![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
Sal, as avea nevoie de o sticla pentru un stop de subaru impreza. in atash ai poza cu stopul, te rog sa imi dai un pret si un termen. Nu sunt grabit. Daca crezi ca nu se nimeresc culorile da-mi un pret pentru ambele stopuri. Multumesc anticipat
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
m-ar interesa si pe mine un pret pentru sticle clare la 2 faruri supernova si 2 faruri vw polo din 97 cu tot cu semnalizari
|
Quote:
am discutat la telefon. _______________________________________ Quote:
_______________________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter |
Quote:
Si as mai avea o intrebare: exista posibilitatea sa le faci cu tenta de fumuriu?? masina e neagra si cred ca ar da bine. Multumesc anticipat |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
la farurile de la supernova 190 e setu cu tot cu semnalizari sau fara? nu se mai lasa nimic la ele din pret?
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
4 Attachment(s)
Pentru un golf 3 se poate sa imi faci semnalizarea din bara fata in continuare cu ochii de pisica?Sa nu mai arate ca si cum ar fi din 3 bucati.Acum lampile sunt din doua piese , semnalizarea si ochii de pisica, dar as vrea daca se poate sa fie numai o singura piesa.
|
faruri golf 5
2 Attachment(s)
Salut, am trimis proiectoarele , probabil vor ajunge luni. Vreau sa imi spui daca poti modifica farurile si cat ma costa celelalte componente. Atasez poze pt a intelege mai bine ce vreau. Multumesc
Attachment 1812177 Attachment 1812178 |
semanlizari de renault 18 ai putea sa le faci???
|
28 Attachment(s)
Quote:
________________________________ Quote:
________________________________ Quote:
Eu te pot ajuta la acest model cu geamuri clare pentru proiectoare pentru un randament mai ridicat. ________________________________ [QUOTE=Boghis;3963721]Salut, am trimis proiectoarele , probabil vor ajunge luni. Vreau sa imi spui daca poti modifica farurile si cat ma costa celelalte componente. Atasez poze pt a intelege mai bine ce vreau. Multumesc Salut, am discutat la telefon si astept colet. Legat de faruri se poate executa nicio problema in schimb trebuie de discutat niste detalii legate de ce proiector doresti sa folosesti si in functie de asta pot sa-ti dau un pret. ________________________________ Quote:
se pot executa nicio porblema doar sa-mi spui cum anume le doresti si in functie de aceasta pot da si un pret ( pretul variaza intre 60-90/set ). ________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! Am un nou set de proiectoare noi H1 care isi astepata clientul 100 lei 2buc. Intre timp : - executat geam proiector Golf3 - executat set geamuri proiectoare Man - executat geam proiector Passat - exeuctat set geamuri pe proiectoare universale cu angel eyes - reconditionat si executat geam semnalizator landrover discovery - executat set geamuri clare proiectoare Astra F - executat set geamuri proiectoare Bmw 320 - reconditionat far si executat geam far Audi 100 Stima Hadobas Peter |
restaurezi si oglinda din far???,si cam cat ma costa???
|
buna ziua,
ma intereseaza si pe mine pentru stop de citroen c4 coupe un pret. la nevoie pot sa va trimit prin posta 1 buc, pentru testare multumesc |
Salut, am primit proiectoarele, arata f bine, multumesc mult. Am sa atasez poze dupa ce le montez pe masina
|
Quote:
de restaurat oglinzi mai fac in cazuri extreme de exfolieri sau lipsa complect de nichel in schimb nu va fi ca nou niciodata. ____________________________ Quote:
____________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter |
Ma intereseaza daca poti sa imi faci si mie 2 geamuri pentru 2 proiectoare OFF ROAD, sunt marca Hella si au diametrul la exterior 15 - 15.5 cm. Daca ca, cat ajunge ca pret. Stima!
|
Quote:
la 80 lei setul de geamuri + 10 lei trasportul prin posta oriunde in tara. Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
2 Attachment(s)
Semnale fata aburite Dacia 1300 + stopuri clare la ce pret le poti face?
Stima. |
23 Attachment(s)
Buna ziua,
la 80 lei setul de geamuri + 10 lei trasportul prin posta oriunde in tara. Am poze cu o lucrare similara pe proiectoare hella offroad in pozele atasate mai jos ! _________________________________ Quote:
40 setul de geamuri semnale si 60 setul de geamuri stop + 10 lei transport cu posta. _________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _________________________________ Intre timp : - Executat set geamuri proiectoare Golf 5 + vopsit interioarele. - Reconditionat stop Renaul Scenic - Reconditionat stop Daihatsu - Executat geam proiector Hella offroad - Reconditionat stop Mercedes - Executat geam stop ceata W Transporter - Reconditionat interior faruri Mercedes C-Classe Din nou kit Bi-xenon G3 Asian care isi asteapta noul client. Stima Hadobas Peter |
Salut!! Un pret pt. 2 geamuri far CN4 Dacia?
|
Salutare!Pentru o dacie din 99 cateva poze pentru faruri si semnalizari si un pret.Multumesc!
|
1 Attachment(s)
salut,am un stop de golf 3 spart...ala din dreapta,poti sa-i faci ceva?
|
Quote:
Quote:
150/set in schimb nu am matrite inca. Am nevoie de 2 sticle originale donatoare. ________________________________________ Quote:
se poate reconditiona dar trebuie poze mai de aproape si mai detailate (mai multe pozitii). Stima Hadobas Peter |
o intrebare te rog
plasticul din fata ceasuriilor la o astra g,poti face si la ce pret?! ma refer la geamul protector de la ceasuriile din bord mersi |
Quote:
se poate executa la 90 lei. Daca geamul este doar matuit se poate reconditiona 50 lei. Stima Hadobas Peter |
salut, pentru faruri de cielo ? stanga dreapta. un pret, ms
|
44 Attachment(s)
Quote:
200 set in schimb mai am nevoie de 1 sticla sa ma pot apuca de matritat. ____________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute !! ____________________________________ Intre timp : - Reconditonat si executat geam stop Seat Altea - Executat matrita si 4 bucati geamuri proiectoare IVECO - Executat set geamuri proiectoare Passat B4 - Executat geam proiector Passat - Reconditionar suport capac vizitare bec far Opel Zafira - Executat matrita si 1 set geamuri faruri IVECO Stima Hadobas Peter |
geam cielo
salut. mar int sh pe mn un set de geamuri pt farurile la un cielo. pretul sh niste poze. ms orcum bafta!
|
35 Attachment(s)
bogdan805 - te rog obosestete sa citesti 2 posturi mai sus !
______________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ______________________________ Intre timp : - reconditionat si executat geam far Nissan Terano II + o aparitie supriza - reconditionat stop Opel Agila - lucrare custom cu prelucratul farurilor si executat matrite geamuri de far Opel Calibra (poze montate in curand) - reconditionat 2 seturi faruri E-Classe Stima Hadobas Peter ______________________________ Un kit lupe G3 bi-xenon Asian pe stoc. |
Prea tari farurile la Calibra! Astept sa pui poze cu ele pe masina :D
|
Quote:
______________________ Apropo - am terminat si a doua matrita de geam far Golf 3 ! Set geamuri far Golf 3 180 lei sau 100 bucata. Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
3 Attachment(s)
Salut mar interesa si pe mine 2 sticle pt farurile aste de audi A4 din 1997 combi...semnalizarile si stopurile (B5)...Cum crezi ca ar da mai bine daca le-ai face clare sau asa cum sunt cu streatii pe ele???Este modelul de far cu proiector in el.....Cat mar costa sa pun o lupa pe faza scurta si daca merge.....semnalizarile...cum crezi dupa parerea ta ca ar da pe masina???Adica as vrea ceva....unic...sa se deosebeasca de celelalte....Si stopurile la fel....Vreau sa fie diferite de celelalte....acuma astept sa vad ce parere iti dai u care ai facut destule stopuri si faruri.....Eu vreau sa iasa ceva frumos si unic ....acuma dami u niste solutii care stii mai bine si cam cat ar costa aproximativ
|
Quote:
in cazul dvs va recomand aftermarket dar sa nu fie modele cu semnalele incorporate ! O seara placuta. |
Bună seara,
mă interesează dacă puteti reconditiona geamul(unul e crapat iar celalalt spart) stopurilor de pe un seat cordoba din 2004 si daca da la ce pret si in cat timp ar fi gata?Stima! |
Quote:
niste poze ar fi de ajutor cu stopurile problema. |
ma intereseaza de refacut sticla transparenta in intregime!Momentan nu am posibilitate sa le fotografiez, dar incerc maine!
|
sal,
ma interesa si pe mine cit ma costa setul de semnalizari laterale(dreptunghi) pt un golf 3 clare si deasupra becului sa aiba un cerc blur(mat)??? |
1 Attachment(s)
si cit ma duc aceste "sticle" k sa zic asa ????
|
Buna, pentru un Golf 2 cam cat ar costa sticla clara?
|
35 Attachment(s)
Quote:
astept poze sa vad despre ce discutam. __________________________ Quote:
70 lei /set geamuri clare cu transport inclus. __________________________ look2you22 am discutat pe mess deja. __________________________ UP^^ la produsele pentru daciute. __________________________ Intre timp : - Executat geam far NIssan Terrano - Reconditionat semnalizatoare Nissan Terrano - Reconditionat set stopuri Audi 100 - Reconditionat set faruri Bmw 320 (schimbat suporti oala interioara, reconditionat carcase + mici reparatii la carcase) - Executat set geamuri far moto yamaha fz6 - Reconditionat set faruri E-Classe - Reconditionat far VW Bora + polish profesional (urmeaza aplicare folie de protectie ventureshield) - Reconditionat far E-Classe - Executat dupa 3 zile de lucru de chinez batran 22 bucati stop si semnalizatoare autobus Stima Hadobas Peter |
Multumesc, spor la lucru...
|
1 Attachment(s)
Buna domnul Peter ,niste laude din partea mea :)
O lucrare din toamna ..din faruri cu angel eye crom au devenit negre mat si lupa de A6 pe scurta ,anulat engel-ul ,au iesit exact cum am cerut,recomand ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning