![]() |
urca si tu please progul ala funny. Acum nu am timp dar diseara urc si eu niste chestii pt S60-uri.
P.S. 6680 noul meu tel |
eu am N90...merje
|
1 Attachment(s)
andrey ... a mai fost pus programu pe topicul asta ... nu mai tzin minte pagina ... in orice caz itzi dau 4 programe destul de misto ... ala 'funny' se numeste IrRemote :D :wink: ...
apropo ... caut card pt.6660 ... de 512 sau 256 ... dak are cineva ... :D aa...da....o sugestie : SA NU VA PUNA DRAQ SA VA LUATZI TZAPPURI (mai ales Z720i) pishu lumii .... varza !!! bateria ma tzine mai putzin de o zi ..... clapeta imediat cade...shi il am abia de cateva luni ... varzaaaaa :!: :twisted: |
Eu am un Nokia 6030.......merge bine, bateria mah tzine mai mult de o sapt. dar m-am cam plicti de el shi imi iau altu in vara.. ceva Sony-Ericsson k700 k750 vad eu
|
am facut un schimb de telefoane cu taica-miu...
acum am 3410 :P in schimbul unui 3310 :) |
Nokia 6260 - face poze destul de bune precum si filme ... dar la capitolul baterie destul de slab max..1 si 1/2 viata
|
1 si 1/2 zile, nu ? :)
Nici 6230 nu e stralucit din punct de vedere al bateriei. Maxim 2 zile jumatate m-a tinut. Pozele le face bine, la lumina calumea, iar pe night mode, acceptabil. Filmele, de asemenea, la lumina sunt ok, la lumina slaba, nasol. |
Re:
Quote:
|
same here ..
dar se incarca rpd :P |
Re:
Quote:
|
ah , da :) uitasem :oops:
|
Re:
Quote:
|
in sfarsit...noul meu telefon sony ericsson P910i :lol:
|
boier afacerist ce ai devenit :D :D :D
|
voi aicea....fac si eu apel la priceperile voastre supreme....bla bla bla...
deci:va rog frumos sa-mi ziceti si mie daca si care e alah si dac ail aveti sa-l uploadati....program de transformat *.3gp in *.avi sau *.mpg sua ma rog...altceva mai ....un wmv ceva...intelegeti voi..pls help! :bunch: EDIT:rezovlat in cele din urma:virtual dub(pt mici editari) si imTOO 3gp converter |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
GRAS?! :shock:
Ralucule: cred ca vezi disproportionat si, in cazul asta, iti recomand o pereche de ochelari :lol: :icon_kiss |
Re:
Quote:
:lol: :lol: ea vorbeste ??? care e un mic butoi... :lol: |
bv michael sa te bucuri de el am cam 2 dvd uri de softuri pentru el cauta ma pe mess
ps cand am zis ca mi am luat p910i au sarit astia cu gura |
bolovanu de 3410 :D
|
Moamaaa michaele.. sti eu esti pentru caramizi? :D
|
Re:
Quote:
|
Bun :lol: :lol: Esti extremist sa inteleg :lol:
|
da...oricum imi plac schimbarile, am avut vro 12 telefoane pana acuma... sa vad cat il tin si pe asta :lol:
|
3 luni , dupa care , \" boss - ai si tu 20 de milioane imprumut ? ca a aparut un tel marfa .... nokia 987198618724618724,12 michael`s edition ... plm =))
estas loco perdido :) esti nebun de legat frate :) cu telefoanele :) |
Vreau sa interb si eu pe cei care va pricepeti la capitolul telefoane .
Ce parere aveti despre NOKIA 8800 ? Merge sa il cumpar ? Sau la banii astia pot lua ceva mai bun dar alta marka sau tot nokia ? |
pai ai bani mafiotule de ala ?
|
Re:
Quote:
|
mafiotule...ia-ti p910i :lol:
|
ia-ti fratioru meu un N-GAGE qd ..
ce pana ta .. 100 de euro .. mai bagi un milion in el , si voila .. poti sa te joci nu-ti zic cate jocuri smechere pe el .. sa vezi filme , muzica .. bla bla bla ce-ti trebuie tie la 16 ani .. telefon de .. plm .. avocat .. p910i =)) :P telefon de boss .. caramida .. :P |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
p910i cum ai zis si tu e prea mare . Si are ecranu cu , creion si ala daca ii dai un pumn iti ei adio de la el. Si cred ca o sa imi iau N-Gage ca al tau , sa ma mai gandesc . Ca nu vreau sa-l iau la 100 euro , 60-70 asa ca tot furat vreau sa-l iau sau sa gasesc un fraier sa il dea de pomana :wink: . Multumesc pentru sfaturi ! Nu mai imi iau Nokia 8800 . Va salut ! |
maaare mafiot esti ... :D :hug:
|
Re:
Quote:
PS: vorbesc serios! |
Eu am gasit unul doar ca are difuzoru spart , nu merge .
2 milioane vrea pe el . |
In ceea ce priveste telefoanele, sunt paralel. Acum am un Nokia 6230 de care sunt multumit, dar vreau N-Gage pentru ca Santos mi-a distrus somnul asta vara, cand ne-am intalnit. Si... nu sunt dispus sa-l iau belit, apoi sa ma apuc sa bag bani in el.
Deci... cine stie vreun N-Gage de vanzare, la cel mult 150 E, sa-mi dea si mie un PM. |
beey sa va sparg la nas, unde e telefonul meu caramida ?
P910i : 115 x 58 x 26 mm 150g N90 : 112 x 51 x 24 mm 173g aici e caramida :lol: NGage : 118 x 68 x 22 mm 143g |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: domnul avocat ... :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hhhahahaha BV Michael unde sunt smecheri care au telefoane mici si tari hhahahh:))):)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: v am imprastiat
P910i RULZZZZ |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning