Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

Lukian_XXX 12-10-06 07:34

Re: Nfsug2 pe net

am incercat si yo sa joc nfs u2 prin hamachi. dar cand ma conecateza la server imi zice conecting to lobby.....si nu se mai conecteaza!:???:
ce pot sa fac in cazu asta???:?:
pls.....daca are cineva intenti sa ma ajute ma poate contacta pe mess la ID: Lukian_white_xxx:rolleyes2

AdiNX 12-10-06 08:56

trebuie modificat fisierul server.cfg
il deschizi cu notepad, la PINGWAIT pui o valoare mare (sa zicem 9999999), apoi stergi ultima linie din fisier (ADDR=%%bind("159.153.253.82"))

Lukian_XXX 12-10-06 15:19

ms......:lol: mult am reusit

N1ghtG3o 13-10-06 00:00

kre se baga la un u2 in weekend ???poate ne strangem mai multi..:D

Lukian_XXX 13-10-06 18:50

yo ma gab!!:lol:
...............anu, luna, ziua, ora, minutu, secunda, milisecunda...........
???

N1ghtG3o 13-10-06 23:06

kre intrati acum ???:D

stefaneL 18-10-06 23:29

cum fac sa ma joc cu voi online cu voi?
daca vrea sa ma ajute cineva sa imi dea un pm...ms

Lukian_XXX 19-10-06 07:52

cand facem un NFSU2...........???

AdiNX 21-10-06 16:38

Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2

voi sunteti primii care o vad
:arrow:
https://img183.imageshack.us/img183/3...xevool3.th.jpg https://img120.imageshack.us/img120/5...evo2sk3.th.jpg

import_skillzzz 21-10-06 16:47

n-are rost sa te mint - da' ai muncit degeaba - nu prea ma incanta , da' totusi u ai facut vinilul ala superb de golf pe care n-o sa-l uit toata viata - ala a fost super tare !!!

AdiNX 21-10-06 16:56

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 593551)
n-are rost sa te mint - da' ai muncit degeaba - nu prea ma incanta , da' totusi u ai facut vinilul ala superb de golf pe care n-o sa-l uit toata viata - ala a fost super tare !!!

si nici eu nu mint zicand ca nu am muncit degeaba. nu fac viniluri pt voi.. le fac pt mine ;)
ma bucur ca iti place vinilul pt golf, si astept sa-mi demonstrezi ca faci viniluri mult mai interesante decat mine.

Sl1V3R 21-10-06 17:06

Vinilul asta daca nu ma insel trebuie luat drept vinilul crewului ;)...cred :???:...oricum imi plac lateralele dar in schimb sunt putin cam nelamurit cu acele "racing stripes"[nu stiu cum sa le zic]...oricum keep up tha good work ;)...ca pana acum ai facut treaba buna...

import_skillzzz 21-10-06 17:09

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 593551)

sper sa n-o luati in nume de rau da' am zis asta pt k andrei e n tip kre intr-adevar le are in acest domeniu si nu pre cred k ar trebui sa-si piarda timpul cu viniluri k astea - adek dak ar fi toate ca evoul anonim , ca golful cu dungi sau ca viperul - ar fi departe !!!!:!:

AdiNX 21-10-06 18:31

In curand varianta 2.0 ;)

cata_tm 21-10-06 22:17

1 Attachment(s)
nu arata bine???

Eugen_TL 21-10-06 22:47

eu vad mai mlte poze din MW... dar u1 sua u2 ...?

MaTzA 21-10-06 23:02

ca orice in lumea asta...evoluam :D

AdiNX 21-10-06 23:58

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 593934)
eu vad mai mlte poze din MW... dar u1 sua u2 ...?

tipu are dreptate! ia bagati niste kitchuri, asa sa ma amuz si io :lol:
mie imi vede lumea masinile din U2 in curse, ca mi-e lene sa mai pun poze cu ceva ce ar putea sa faca toata lumea (ca nu ma tine sa mai fac viniluri pt U2... prea mare bataie de cap)

bogdan_wrc 26-10-06 08:56

vreau sa stiu si eu cum ma joc online. am instalat patch ul ala din prima pagina, dar nu mai imi merge. imi cere original CD. asa ca am pus iar carck peste el si merge. dar nu ma pot conecta. nici din joc la playonlien...si la hamachi nu stiu cum. am instalat, am adugat reteauaia...vad pe cineva in 4tuning...dar mai departe nu stiu. pls help.
si cum sa fac daca rveau sa fac uns erver sa ma joc decat eu cu inca cineva?
hai merci !

AdiNX 26-10-06 09:00

ai primit mesaj pe privat ;)

bogdan_wrc 26-10-06 09:05

true..true.. u2 :)

bogdan_wrc 13-11-06 09:07

mai joaca cineva..candva... adiNX va poate confirma ca suntem ceva companie buna in joc... ;)

bogdan_wrc 15-11-06 08:01

da chiar nimeni nu mai joaca?

Sl1V3R 15-11-06 09:57

O sa mi-l pun eu dar acum nu prea pot sta mult la calc...ce adresa da hamachi ca am mai multe???

bogdan_wrc 15-11-06 11:12

oricare dintre cele de 4tuning

shantzu 15-11-06 14:59

eu mai joc din cand in cand ;) adica mai zilnic ...

bogdan_wrc 15-11-06 17:59

Pai Diseara Sunt Online.

sandrin 13-12-06 17:58

cand va bagati la un u2 sa ma anuntati si pe mine ;) thnx

id - sandryn89v

AdiNX 02-01-07 23:06

Need for Speed: Pro Street

deja se aud cateva zvonuri referitoare la urmatorul titlu Need for Speed
cand gasiti ceva nou, dati share :D

AdiNX 02-01-07 23:08

Re: Need for Speed 2007

Quote:

Originally Posted by NFSGame.net
Well, actually…moving forward on to the next title in the need for speed series, Carbon is eaten prey. It's finished and we have already sufficiently fixed the game's bugs. The 1.3 Patch has been out for some time and the online mode is finally relieved of bugs, so there is no need to focus on the game anymore and the stuff that just could make it in cannot be applied by a single patch.Its just too complex.

This actually gets at the next nfs title which is currently in early stage developement.What can I say… Well, not much to be honest. I guess that fans have already figured out, that we will announce it officially some time in spring, to be more specific…
It should be mid January, but you can't count on that on 100%, since things here at EA simply change sometimes… You´ll have to wait for detailed info 'till then.

But the fact is, that we will find out shortly, who the next NFS girl will be. We have chosen the final five candidates and we will afterwoods pick the right and final one. I can say, that it won´t be :
  • Laura Southgate
  • Emma Thomas
  • Shannan
  • Sarah Mathers
  • Ashleigh McKenzie

These girls didn't make it, sorry if your favourite one isn't in the list.I guess fans want to see a real sexbomb in the next game.

But you can be happy because the things that couldn´t be in Carbon, will be implanted in Need For Speed 11.

It has to do something with the graphics which we want
to push to the MAX and have 100% next-gen power in use (expecting it with the PS3).

Furthermore, you should get a bigger grip when driving -
more realistic, but not too much. The next game will be a hybrid between an arcade game and a realistic game like the GT series.
In Carbon the drift was heavily modified, in NFS 11 it will be modified overall.

And the last thing is autosculpt technology. We are very proud of it, but we will make it better…

Thats really all I could say…Wait for spring and Game Convention 07.

sursa: NFSGame.net

Gorby 02-01-07 23:25

Multumim AdiNX:peace:

Imi si imaginez : Need For Speed Calciu:yikes:

Cred ca vorbesc in numele tuturor cand zic : multumesc Doamne ca schimba driftu' si modul jocului :lol:

Daca gasesc si eu ceva interesant despre joc, bag aici :-P

AdiNX 02-01-07 23:46

pai sa va zic ce am dedus io din articolu ala:
1. cehii nu stiu sa traduca in engleza fara sa faca greseli (o sa modific postu sa scot greselile din el)
2. ne intoarcem la realitate.. probabil nu o sa mai fie tuning cum a fost in seria de ricere, si ma refer la faptu ca probabil or sa fie bodykituri de la tuneri reali (ceea ce m-ar surprinde in mod placut si garantat m-ar face fericit) sau kituri aerodinamice, "...like the GT series..."; de asemenea ei zic ca or sa faca ceva la autosculpt, si parerea mea e ca ar trebui... NFSC a promis multe in ceea ce priveste AS, dar a oferit putine
3. ma ingrijoreaza posibilele cerinte ale jocului.. ei vor sa profite din plin de puterea platformelor PS3, iar daca NFSC a solicitat mult mai putin de jumate (20-30% parca) imi dau seama cum se va comporta PC-ul meu :(
astept noutati de la surse, mai vb cu lumea.. ;)

fuzzy 03-01-07 01:26

hmmm... pai daca o sa se bazeze mai mult pe grafica si efecte speciale... yukkk... nu de altceva dar parca de la porsche incoace toate editiile au inceput sa se bazeze ori pe tuning (un pik cam superficial, totusi..) ori pe grafica... personal ma joc ptr moment in disperare(din nou!) nfs4 si chiar am gasit logan ptr nfs4:shock:!!! oricum sper ca nu o sa dispara modul pursuit fiindca in principiu acesta imi place cel mai mult:twisted:.. oricum ceva variatii de la aceste doua teme ar fi ceva foarte bine-venit...

Opportunity 03-01-07 10:16

Noul nfs o sa se numeasca NFS: The islands si o sa se intample pe insule.

AdiNX 03-01-07 10:23

as aprecia daca in momentul in care faceti o afirmatie, sa aveti si o sursa pe care sa va bazati, si pe care o putem consulta cu totii... deci andrei, cauta sursa :D

AdiNX 03-01-07 10:31

pana mai cauta si andrei ceva, postez eu un articol de la nintendo:
link: http://www.nwiizone.com/nintendo-wii...nounced-by-ea/
extras: "In Need for Speed: The Island™ you will take to the streets of The Island™ in a variety of licensed vehicles from classic muscle cars to ***uristic concept cars. In addition to racing against the clock, 15 computer-controlled opponents, or up to seven human opponents in network play, you can also free roam on over 1000 miles of open road, complete with AI traffic and human traffic in online mode."

Sl1V3R 03-01-07 13:40

Sincer sunt putin cam surprins ca sunt deja zvonuri...normal se auzeau astfel de zvonuri dupa un E3,dupa un Games Convention,dupa un CERF =))...
Din ce spun baietii pare sa fie interesant cum au de gand sa abordeze astia de la EA jocul...Free Roam...1000 mile...2 fckin nice 2 be true...vom trai si vom vedea...
Daca mai baga si un piculet de simulare presimt ca va fi ceva destul de maricel...
Daca vor face ca si cu carbonu nu mai joc nfs in viata mea :)

Sincer nu va faceti totusi mari sperante sa nu uitam ca si NFS a ajuns ditamai brandu si EA stie sa scoata bani din asta facand jocurile mai mult pt gameru de rand decat pt cel hardcore astfel asigurandu-si vanzarile...
Sincer sper ca tot ce am zis eu sa fie neadevarat,nfs asta sa apara in 2009 si sa nu aiba nici o legatura cu Sims...

Pace voua!!!

Trickz 03-01-07 17:50

nu stiu ce sa zic....legat de kituri...nu cred ca vor fi astfel de lucruri...kituri de la producatori oficiali....ar insemna mai multe licente..mai multi bani....mai multe resurse necesare pt joc....autosculptul dupa mine ar trebui modificat radical....prea putine lucruri oferite dar aceasta optiune cere mult spatiu.....si daca mai o imbunatatesc putin...sare jocu in 10gb....si se injumatatesc clientii:(....
orasul din carbon...era bazat pe cel din most wanted...diferit dar cat de cat asemanator...faza cu insulele....sa zicem ca or sa o ia de la 0 deci vor fi multe probleme la lansarea jocului.....si cum ii banuiesc pe cai de la ea....jocul va iesi pana la sfarsitul anului 2007:D
nu stiu...cred ca va promite multe....dar va dezamagi, la fel ca si carbonu....
si cum mai zic si altii....sa stea si ei la un joc mai mult de un an.....si sa bage un strop de realism in el...
si ca sa inchei....sa semnam si noi baieti...ma rog, daca sunteti de aceeasi parere cu mine, sa faca astia de la ea games ceva cu lumina...sa nu se vada ca in carbon:D....sa fie zi ca ma capiat intunericu:(

AdiNX 04-01-07 11:53

eu am inteles ca actiunea din The Island o sa se intample pe o singura insula... deci tot pachetul de jocuri... desigur, nu in acelasi timp :D
Quote:

Originally Posted by Wikipedia
The Games Convention 2007 takes place from August 23 to August 26, 2007

cam mult de asteptat pana atunci... o sa se scurga multe informatii pana atunci :D
si sa nu uitam de E3, care are loc mai devreme cu o luna si ceva:
Quote:

Originally Posted by Wikipedia
In 2007, the show will be held in Santa Monica, California, from July 11 to July 13.

import_skillzzz 04-01-07 20:40

eu nu prea vreau sa o dau de gard da' mai sunt unii kre inca nyu au terminat carbonu' si lumea vb de noul nfs (LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL)

SPER TOTUSI SA SCOATA ***U' ALA DE DRIFT SI SA BAGE UN REAL DRFT

IAR BODY KITURILE DE LA RPODUCATORI AR FI SOOOOOPER

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning