Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/126681-golf-1-progress.html)

marty88 07-06-10 10:46

Re: Golf 1 - in progress

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 3420147)
ti-au desumflat dusmanii cauciucul :) in rest masina arata f bine, actele sunt ok ? ca vad ca are nr vechi.

nush ce numere vechii ai vazut u...da am toate actele ... doar nu ma apukam asa de nubun sa o fac :D.....ps rotile erau puse de forma si nu erau umflate

AxYJamaicanu 07-06-10 10:57

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3422280)
nush ce numere vechii ai vazut u...da am toate actele ... doar nu ma apukam asa de nubun sa o fac :D.....ps rotile erau puse de forma si nu erau umflate

numere vechi, adica cu steag, astea noi stii ca au stelutze. am glumit si io cu rotzile :)

ps. nu-i face nebuni pe astia care fac masini fara toate actele :) sunt si io printre ei :P

marty88 07-06-10 11:15

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 3422317)
numere vechi, adica cu steag, astea noi stii ca au stelutze. am glumit si io cu rotzile :)

ps. nu-i face nebuni pe astia care fac masini fara toate actele :) sunt si io printre ei :P

stai chill k si eu bagasem multi bani in ea pana sa fac actele :)) dupaia mi-am amintit sa fac si eu actele :))

Zeta 07-06-10 21:33

aici pot vedea mai multe poze cu masina :D:-P

marty88 07-06-10 22:36

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3424206)
aici pot vedea mai multe poze cu masina :D:-P

da :P..imi plac farurile tale

Zeta 08-06-10 08:37

sttt....sa nu spui la nimeni cum sunt facute :-P:D

marty88 14-06-10 14:09

ura masina este aproape gata

Marica 14-06-10 17:51

Salut! Ziceai de un motor 1.6 de GTI. Cat vrei pe el?

Zeta 14-06-10 23:48

1 Attachment(s)
sa faci poza mare sa te uiti foarte atent si ai sa vezi un golf1 frumos:D8) imi pare rau ca nu se vede bine dar daca mai trec pe acolo ii mai fac poze sa il vezi si tu:-P:twisted:

marty88 15-06-10 09:11

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3441611)
sa faci poza mare sa te uiti foarte atent si ai sa vezi un golf1 frumos:D8) imi pare rau ca nu se vede bine dar daca mai trec pe acolo ii mai fac poze sa il vezi si tu:-P:twisted:

ahaaaaa..............deci imi spionezi masina

dubmaniacks 19-06-10 01:02

ezermester, aka multifunctional robot de bucatarie, merje deja golful asta "refacut" ? :lol:

FOMEILE sunt de vina ca nu mere cred'ca =)))))))))

marty88 19-06-10 11:02

Quote:

Originally Posted by dubmaniacks (Post 3451807)
ezermester, aka multifunctional robot de bucatarie, merje deja golful asta "refacut" ? :lol:

FOMEILE sunt de vina ca nu mere cred'ca =)))))))))

hai lasa k e al tau facut nebunule .. i-ai dat si u o spoiala si gata old school

BULLDOG 19-06-10 11:25

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3452282)
hai lasa k e al tau facut nebunule .. i-ai dat si u o spoiala si gata old school

ma marty nu vreau sa fiu rau si nu ma bagf aiurea in vorba da rm-urile de pe oldschool is cat golfurile noastre in parte:D Noroc de unii care fac rost de ele ieftin. :P

dubmaniacks 19-06-10 13:04

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3452282)

copthile, macar golful meu e facuta de mainile mele. nu am dus caroseria la tinichigiu, nu am dus masina la vopsitor. la tine intr-adevar, este SPOITA, iar la mine a fost vopsita.

Cand o sa si ai permis din ala de conducere(cat B), anunta-ne si pe noi, ca vezi.. e cam greu fara sa misti cazanul.

o_kh3 19-06-10 14:24

nu cred ca a numit-o old school datorita vopselei.....sunt ceva elemente marty care o fac sa fie oldschool

marty88 19-06-10 18:06

Quote:

Originally Posted by dubmaniacks (Post 3452568)
copthile, macar golful meu e facuta de mainile mele. nu am dus caroseria la tinichigiu, nu am dus masina la vopsitor. la tine intr-adevar, este SPOITA, iar la mine a fost vopsita.

Cand o sa si ai permis din ala de conducere(cat B), anunta-ne si pe noi, ca vezi.. e cam greu fara sa misti cazanul.

poate k eu am avut anumite probleme si nu pot sa dau de permis..si astea sunt problemele mele personale...si stai linistit k am muncit ku mana mea la masina ...eu am dat traegerul jos dp cealalta eu l-am sudat eu mi-am facut pragurile tinichigiu mai a sudat pe ici pe colo a dat ku kit de fibra si a vopsit-o...si e treaba mea daka am dus-o la vopsitorie am dus-o pe bani munciti nu furati ma ratonule..hai gata veziti de cazanu tau si nu mai comenta tu de masinile altora..ok

marty88 19-06-10 18:08

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3452335)
ma marty nu vreau sa fiu rau si nu ma bagf aiurea in vorba da rm-urile de pe oldschool is cat golfurile noastre in parte:D Noroc de unii care fac rost de ele ieftin. :P

degeaba ..mie nu imi plak sunt oribile..oricum nu are chedere cu insertie elemente crom k sa o faca old ....sau poate k este decat old :D in fine mie nu mi se pare nimik iesit din comun la masina aia...pana si motoru

marty88 19-06-10 18:09

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3452744)
nu cred ca a numit-o old school datorita vopselei.....sunt ceva elemente marty care o fac sa fie oldschool

ce elemente mai mihnea :)) chedere fara insertie oglinzi de plastik kare le gasesti la orice golf..ce elemente??..jantele alea ce mai sunt orikum tot oribile raman

dubmaniacks 19-06-10 18:22

De la un copil ca si tine care ma ameninta ca imi rupa gatul la intalnire si imi dai foc la masina nu am ce sa astept mai mult.

Ti-am scris frumos pe mess, stai linistit ca o sa-ti para rau.

o_kh3 19-06-10 18:29

1 Attachment(s)
ehh nu mai pune si tu ziber tot la suflet ... ca nu esti primu amenintat :lol::lol::lol:

uite marty ce inseamna old-school.....si dupa cum vezi la golf 2 nu se bazeaza pe crom :)

dubmaniacks 19-06-10 18:31

1 Attachment(s)
uite aici

OLDSCHOOL

marty88 19-06-10 19:51

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3453268)
ehh nu mai pune si tu ziber tot la suflet ... ca nu esti primu amenintat :lol::lol::lol:

uite marty ce inseamna old-school.....si dupa cum vezi la golf 2 nu se bazeaza pe crom :)

rrepede a dat raportu k e amenintat :))) ... da or fi nu zik...da asta inseamna old-school totul cat mai vechi..si cat mai unicat pe masina eventual si casetofon din timpurile alea jantele cele mai smechere din timpurile alea si tot asa

mk3r 19-06-10 22:11

nu e frumos ce`ai spus tu.... k rm`urile ar fi oribile.PT cunostinta ta generala BBS RM 012 au venit stock pe VW GOLF MK2 GTI 16v EDITION ONE, ma repet stock. daca nici jantele alea nu`s old school, iar nici 1.6 TD SB nu`i un motor impropriu spus rar, dar mai special, cu turbina racita pe apa, intercooler sus si etc, nseamna k nici unu nu mai e.Nu va critic pe niciunu acum, da inainte sa dam cu pietre ar trebui sa mai si gandim ce scriem, iar oldschool nu sta in casetofon...sau elemente ``unicat``

razvyrulz 19-06-10 22:15

ca ai avut probleme si nu ai dat de permis - OK
ca nu iti place masina lui Norbi ... - OK
ca nu iti place parerea lui - OK
dar sa il ameninti, pe el sau pe oricare - JEG.
Chiar urmaream cu placere topicul, mi'a parut rau ca ai incetinit proiecu si etc ... etc... dar cand incepi si ameninti ... deja esti Cocalarus Sapiens Sapiens...

marty88 20-06-10 11:28

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 3453735)
ca ai avut probleme si nu ai dat de permis - OK
ca nu iti place masina lui Norbi ... - OK
ca nu iti place parerea lui - OK
dar sa il ameninti, pe el sau pe oricare - JEG.
Chiar urmaream cu placere topicul, mi'a parut rau ca ai incetinit proiecu si etc ... etc... dar cand incepi si ameninti ... deja esti Cocalarus Sapiens Sapiens...

frate nu ma cunosti nu te cunosc...nush cine ti-a permis sa iti dai cu parerea.. fara sa sti ce sa intamplat cu adevarat cine a inceput scandalu si asa mai departe...si nu am zis k nu imi place....dar ce a facut el ....este mai nimik ...ca sa imi zica mie k eu nu am muncit la masina ..intelegi

marty88 20-06-10 11:29

Quote:

Originally Posted by mk3r (Post 3453720)
nu e frumos ce`ai spus tu.... k rm`urile ar fi oribile.PT cunostinta ta generala BBS RM 012 au venit stock pe VW GOLF MK2 GTI 16v EDITION ONE, ma repet stock. daca nici jantele alea nu`s old school, iar nici 1.6 TD SB nu`i un motor impropriu spus rar, dar mai special, cu turbina racita pe apa, intercooler sus si etc, nseamna k nici unu nu mai e.Nu va critic pe niciunu acum, da inainte sa dam cu pietre ar trebui sa mai si gandim ce scriem, iar oldschool nu sta in casetofon...sau elemente ``unicat``

unele cuvinte au fost zise si la suparare :D....oricum....dp cate am vazut ..ce ai facut u...si u ti-ai dori sa vezi un g2 cu ornamente casetofon etc..... zi ca nu am dreptate :D

dubmaniacks 20-06-10 11:53

Am intrat peste marty pe mess sa-l intreb al cui este golful de la avatar. (pe yahiiuuu). Era un mk1, albastru, 8J fata, stergator DTM look si un albastru marin.

Il intreb al cui este masina? El : al meu. Si il intreb ca de ce nu a pus poza pe forum? Si imi zice ca are poze cu masina, fara jantele de 8J, fara stergatoare DTM etc. Si chiar in ziua respectiva a pus un tip de pe forum "poze spion", si vazand masina tot in stadiul ala, adica, table 13, suspensie HIGH, stergatoare stock, samd, am zis ca mai bine pune mana pe masina sa si faca ceva nu numai sa vorbeasca prostii. Apoi am fost luat la "intrebari", si am primit replica "Marty: ce am facut eu la golf tu no sa faci atatea in zece ani".

Asa o fi, nici peste 10 ani no sa fac ceea ce ai realizat tu intr-un an de zile.

Repet, la intalnirea nationala o sa avem o discutie noi doi intre 4 ochi.

Spor cu golful. (Io am incheiat subiectul).

razvyrulz 20-06-10 12:22

Salut,

In primul rand, nu suntem frati, eventual neamuri indepartate dupa Adam si coasta lui :) ; in al doilea rand e un forum public in caz ca ai uitat, si la fel cum tu ai o parere, asa are oricine altcineva :). Eu nu ma cert cu tine, sa nu intelegi gresit.
Din punctul meu de vedere subject closed.

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3454555)
frate nu ma cunosti nu te cunosc...nush cine ti-a permis sa iti dai cu parerea.. fara sa sti ce sa intamplat cu adevarat cine a inceput scandalu si asa mai departe...si nu am zis k nu imi place....dar ce a facut el ....este mai nimik ...ca sa imi zica mie k eu nu am muncit la masina ..intelegi

BULLDOG 20-06-10 15:33

Ce tiganie ma baieti. Auzi acolo amenintari si alte alea. Pentru ce pana la urma? Si ma marty, stii cum ii cu strugurii acri? Asa ii si cu jantele alea :D

marty88 20-06-10 16:05

dub maniack u ai auzit de photoshop?? nu te-ai uitat la nr sa vezi k este a mea....... logik k ma enervez...kand rimesc astfel de afirmatii...u nu te-ai supara?? si masina o sa o termin stai linistit sper sa ajung la intalnire k sa discutam cum vrei u intre 4 ochii.....si imi fac si freza de "john travolta" asa kum ai zis tu .. in fine gata daka vreti sa vorbim despre masini ok la altceva eu nu mai raspund

marty88 20-06-10 16:11

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3455213)
Ce tiganie ma baieti. Auzi acolo amenintari si alte alea. Pentru ce pana la urma? Si ma marty, stii cum ii cu strugurii acri? Asa ii si cu jantele alea :D

bulldog...sti k daca nu aveam anumite lipsuri mergeam si eu pe old ...am de unde sa fac rost si akum de bari cromate oglinzi cromate manere cromate si multe alte chestii bord cu ceasuri conice de gti scaune recaro si multe alte chestii....dar avand in vedere k masina mea a fost o epava ...am facut ce am putut...uni zik k este tiganie alti zik k nu este....sincer eu sunt multumit 80 la suta de ceea ce am facut...cat despre jantele lui sunt cat de cat ok...dar pe mn nu ma atrag asa mult....totus sunt niste jante ...nu imi dau de mancare sau ma spala ...intelegi? trebuie sa ne gandim si la noi nu , numai la pasiune...si eu sunt pasionat...si din cauza asta am si slabit :D ca de bani kare puteam sa ma distrez sa mananc si sa fac cu totu altceva...i-am bagat in masina...cat am avut si eu...si cum m-am descurkat....cu un salariu de ckt student si alte chestii ....intelegi

BULLDOG 20-06-10 16:44

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3455318)
bulldog...sti k daca nu aveam anumite lipsuri mergeam si eu pe old ...am de unde sa fac rost si akum de bari cromate oglinzi cromate manere cromate si multe alte chestii bord cu ceasuri conice de gti scaune recaro si multe alte chestii....dar avand in vedere k masina mea a fost o epava ...am facut ce am putut...uni zik k este tiganie alti zik k nu este....sincer eu sunt multumit 80 la suta de ceea ce am facut...cat despre jantele lui sunt cat de cat ok...dar pe mn nu ma atrag asa mult....totus sunt niste jante ...nu imi dau de mancare sau ma spala ...intelegi? trebuie sa ne gandim si la noi nu , numai la pasiune...si eu sunt pasionat...si din cauza asta am si slabit :D ca de bani kare puteam sa ma distrez sa mananc si sa fac cu totu altceva...i-am bagat in masina...cat am avut si eu...si cum m-am descurkat....cu un salariu de ckt student si alte chestii ....intelegi

Si totusi, amenintari? Si totusi, de unde ai tu boala asta cu cromu? Cine o zis ca oldschool = crom? Alea is povesti. Da, un mk1 oldschool arata bine cu bari mici. A, si tu puteai sa imbunatatesti masina printr-o investitie minima de 20 RON. Treaba ta, ameninta in continuare cu baietasii, ca doar asa se poarta mai noi vad. Sanatate, Numa Bine!

marty88 20-06-10 17:09

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3455404)
Si totusi, amenintari? Si totusi, de unde ai tu boala asta cu cromu? Cine o zis ca oldschool = crom? Alea is povesti. Da, un mk1 oldschool arata bine cu bari mici. A, si tu puteai sa imbunatatesti masina printr-o investitie minima de 20 RON. Treaba ta, ameninta in continuare cu baietasii, ca doar asa se poarta mai noi vad. Sanatate, Numa Bine!

eu nu am amenintat pe nimeni cu "baietasii"....si mai ales pe tine ...kand te-am amenintat eu pe tine?? in fine nu mai conteaza

BULLDOG 20-06-10 17:24

Eu nu am zis ca m-ai acuzat pe mine.

marty88 20-06-10 18:59

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3455510)
Eu nu am zis ca m-ai acuzat pe mine.

aha scuze atunci am inteles eu gresit...ia sa il intrebi pe dubmaniaks asta de ce a luat bann dp vw forum :)) acelasi motiv se ia cu lumea in gura aiurea

BULLDOG 20-06-10 19:32

Pai daca toti se ataca la orice critica putin mai acida. Ar trebui sa fie si lumea un pic mai relaxata.

mk3r 20-06-10 23:05

hai gata... propunere.. marty sa`i ceara scuze lu zaiber pt amenintari.. rugati un moderator sa stearga ultimele 2 pagini de aberatii si continuam sa fim toti prieteni.
sfat 2: marty ai avea ce sa inveti de la zaiber, no fi el perfect si atotstiutor da ai avea cate ceva ce sa inveti de la el...
sfat 3: no ma tine in continuare p`a ta cu oldschool e crom, oldschool sta in orginalitatea masinii in functie de anu ei de fabricatie.

marty88 21-06-10 12:19

Quote:

Originally Posted by mk3r (Post 3456337)
hai gata... propunere.. marty sa`i ceara scuze lu zaiber pt amenintari.. rugati un moderator sa stearga ultimele 2 pagini de aberatii si continuam sa fim toti prieteni.
sfat 2: marty ai avea ce sa inveti de la zaiber, no fi el perfect si atotstiutor da ai avea cate ceva ce sa inveti de la el...
sfat 3: no ma tine in continuare p`a ta cu oldschool e crom, oldschool sta in orginalitatea masinii in functie de anu ei de fabricatie.

eu nu cer nimaniu scuze...pentru k stie el prea bn cum sa ajuns la conflict

Zeta 21-06-10 21:59

marty mai zi si tu ceva de masina...hai ca eu mai am putin si te intrec:-P:-P

marty88 21-06-10 21:59

nimanui

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning