Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

iancu91 05-01-11 23:08

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
Sal, as avea nevoie de o sticla pentru un stop de subaru impreza. in atash ai poza cu stopul, te rog sa imi dai un pret si un termen. Nu sunt grabit. Daca crezi ca nu se nimeresc culorile da-mi un pret pentru ambele stopuri. Multumesc anticipat

vick21 06-01-11 00:26

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

m-ar interesa si pe mine un pret pentru sticle clare la 2 faruri supernova si 2 faruri vw polo din 97 cu tot cu semnalizari

hadpeter 06-01-11 18:14

Quote:

Originally Posted by Boghis (Post 3957228)
Salut,
Cat ma costa inlocuirea geamurilor pt proiectoare cu lupa , golf 5 si cat dureaza? Am doar geamurile crapate pe ambele parti dar ele se aprind, functioneaza normal. Multumesc

Salut,
am discutat la telefon.

Quote:

Originally Posted by iancu91 (Post 3957708)
Sal, as avea nevoie de o sticla pentru un stop de subaru impreza. in atash ai poza cu stopul, te rog sa imi dai un pret si un termen. Nu sunt grabit. Daca crezi ca nu se nimeresc culorile da-mi un pret pentru ambele stopuri. Multumesc anticipat

Salut, vad ca esti din baia mare - te astept cu masina pana la atelier (Str. Carpati Nr.11) sa vad cum arata stopurile ca la culoare sigur nu va potrivii. Pret informativ pana in 270 ambele stopuri modificat culoare rosie.

Quote:

Originally Posted by vick21 (Post 3957933)
m-ar interesa si pe mine un pret pentru sticle clare la 2 faruri supernova si 2 faruri vw polo din 97 cu tot cu semnalizari

Geamuri far supernova 190/set iar pentru polo geamurile de far 200/set. Semnalele polo 70/set.

Stima
Hadobas Peter

iancu91 06-01-11 21:34

Quote:

Salut, vad ca esti din baia mare - te astept cu masina pana la atelier (Str. Carpati Nr.11) sa vad cum arata stopurile ca la culoare sigur nu va potrivii. Pret informativ pana in 270 ambele stopuri modificat culoare rosie.
Mersi de raspuns, momentan masina e in lucru la un atelier, revin cu un mesaj pe forum , eventual cu un telefon cand e gata masina. sau.. ar fi posibil sa aduc doar stopurile??? cat ar dura sa executi lucrarea si cand ai avea timp?
Si as mai avea o intrebare: exista posibilitatea sa le faci cu tenta de fumuriu?? masina e neagra si cred ca ar da bine.
Multumesc anticipat

vick21 06-01-11 22:24

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

la farurile de la supernova 190 e setu cu tot cu semnalizari sau fara? nu se mai lasa nimic la ele din pret?

CJ-97-TYM 07-01-11 15:57

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

4 Attachment(s)
Pentru un golf 3 se poate sa imi faci semnalizarea din bara fata in continuare cu ochii de pisica?Sa nu mai arate ca si cum ar fi din 3 bucati.Acum lampile sunt din doua piese , semnalizarea si ochii de pisica, dar as vrea daca se poate sa fie numai o singura piesa.

Boghis 07-01-11 21:48

faruri golf 5

2 Attachment(s)
Salut, am trimis proiectoarele , probabil vor ajunge luni. Vreau sa imi spui daca poti modifica farurile si cat ma costa celelalte componente. Atasez poze pt a intelege mai bine ce vreau. Multumesc
Attachment 1812177

Attachment 1812178

zeus_robert 08-01-11 00:46

semanlizari de renault 18 ai putea sa le faci???

hadpeter 08-01-11 11:25

28 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iancu91 (Post 3960727)
Mersi de raspuns, momentan masina e in lucru la un atelier, revin cu un mesaj pe forum , eventual cu un telefon cand e gata masina. sau.. ar fi posibil sa aduc doar stopurile??? cat ar dura sa executi lucrarea si cand ai avea timp?
Si as mai avea o intrebare: exista posibilitatea sa le faci cu tenta de fumuriu?? masina e neagra si cred ca ar da bine.
Multumesc anticipat

Doar stopurile ma intereseaza binenteles, poti venii cu ele in brate pana la atelier si discutam mai pe larg.

Quote:

Originally Posted by vick21 (Post 3960911)
la farurile de la supernova 190 e setu cu tot cu semnalizari sau fara? nu se mai lasa nimic la ele din pret?

Fiind corpuri separate binenteles ca m-am referit la geamurile de far, deocamdata pretul este de 190/setul pana execut primul rand de matrite dupa care am sa cobor pretul lor.

Originally Posted by CJ-97-TYM (Post 3962707)
Pentru un golf 3 se poate sa imi faci semnalizarea din bara fata in continuare cu ochii de pisica?Sa nu mai arate ca si cum ar fi din 3 bucati.Acum lampile sunt din doua piese , semnalizarea si ochii de pisica, dar as vrea daca se poate sa fie numai o singura piesa.

Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Se gasesc model tuning din 2 bucati.
Eu te pot ajuta la acest model cu geamuri clare pentru proiectoare pentru un randament mai ridicat.
[QUOTE=Boghis;3963721]Salut, am trimis proiectoarele , probabil vor ajunge luni. Vreau sa imi spui daca poti modifica farurile si cat ma costa celelalte componente. Atasez poze pt a intelege mai bine ce vreau. Multumesc

Salut, am discutat la telefon si astept colet.
Legat de faruri se poate executa nicio problema in schimb trebuie de discutat niste detalii legate de ce proiector doresti sa folosesti si in functie de asta pot sa-ti dau un pret.

Originally Posted by zeus_robert (Post 3964214)
semanlizari de renault 18 ai putea sa le faci???

Salut,
se pot executa nicio porblema doar sa-mi spui cum anume le doresti si in functie de aceasta pot da si un pret ( pretul variaza intre 60-90/set ).

Up^^ la produsele pentru daciute !

Am un nou set de proiectoare noi H1 care isi astepata clientul 100 lei 2buc.

Intre timp :
- executat geam proiector Golf3
- executat set geamuri proiectoare Man
- executat geam proiector Passat
- exeuctat set geamuri pe proiectoare universale cu angel eyes
- reconditionat si executat geam semnalizator landrover discovery
- executat set geamuri clare proiectoare Astra F
- executat set geamuri proiectoare Bmw 320
- reconditionat far si executat geam far Audi 100

Stima
Hadobas Peter

danut1981 11-01-11 22:17

restaurezi si oglinda din far???,si cam cat ma costa???

T.rac3Er 12-01-11 08:26

buna ziua,
ma intereseaza si pe mine pentru stop de citroen c4 coupe un pret. la nevoie pot sa va trimit prin posta 1 buc, pentru testare
multumesc

Boghis 12-01-11 15:15

Salut, am primit proiectoarele, arata f bine, multumesc mult. Am sa atasez poze dupa ce le montez pe masina

hadpeter 12-01-11 17:36

Quote:

Originally Posted by danut1981 (Post 3976643)
restaurezi si oglinda din far???,si cam cat ma costa???

Salut,
de restaurat oglinzi mai fac in cazuri extreme de exfolieri sau lipsa complect de nichel in schimb nu va fi ca nou niciodata.

Originally Posted by T.rac3Er (Post 3977381)
buna ziua,
ma intereseaza si pe mine pentru stop de citroen c4 coupe un pret. la nevoie pot sa va trimit prin posta 1 buc, pentru testare
multumesc

Cred ca cu dvs. am discutat azi la telefon, ramane sa va decideti si ma anuntati.

Originally Posted by Boghis (Post 3978526)
Salut, am primit proiectoarele, arata f bine, multumesc mult. Am sa atasez poze dupa ce le montez pe masina

Ma bucur ca au ajuns intregi si ca sunteti multumit de lucrare.

Stima
Hadobas Peter

nickyxcx 13-01-11 07:07

Ma intereseaza daca poti sa imi faci si mie 2 geamuri pentru 2 proiectoare OFF ROAD, sunt marca Hella si au diametrul la exterior 15 - 15.5 cm. Daca ca, cat ajunge ca pret. Stima!

hadpeter 13-01-11 16:12

Quote:

Originally Posted by nickyxcx (Post 3980545)
Ma intereseaza daca poti sa imi faci si mie 2 geamuri pentru 2 proiectoare OFF ROAD, sunt marca Hella si au diametrul la exterior 15 - 15.5 cm. Daca ca, cat ajunge ca pret. Stima!

Buna ziua,
la 80 lei setul de geamuri + 10 lei trasportul prin posta oriunde in tara.

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

daniel93 15-01-11 10:44

2 Attachment(s)
Semnale fata aburite Dacia 1300 + stopuri clare la ce pret le poti face?
Stima.

hadpeter 15-01-11 14:35

23 Attachment(s)
Buna ziua,
la 80 lei setul de geamuri + 10 lei trasportul prin posta oriunde in tara.

Am poze cu o lucrare similara pe proiectoare hella offroad in pozele atasate mai jos !

Originally Posted by daniel93 (Post 3987331)
Semnale fata aburite Dacia 1300 + stopuri clare la ce pret le poti face?
Stima.

Salut,
40 setul de geamuri semnale si 60 setul de geamuri stop + 10 lei transport cu posta.

Intre timp :
- Executat set geamuri proiectoare Golf 5 + vopsit interioarele.
- Reconditionat stop Renaul Scenic
- Reconditionat stop Daihatsu
- Executat geam proiector Hella offroad
- Reconditionat stop Mercedes
- Executat geam stop ceata W Transporter
- Reconditionat interior faruri Mercedes C-Classe

Din nou kit Bi-xenon G3 Asian care isi asteapta noul client.

Stima
Hadobas Peter

ktm2000ro 17-01-11 11:23

Salut!! Un pret pt. 2 geamuri far CN4 Dacia?

Daniel TMI 17-01-11 15:08

Salutare!Pentru o dacie din 99 cateva poze pentru faruri si semnalizari si un pret.Multumesc!

Chriss-T 17-01-11 15:16

1 Attachment(s)
salut,am un stop de golf 3 spart...ala din dreapta,poti sa-i faci ceva?

hadpeter 17-01-11 22:08

Quote:

Originally Posted by ktm2000ro (Post 3993638)
Salut!! Un pret pt. 2 geamuri far CN4 Dacia?

Quote:

Originally Posted by Daniel TMI (Post 3994276)
Salutare!Pentru o dacie din 99 cateva poze pentru faruri si semnalizari si un pret.Multumesc!

Buna seara,
150/set in schimb nu am matrite inca.
Am nevoie de 2 sticle originale donatoare.

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3994303)
salut,am un stop de golf 3 spart...ala din dreapta,poti sa-i faci ceva?

Salut,
se poate reconditiona dar trebuie poze mai de aproape si mai detailate (mai multe pozitii).

Stima
Hadobas Peter

soosy 17-01-11 23:41

o intrebare te rog
plasticul din fata ceasuriilor la o astra g,poti face si la ce pret?!

ma refer la geamul protector de la ceasuriile din bord
mersi

hadpeter 19-01-11 16:07

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3996238)
o intrebare te rog
plasticul din fata ceasuriilor la o astra g,poti face si la ce pret?!

ma refer la geamul protector de la ceasuriile din bord
mersi

Salut,
se poate executa la 90 lei.
Daca geamul este doar matuit se poate reconditiona 50 lei.

Stima
Hadobas Peter

dRR-XWX 20-01-11 18:54

salut, pentru faruri de cielo ? stanga dreapta. un pret, ms

hadpeter 21-01-11 17:12

44 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 4005034)
salut, pentru faruri de cielo ? stanga dreapta. un pret, ms

Salut,
200 set in schimb mai am nevoie de 1 sticla sa ma pot apuca de matritat.

Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :

- Reconditonat si executat geam stop Seat Altea
- Executat matrita si 4 bucati geamuri proiectoare IVECO
- Executat set geamuri proiectoare Passat B4
- Executat geam proiector Passat
- Reconditionar suport capac vizitare bec far Opel Zafira
- Executat matrita si 1 set geamuri faruri IVECO

Stima
Hadobas Peter

bogdan805 29-01-11 19:20

geam cielo

salut. mar int sh pe mn un set de geamuri pt farurile la un cielo. pretul sh niste poze. ms orcum bafta!

hadpeter 29-01-11 20:20

35 Attachment(s)
bogdan805 - te rog obosestete sa citesti 2 posturi mai sus !

Intre timp :
- reconditionat si executat geam far Nissan Terano II + o aparitie supriza
- reconditionat stop Opel Agila
- lucrare custom cu prelucratul farurilor si executat matrite geamuri de far Opel Calibra (poze montate in curand)
- reconditionat 2 seturi faruri E-Classe

Stima
Hadobas Peter

Un kit lupe G3 bi-xenon Asian pe stoc.

Sebastian.C 29-01-11 20:22

Prea tari farurile la Calibra! Astept sa pui poze cu ele pe masina :D

hadpeter 30-01-11 10:49

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4032766)
Prea tari farurile la Calibra! Astept sa pui poze cu ele pe masina :D

Multumesc de aprecieri.

Apropo - am terminat si a doua matrita de geam far Golf 3 ! Set geamuri far Golf 3 180 lei sau 100 bucata.

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

borocata 30-01-11 14:32

3 Attachment(s)
Salut mar interesa si pe mine 2 sticle pt farurile aste de audi A4 din 1997 combi...semnalizarile si stopurile (B5)...Cum crezi ca ar da mai bine daca le-ai face clare sau asa cum sunt cu streatii pe ele???Este modelul de far cu proiector in el.....Cat mar costa sa pun o lupa pe faza scurta si daca merge.....semnalizarile...cum crezi dupa parerea ta ca ar da pe masina???Adica as vrea ceva....unic...sa se deosebeasca de celelalte....Si stopurile la fel....Vreau sa fie diferite de celelalte....acuma astept sa vad ce parere iti dai u care ai facut destule stopuri si faruri.....Eu vreau sa iasa ceva frumos si unic ....acuma dami u niste solutii care stii mai bine si cam cat ar costa aproximativ

hadpeter 02-02-11 20:24

Quote:

Originally Posted by borocata (Post 4034894)
Salut mar interesa si pe mine 2 sticle pt farurile aste de audi A4 din 1997 combi...semnalizarile si stopurile (B5)...Cum crezi ca ar da mai bine daca le-ai face clare sau asa cum sunt cu streatii pe ele???Este modelul de far cu proiector in el.....Cat mar costa sa pun o lupa pe faza scurta si daca merge.....semnalizarile...cum crezi dupa parerea ta ca ar da pe masina???Adica as vrea ceva....unic...sa se deosebeasca de celelalte....Si stopurile la fel....Vreau sa fie diferite de celelalte....acuma astept sa vad ce parere iti dai u care ai facut destule stopuri si faruri.....Eu vreau sa iasa ceva frumos si unic ....acuma dami u niste solutii care stii mai bine si cam cat ar costa aproximativ

Buna seara,
in cazul dvs va recomand aftermarket dar sa nu fie modele cu semnalele incorporate !

O seara placuta.

florin46b 03-02-11 18:40

Bună seara,
mă interesează dacă puteti reconditiona geamul(unul e crapat iar celalalt spart) stopurilor de pe un seat cordoba din 2004 si daca da la ce pret si in cat timp ar fi gata?Stima!

hadpeter 03-02-11 19:31

Quote:

Originally Posted by florin46b (Post 4049686)
Bună seara,
mă interesează dacă puteti reconditiona geamul(unul e crapat iar celalalt spart) stopurilor de pe un seat cordoba din 2004 si daca da la ce pret si in cat timp ar fi gata?Stima!

Buna seara,
niste poze ar fi de ajutor cu stopurile problema.

florin46b 03-02-11 20:01

ma intereseaza de refacut sticla transparenta in intregime!Momentan nu am posibilitate sa le fotografiez, dar incerc maine!

look2you22 04-02-11 13:22

sal,

ma interesa si pe mine cit ma costa setul de semnalizari laterale(dreptunghi) pt un golf 3 clare si deasupra becului sa aiba un cerc blur(mat)???

look2you22 04-02-11 15:01

1 Attachment(s)
si cit ma duc aceste "sticle" k sa zic asa ????

Vans_1967 04-02-11 16:16

Buna, pentru un Golf 2 cam cat ar costa sticla clara?

hadpeter 05-02-11 16:45

35 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin46b (Post 4049976)
ma intereseaza de refacut sticla transparenta in intregime!Momentan nu am posibilitate sa le fotografiez, dar incerc maine!

Salut,
astept poze sa vad despre ce discutam.

Originally Posted by Vans_1967 (Post 4052571)
Buna, pentru un Golf 2 cam cat ar costa sticla clara?

Salut,
70 lei /set geamuri clare cu transport inclus.

look2you22 am discutat pe mess deja.

UP^^ la produsele pentru daciute.

Intre timp :
- Executat geam far NIssan Terrano
- Reconditionat semnalizatoare Nissan Terrano
- Reconditionat set stopuri Audi 100
- Reconditionat set faruri Bmw 320 (schimbat suporti oala interioara, reconditionat carcase + mici reparatii la carcase)
- Executat set geamuri far moto yamaha fz6
- Reconditionat set faruri E-Classe
- Reconditionat far VW Bora + polish profesional (urmeaza aplicare folie de protectie ventureshield)
- Reconditionat far E-Classe
- Executat dupa 3 zile de lucru de chinez batran 22 bucati stop si semnalizatoare autobus

Stima
Hadobas Peter

Vans_1967 05-02-11 17:19

Multumesc, spor la lucru...

mabial 10-02-11 19:41

1 Attachment(s)
Buna domnul Peter ,niste laude din partea mea :)

O lucrare din toamna ..din faruri cu angel eye crom au devenit negre mat si lupa de A6 pe scurta ,anulat engel-ul ,au iesit exact cum am cerut,recomand !

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning