri pe masina....xtreme_tuner...userul de yahoo

alexufo 22-12-04 23:09

fii rau lajule
seat arosa suparat

melo 23-12-04 16:28

lool

lajule despre ce vorbesti ca nu imi dau seama!!! ce lupo???
theba masina nu se da :D

Theba 23-12-04 16:59

hmmmm,tekno,conduc bine...continuarea ti`o zic pe mess,k aici nu pot :twisted: ...
melo dragutzule,chiar nu ma agit,tzi se pare.Iti doresc sa te bucuri singur de noua ta mashina,de fapt de prima ta mashina,k cealalta era aspirator :P

ZanDer 23-12-04 22:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Laju\"
Ba melo...io fac urat....ala ii lupo....pai nu ai ce cauta pe forum atuncea....ii SEAT AROSA.....mah...si daca vrei autocolant....sau viniluri pe masina....xtreme_tuner...userul de yahoo

:D Laju cre'ca il confunzi ... io am scris shi am zis ca eram in masjina cand am vazut deci am trecut pe langa ea nam prea apucat sa vad ce masjina ii, iam vazut numa dosu :D apropo mersi de info cu viniluri si stickere ... xtreme_tuner tu esjti? anyways team bagat pe yahoo mess ca friend 8)

tekno 23-12-04 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
hmmmm,tekno,conduc bine...continuarea ti`o zic pe mess,k aici nu pot :twisted:

hopaaaa... am incurcat-o? :lol: :lol: :lol: :roll: apropo... cand conduci bine? :roll:

junkie 23-12-04 23:31

andy de cand conduci bine shi eu nu jtiu??? huh?
:lol: sincer nici eu nu conduc bine....da oricum conduc mai bine ca tine...tre` sa recunoshti.....mestecala la viteze....shi luci shi tekno or zis ca is mai buna :wink: shi ma refer ca is mai buna la volan...... : :twisted: :twisted: oke... sa nu te superi pe mine.....shtii ca te iubesc mult..... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :icon_kiss :icon_kiss :icon_kiss :pelvic_th
da` mi`ar place sa fi sincera...

KrushX 24-12-04 00:46

daca ai avut ca arbitru pe Luci... nu ma indoiesc cat de bine conduci... :) pe tek nu l-am vazut prea mult la volan... dar shi experientza lui e destul de restransa... lasatzii pe altzii sa va aprecieze... nu va aruncatzi cu capu inainte shi va culcatzi pe urechea aia cu shoferia... ca nu e indicat...

alexufo 24-12-04 01:03

vio fii rau :shock:

KrushX 24-12-04 01:41

yeah :)

strengaritza 24-12-04 02:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
Bah!recunoashtetzi...v`o fost dor de mine? Strengaritza,acuma jtiu k ejti a 12-a,da` nici chiar asa...mai ieshi si u la o poveste...uita`te la mine,la tekno...la horea...la junkie!...

fiica mea.....is in vacanta nu vad ce ai cu scoala..lasa-ma ca am buftat-o la sfarsit..nu vreau sa aud...nu-i stres...
stresu meu de fapt..motivu pt care nu ma vezi e paul... el imi ocupa tot timpul mai nou...asa ca...daca ti dor de mine iesim toti trei la un suc...4 daca mai aduci pe careva :wink: :roll: :P :P :P ...

sfigmo 24-12-04 07:52

aaaaaaaaaaaaa.....despre ce e vorba pe aici ?....

junkie 24-12-04 09:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
daca ai avut ca arbitru pe Luci... nu ma indoiesc cat de bine conduci... :) pe tek nu l-am vazut prea mult la volan... dar shi experientza lui e destul de restransa... lasatzii pe altzii sa va aprecieze... nu va aruncatzi cu capu inainte shi va culcatzi pe urechea aia cu shoferia... ca nu e indicat...

poate daca citeshti mai bine ce am scris o sa vezi ca am zis ca nu conduc bine.....da` theba conduce mai prost ca mine :twisted: oricum noi va lasam pe voi barbatzii sa fitzi aia care conducetzi bine :wink:

KrushX 24-12-04 10:16

hehe ... asha sa faci :twisted:

sfigmo 24-12-04 15:44

aham m-am prins....fetele la volan...hahahahaha...fetele LA OALA !!!si LA MATURA!!! si in DREAPTA!!!barbatii la volan...parerea mea... :lol: exceptia nu schimba regula !!!

Piry 24-12-04 17:11

Barbatu e conducatorul !!!!!!!! :lol:

ZanDer 24-12-04 19:00

1 Attachment(s)
parerea mea :D

Piry 24-12-04 19:33

lol.....

melo 25-12-04 02:32

lol theba

theba wtf
era prea bine cum era, aham ajung sa te cunosc....
o sa ignor tot ce zici de acum incolo

SI SUNT TOTAL DE ACORD CU SFIGMO :P

melo 25-12-04 02:51

si apropo?

theba apropo care a fost prima ta masina? :)) daca vrei sa o luam asa

ZanDer 25-12-04 11:36

Merry fuckin' Xmas to everyone!!! 8) :wink:

Theba 25-12-04 12:18

junkie,chiar nu`i cazu` de lauda sau de comparatii.Nu m`am laudat veci k jtiu sa conduc,inca nu am experientza,wtf...am permisu` de o luna.In fine...incheiem discutzia asta...lasam p altii sa decida care p care...
Melo,doar nu te`ai acrit dragutzule? tu nu jtii de gluma? sau...de ce ma mir...am mai trecut o data prin asta cu tine,atunci cand am primit ignore p mess,pt o gluma nu prea reushita :D.Eu as zice sa lasam discutziile rautacioase deoparte...k doar e Craciunul! Apropos de asta...va doresc sarbatori fericite tuturor!

melo 25-12-04 15:47

:P

:peace: oK theba

tekno 25-12-04 17:17

MERRY XMAS, vb lu piry MERRY LINIE & all that shit... have fun!

Piry 25-12-04 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
vb lu piry MERRY LINIE

bai halucinatie cand am zis eu asa ceva? :lol:

Laju 26-12-04 15:28

Nush ce pana mea tot vorbim aici...si mah...io nu m-ash lauda ca prima mea masina e o bicicleta de opel astra...si anywayz...legalizati gatitul...scoateti femeile de la volan...si dintre toti care vorbesc...cati au carnet sau au condus mult timp? :twisted: :D

Piry 26-12-04 17:07

absolut niciunu ... nici macar tu ca nimeni nu este aici care sa conduca de mai mult de 2 ani ....

si parerea mea ii ca opel astral nu-i bicicleta,nici macar dacia nu`i bicicleta... are motor .. suge benzina , te transporta ..........

ricci 26-12-04 17:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
absolut niciunu ... nici macar tu ca nimeni nu este aici care sa conduca de mai mult de 2 ani ....

conduc eu de 3 juma :twisted:

WannaDie 26-12-04 20:22

si eu conduc de 3 ani si ceva ( legal ) :P ,altfel de mai mult... :D

Piry 26-12-04 20:49

mereti ma fainiilor :P

da ma ricii tu nici nu stiu cine esti ... poate ne minti ;) ca vrajeli conduc si eu de multa vreme lol

junkie 27-12-04 12:24

lasa mah piry! noi sa fim sanatoshi! :P deci??? mergem la patinoar??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ricci 27-12-04 13:04

Re:

Quote:

da ma ricii tu nici nu stiu cine esti ... poate ne minti ;) ca vrajeli conduc si eu de multa vreme lol

1. din fraza de mai sus nu am intzeles prea bine daca tu nu shtii cine sunt sau eu nu shtiu cine sunt... anyway asta`i forum de mashini nu de gramatica.

2. Permisu`l am din augsust 2001

3. Conduc pe drumurile publice de pe la 12 ani (si nu dacii, ci masini serioase)

4. am la bord vreo 35-40.000 km excluzand plimbatul prin orash

3 si 4 nu prea am cum sa le demo, daca ma crezi bine, daca nu sa fi sanatos. Poate numa instructoru' de la scoala de soferi sa zica ca nu prea am facut condus...

oricum nu conteaza f mult timpul de cand conduci ci talentul si experienta. dar discutzia a inceput de la femeile la volan. de cand ma plimb cu masinile (sofer sau pasager) am vazut doar 3 femei care sa conduca bine. restu' toate merg doar pe banda 2, se uita in oglinda doar sa`shi aranjeze machiajul si franeaza inainte de orice curba indiferent de dificultate sau viteza.

Piry 27-12-04 13:16

adevarat da puteai sa zici scurt cine esti :lol:

lancerEvo 27-12-04 17:03

ricci, tu nu ai mers cu mama cu masina...

lancerEvo 27-12-04 17:08

XDriver ziceai ceva ca poti aduce filtre de aer sport cu 1 mil si ceva, pe cand ai putea sa imi aduci unu?

CJ-01-WOB 27-12-04 19:20

Re:

Quote:

..........

:) legal sau ilegal?

am luat carnetul la 18 ani .. si masina mi-am luat-o la 19
u do the math !

iar inainte .. ca oricare altul .. ce masina prindeam si care cum ma lasa !
iar la numar de masini conduse .. F multe!!!!!!!!!

ZanDer 27-12-04 20:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
XDriver ziceai ceva ca poti aduce filtre de aer sport cu 1 mil si ceva, pe cand ai putea sa imi aduci unu?

Ii vorba de 1.5 mil ii filtru simota, ii mare ii klumea, mie el mio adus, io zic ca este diferetza ... vb cu el ... daca vrei itzi dau nr lui daca nu apuci sa vb ... pm me daca vrei

alexufo 27-12-04 23:03

piry vorbeste pt tine ,eu am permis de 4 ani ,dragonu adica bela are de 4 ani doru,sa nu mai vb pitt la fel nuiu iarasi xdriver .....mai are rost sa comentam??????

All times are GMT +2. The time now is 19:49.

- Copyright 2026 4Tuning