![]() |
Re: Roman
La 8:30 in parcare... dar care si cum mergem ?
Farcash mai merge ? Ca sa stiu daca am loc, daca nu, imi pregatesc motoreta si vin cu ea... |
8.30 KAUFLAND
|
Da sefu`,sa traiti :))
|
8:30 KAUFLAND daca ma trezesc... ca ii 4:21 si inca sunt pe net...
Sunati-ma si pe mine cand va TREZITI(nu cand plecati) va rog frumos... :D:D:D |
Quote:
Am revendicat 2 trofee si o cupa pe langa diplomele aferente. Si am luat in felul urmator LOCUL 1- BESC PAINT: ALEX- NT 06 PHM LOCUL 3- BEST AUTOHTON: Marius- B 85 UAD LOCUL 3- BEST INTERIOR: Bogdan- NT 05 YRJ Acestea fiind spuse consider ca am mai pus putin Romanul pe harta tuningului din Romania. Am facut in aceasta seara si niste poze la locul nostru de intalnire, cu cupele pe masini, langa masini noi :) a fost frumos...urmeaza sa le postez eu sau altcineva in viitorul apropiat. Eu va multumesc tuturor celor care ati mers azi in coloana, care ati mers la Piatra Neamt si va invit sa le facem o vizita si prietenilor nostri Ieseni, saptamana viitoare pe 1 noiembrie, duminica. Clar? Deci Duminica viitoare mergem la Iasi, da? P.S. poze de la eveniment gasiti aici https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post2750437 |
Incerc dar nu promit. Masina va fi bagata intr-un amplu proces de modificare. :D
|
Frate... m-am culcat la 5:40 azi dimineata... si m-am trezit la 11 ca m-a sunat cineva... m-am uitat la telefon si apoi l-am aruncat pe jos... si m-am culcat inapoi.. m-am trezit la 3 :lol:
Imi pare rau de tot ca nu am venit... si din pacate nici Duminica nu cred ca pot sa vin pentru ca plec la Bucuresti... eu am sa incerc sa vin, dar nu promit nimic... Am auzit si eu de locurile ocupate de voi, sincere felicitari si la mai multe !!! P.S: Astept pozele... sa vad cum a fost si sa ma oftic :( :( :( |
Imi cer scuze...oboseala...si ultimele zile cumulate isi spun cuvantul...sry Alex WRC! Multumesc pentru ajutorul de astazi fara de care probabil si sigur miar fi fost mult mai greu! A fost frumos cum neam ocupat de parcare si jurizare! La mai multe bro'!!! 10x again! Din suflet! A fost frumos!
|
Quote:
|
Quote:
|
Totul a fost okey cu exceptia ..... locului privat de care aveam atat nevoie.......dar asta este ne-am descurcat dupa posibilitati. treaba a fost buna si a iesit ok, cam mic spatiul dar e frumos la ingramadeala. daca era frig tinea de cald :)))
|
5 Attachment(s)
Si pozele promise
|
danke morph. atatea a facut? pe a mea a prinso cel mai jmeker :D
|
Baieti va pregatesc o surpriza frumoasa, sper sa imi iasa :)
Voi pregatiti masinile pentru Iasi (un Polish Alex, sa luceasca si mai tare masina, LoganClub 1/2 stickere jos :D se stiu care stickere) si poate facem o impresie buna... |
8 Attachment(s)
Avem cam asa:
2x Subaru WRX STI SUBARU Impreza (Preparat pentru RALLY) Subaru Impreza WRX Dacia Logan (Preparat pentru RALLY) BMW M3 E92 Mercedes CLS 55 AMG Mercedes S600 L AMG Mercedes CL 500 (2009) Ford Tiffany Chrysler 300C DUB Hummer H2 West Coast Style VW Golf 2 (a luat multiple premii la BEST EXTERIOR/INTERIOR/SOUND) Opel Astra (Clen Look) Alfa Romeo156 Renault Megane R26 F1 Team Fiat Seicento (Morpheusmaster) VW Golf 4 (Alex_phm) Mitsubishi Pajero (Clean Look) 2x BMW 525i Pachet M (Exterior + Interior) Opel Calibra Opel Omega Toyota Supra VW Passat(2006) 2.0 FSI (Kit R36 Exterior + Interior) Dodge RAM 2500 Nissan Silvia S14 4x Ford Mustang Audi S5 Porsche Cayenne TURBO Golf 5 GTI + alte masini stock... cum ar fi: 10-15x BMW E60 10x Mercedes S-classe (Noul model) 1x Jaguar S-type 10x Mercedes CLS 20-25x Mercedes E-classe ( 4 is taxiuri) 5x Chrysler 300C 5x Audi Q7 1x Mazda RX-8 1x Nissan 350z 20 VW Touareg 4-5x VW Phaeton Audi S8 Audi A8 W12 4-5x Audi A8 (3.0 TDI, 4.2i ) 5x BMW Seria 7 5x BMW X5 3x BMW X6 5x Range Rover Sport 1x VW Passat W8 1x Porsche Boxter 2x Mercedes S600 (2002-2003) Si poze cu cateva dintre masinile mentionate mai sus... :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1216918896 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1221091131 P.S: Care mai aveti poze cu masini din Roman, postati aici ! |
Scuze pentru dublu post...
Uitati si aici cateva masini tari din Roman: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...n/page-58.html |
Eu s'ar putea sa fiu pe acolo prin Iasi duminica
|
Am şters întreg dialogul, a rămas lista pusă de scturoag, ca element interesant, vă rog să nu vă spălaţi rufele în public, e păcat.
|
4 Attachment(s)
Si cum a zis si Stefan, sa fac poze la masinile tari din Roman, zis si facut... din pacate am prins doar una.. dar e buna pentru inceput.
:arrow: |
Quote:
|
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar se mai tine ceva la Roman? Ca nu vreau sa bat drumul degeaba pana acolo
|
Quote:
|
O sa vin cand sunt ceva evenimente. Astept sa anuntati cand se mai tine ceva. Numai bine
|
baieti nu mai ziceti nimic?nicio barfa mica?:))
|
Nimic... toata lumea e plecata... facultati ...etc... 2 masini is la modificat...
Poate de craciun o sa facem o intalnire mai mare... sa vorbim cu restu sa vedem daca au timp si sunt prin zona :D |
Eu sunt acasa,trebuia sa plec din tara dar raman deci PREZENT :D
|
Si ce faci ? te intalnesti singur in parcare la roman-voda ? :lol:
Stai asa sa venim toti acasa.. sa facem echipa skunketa :lol::lol: |
Pai ziceam sa vedem care si cum vine sa zica aici:) Din echipa skunketa numa noi i facem parte :))
|
Pai eu vin vineri acasa ... mai vine careva ?
Morf ? cu Herodot poate vorbesti tu vladutz... :D |
Am vorbit ieri cu el,si are un program aiurea de lucru si nu prea stiu cand vine,a zis ca s-ar putea sa vina saptamana viitoare da nu stiu exact cand trebuie sa ma sune. WRC asta mai traieste ?
|
Da de morph mai stiti ceva?
Ne vedem de craciun...sideways!!! Cu sania lui Mos Craciun |
Frate, tu nu mai vii pana de craciun ? :O
|
Quote:
|
Si un telefon ti-e greu sa dai ?:) Mai da un telefon,poate ne vedem saptamana asta,toti,si morph lasa Craciunu vino acuma acasa ca ma rog sa-ti termine masina in 100 de ani daca nu vii :)
|
Ei na, si ziceai ca nu esti tigan :lol:
El nu stie cum sa faca sa termine mai repede masina si tu il blestemi :lol: Tiganeeeeeeee |
N'am ce face acasa (...fara masina)...Poate am sa mai vin odata pana in Craciun daca o sa am motiv sa ma opresc la PLM...alt motiv nu vad.
|
A venit frigu si slabut traficu pe aici. Toata lumea e plecata sau are treaba. Vine concediu, vacanta treburi gata treaba.
|
Alex, te-am vazut ca ai trecut azi prin oras... apoi am venit cu Zavate dupa tine... si nici urma de tine.. ai disparut...
Maine ceva pe la bancute? |
Oricand dati un tzarrrr si baiatu va da coordonatele :P
|
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning