Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

stefan_88 10-02-10 22:29

Re: KATANA TEAM @ Iasi

VW Golf III : sedinta foto ;)
https://forum.4tuning.ro/533-fotograf...ml#post3073087

VaLeX 11-02-10 22:24

Ia zi Asule ...ultimele stiri ! :D

Pune si poze :)

Medox 12-02-10 17:39

7 Attachment(s)
ultimele stiri :) : am inmatriculat masina pe bulgaria, si i-am pus folie. pozele nu sunt exceptionale...

Magnito 12-02-10 21:32

cat te-a ajuns pe bulgaria :)

poate facem si noi o intalnire mai complete astea din iasi :) da se se face putin vremea mai buna

VaLeX 12-02-10 23:14

Chiar ..poate ne intalnim toti la Roman sambata viitoare ....care ar putea sa ajunga???

buddy_lexx 12-02-10 23:16

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3080035)
Chiar ..poate ne intalnim toti la Roman sambata viitoare ....care ar putea sa ajunga???

buna idee... ;) eu is liber deci pot merge...ideea e ca daca ninge iar..e belea

VaLeX 12-02-10 23:25

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3080038)
buna idee... ;) eu is liber deci pot merge...ideea e ca daca ninge iar..e belea

Speram sa se mai incalzeasca ...si drumurile sa fie cat de cat circulabile ...

Quote:

N-aud nici o confirmare ...sau macar un raspuns , chiar vreti sa ma rog de voi sa postati ?

Magnito 13-02-10 21:53

:) sa vedem valex ca eu sambata lucrez bagamias ceva in il service :) si cu vremea asta e belea aici ploua cu galeata

VaLeX 13-02-10 22:06

.........

volidu 13-02-10 22:10

Quote:

eu vin. :)

VaLeX 13-02-10 22:14

Bun :

1. Volidu

mad_runner 14-02-10 23:21

prezent si eu

VaLeX 14-02-10 23:27

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3086765)
prezent si eu

1. Cristi G3
2. MAD

Mai asteptam ...confirmari sau infirmari :)

buddy_lexx 15-02-10 00:47

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3086777)
1. Cristi G3
2. MAD

Mai asteptam ...confirmari sau infirmari :)

cred ca ai sa mai astepti vreo 3 ani pana posteaza lumea :))

Medox 15-02-10 09:59

da o sa astepti vreo 4. eu nu primesc niciodata confirmare de pe threadu asta. culmea ca de pe altele da. la roman cand . pe ce data?

VaLeX 15-02-10 10:29

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3087527)
da o sa astepti vreo 4. eu nu primesc niciodata confirmare de pe threadu asta. culmea ca de pe altele da. la roman cand . pe ce data?

Sambata asta ....ora , o stabilim noi ...10 11 ..oricum dimineata sa stam ceva timp ...sa facem o intalnire frumoasa.

Medox 15-02-10 10:32

aha.ok vorbim.

VaLeX 15-02-10 10:33

Astept un raspuns pana cel tarziu JOI de la toti ....

mad_runner 15-02-10 12:58

pana se mai anunta lumea care merge as vrea sa shtiu unde vom face inatalnirea ....

VaLeX 15-02-10 13:06

Gasim noi o locatie , daca se va tine aceasta intalnire ...

mad_runner 15-02-10 21:56

cocland ar fi cea mai buna dupa parerea mea ...si de acolo vedem unde merem ...

VaLeX 15-02-10 22:18

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3090254)
cocland ar fi cea mai buna dupa parerea mea ...si de acolo vedem unde merem ...

Dap, gasim noi undeva sa ne intalnim , numa' sa avem cu cine ne intalnim ...macar 4 masini de la Iasi sa vina ...Acum sa vedem , Kaufland e o idee buna sa ne intalnim toti si dupa aia vedem noi unde mergem ....

=Virus= 15-02-10 22:57

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3090368)
...macar 4 masini de la Iasi sa vina ...

Super mega ultra tare idee geniala, venim cate unul in masina. Ai fost tare la faza asta Valex :lol:

buddy_lexx 15-02-10 23:11

ideal si frumos ar fi sa fim cat mai multi oameni si cat mai multe masini...
8) avand in vedere ca intalnirea asta e prima la care tinem sa fim toti!

VaLeX 15-02-10 23:15

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3090510)
Super mega ultra tare idee geniala, venim cate unul in masina. Ai fost tare la faza asta Valex :lol:

Haideti cu bus'ul toti ...va ajunge mai ieftin

=Virus= 15-02-10 23:33

Ar fi o idee mai aproape de normalitate, doar nu mergem la legale sa avem nevoie de toate masinile.

buddy_lexx 15-02-10 23:35

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3090625)
Ar fi o idee mai aproape de normalitate, doar nu mergem la legale sa avem nevoie de toate masinile.

era o chestie sa fim cat mai multe masini pentru ca il avem si pe stefan acasa care ne poate face niste poze ! ca asa putem vorbi pe messenger conferinta

ShurikeN 15-02-10 23:43

Foarte interesanta discutie... si foarte interesant puncte de vedere Virus.
Ideea de baza ar fi urmatoarea, cine vrea sa vina vine, cine nu.. si fara alte comentarii ieftine si ironii puerile. Daca nu puteti depune atat EFORT incat sa veniti la distanta de 160 km dus intors pentru a putea face o amarata de poza pentru un "amarat" de club si daca nu merita acest club macar atata atentie...va rog sa nu va mai deplasati deloc. Tot timpul intervine cateceva ca sa nu ne putem intalni indiferent de locatie...fie IASI, fie Roman, sa nu mai zic de Piatra Neamt ( unde au venit doar Asu si Cristi ).

Daca nu vreti sa aveti legatura cu "gloata" asta numita Katana Team.. spuneti-ne si va vom respecta decizia.

=Virus= 16-02-10 00:01

Nu vad unde e ironia :-?

Si tot nu inteleg de unde o scoateti pe asta ca nu ne intalnim. Daca nu e intalnire televizata cu participarea "presei" vad ca nu e bine. Poate unii dintre noi chiar au destule pe cap incat sa nu isi poata face program comun cu majoritatea nici macar doua ore. Este chiar asa un lucru de grav?

Spui ca clubul in sus, clubul in jos, clubul nu merita si bla bla bla. Dar "clubul" a facut vre-o data ceva pt noi si eu nu stiu?

Hai ca am o idee si mai buna: cine are mai multe masini sa vina cu toate, ca da mai bine la poza.

LE: daca cristi si asu nu aveau treaba prin zona, chiar crezi ca veneau sa va viziteze? :lol: Think about it.

Stiti ceva? I'm out!

buddy_lexx 16-02-10 00:10

am riscat sa stau pana mai tziu in aceasta seara pe net...pt ca am prevazut ca iese cu nasol din discutia de mai sus... si sincer am fost 100%convins ca ai sa zici ca iesi!

nu cred ca asu a venit asa ...doar ca avea treaba prin zona atunci la event, si daca a fost asa...macar a venit ,cat a stat a stat.(intentia conteaza ca la urma urmei putea sa nu zica ca e prin zona..si isi vedea de treaba lui in continuare)
cristi a venit si el cum a putut ...dar a venit!
sincer cred ca ai cautat discutia asta cu lumanarea ca prea ai cedat asa dintr`o data ! parerea mea..

nu s-a facut nimic pentru cei de la iasi ai perfecta dreptate...ci s`a facut pentru KATANA TEAM si din cate imi amintesc in acest club fac parte si cei din iasi! S-a discutat de n ori despre evenimentul din piatra care pentru noi ca si club a fost poate cel mai important lucru pe care l-am facut pana acum in afara faptului ca am infiintat acest club.
Noi atunci v-am invitat pe toti sa participati la eveniment dar din toti membrii a reusit sa vina doar 1. Evenimentul nu l-am facut pt x sau y...evenimentul l-am facut pentru CLUB sau pt partea aia din banalul parasolar(asta pentru cine-l poarta) care zice "TEAM".
ce ai facut tu pentru club? iti amintesc tot eu... un mare scandal cu GHE care sincer dupa mine nu trebuia in veci sa paraseasca clubul pentru ca el din cate am discutat a fost singuru din iasi care a vrut sa faca ceva pentru club .

Intr-un final... e decizia ta... faci cum stii si cum crezi de cuviinta!

imi cer scuze tuturor ca am reeditat postul ! Si imi cer mii de scuze fata de restul membrilor din iasi!

ShurikeN 16-02-10 00:11

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3090673)

Si tot nu inteleg de unde o scoateti pe asta ca nu ne intalnim. Daca nu e intalnire televizata cu participarea "presei" vad ca nu e bine. Poate unii dintre noi chiar au destule pe cap incat sa nu isi poata face program comun cu majoritatea nici macar doua ore. Este chiar asa un lucru de grav?

Spui ca clubul in sus, clubul in jos, clubul nu merita si bla bla bla. Dar "clubul" a facut vre-o data ceva pt noi si eu nu stiu?

Hai ca am o idee si mai buna: cine are mai multe masini sa vina cu toate, ca da mai bine la poza.

Stiti ceva? I'm out!

LE: daca cristi si asu nu aveau treaba prin zona, chiar crezi ca veneau sa va viziteze? :lol: Think about it.

Ironia este peste tot in ceea ce zici Virus.

Spui ca clubul in sus, clubul in jos, clubul nu merita si bla bla bla. Dar "clubul" a facut vre-o data ceva pt noi si eu nu stiu? , Da spun asta dar ca sa faca ceva pentru tine.. arata ca faci si tu ceva pentru EL, ce vroiai sa faca clubul pentru tine daca abia te lasi "vazut" la niste intalniri, nu porti parasolarul clubului sa nu se ia cei de la service de tine si ca nu-l porti pe masina germana ca "nu da bine" , iar despre partea cu " Poate unii dintre noi chiar au destule pe cap incat sa nu isi poata face program comun cu majoritatea nici macar doua ore " e foarte dificil de inteles pentru ca MIE mi-e IMPOSIBIL sa cred ca tu ai un program ATAT DE RIGUROS incat nu-ti poti permite lucrul asta.

Asu a venit de la Pascani de mai multe ori aici fara treburi .. si-a venit sa ne viziteze, asa ca nu o mai da pe "treaba in zona".

Decizia pe care ai luat-o "i'm out" e decizia ta si ti-o respect. Succes

VaLeX 16-02-10 00:13

Quote:

Stiti ceva? I'm out!

Nu trebuie sa fie televizata , insa nu am vazut nici o poza , 2-3 randuri ce ati facut la intalnire. Nu cred ca nimeni absurd sa ceara televiziunea la intalnirile KTN din Iasi.

Ce am facut pentru KTN Iasi ? Am facut un eveniment in vara , la care nu s-a obosit nimeni sa ajunga, nu sa ne ajutati (chiar daca aveam nevoie de cat mai multi oameni) , ci sa fiti prezenti . A venit Asu , a stat cat a stat , dar a venit ...

Dar intrebarea e , noi tre sa facem pentru voi ? Parca tot KATANA TEAM scrie pe parasolare (cine are ma refer) si nu trebuie sa facem nimic unii pentru altii , decat sa ne respectam si spun eu , sa ne implicam daca tot facem parte dintr-un club , doar daca ne consideram prieteni in primul rand si mai apoi membrii al unui club.

ShurikeN 16-02-10 00:25

Quote:

" Dar "clubul" a facut vre-o data ceva pt noi si eu nu stiu? "

"clubul" este format din membri, iar membrii "clubului" se ajuta intre ei. ASTA face "clubul" pentru voi.

Eu am sa dau un singur exemplu ca asa poate ai sa pricepi ce inseamna "ajutorul clubului".

Eleronul care a fost pe masina mea a costat ( in starea jalnica in care era - si ma poate corecta cine vrea sa o faca )o suma destul de importanta de bani si totusi l-am DONAT lui magnito ( Mihai ) pentru ca zicea ca are nevoie de un eleron . Am facut-o pentru ca am vrut SA AJUT "clubul".

Asta este ideea de-a fi CLUB si-a ajuta.

Medox 16-02-10 11:11

Quote:

Stiti ceva? I'm out!

virus vezi ca te inseli :). eu am fost intr-o zi la piatra fara sa fi avut absolut nicio treaba :). asa ca think about it :)

Medox 16-02-10 11:22

daca continuati cu cearta nu ajungem nicaieri..in fine..sa nu uitam ca si virus a facut cate ceva pt unii dintre noi...eu unu tot timpu am tinut cu dreptatea si de asta spun ceea ce spun..... oricum e nasol asa, ca macar odata la o mie de ani, nu participam in numar mai mare. ar fi mai multe de spus, chiar foarte multe, dar nu am sa deschid niciun subiect aici. eu am fost la piatra de 2 ori de cand a inceput..anul 2010, odata cu treaba, dar i-am sunat si pe baieti, shuri nu era , si nici vali si m-am intalnit numai cu pod. a doua oara chiar nu am venit cu nicio treaba.iar anul trecut am trecut prin piatra din nou.fusesem pe la bicaz, si la intoarcere am stat vreo 2 ore cu baietii in parcare la mol. In fine nu vreau sa ma dau rotund ca eu am fost...da nah intelegeti fiecare ce vreti la urma urmei...cam atat...si ne vedem sambata.

P.S. Chiar imi pare rau ca Ghe nu mai e in club..

si inca ceva..Eu am sa ii propun lu Ghe, si am sa insist sa se intoarca in Club. Sper ca nu are nimeni nimic impotriva...Multumesc

mad_runner 16-02-10 13:12

Virus mi se pare mie sau tu arzi prin balarii mah , a trecut un semestru in care tu nu ai iesit deloc la nici o intalnire , am vb sa facem intalnire in fata casei tale ca sa nu te deranjezi foarte tare si tot nu ai vrut , bah katana team nu e doar un parasolar sau un stiker si nu e nici club (deocamdata) ...katana team reprezinta un grup de prieteni care impartasesc o pasiune comuna pt masini (si tot ce tine de ele) ... asa ca clubul nu te ajuta cu nimic oamenii din "el" te ajuta ....

deci in momentul de fata vreau sa organizam o intalnire la iasi cu cei care cred ca pot sa mearga sa stabilil ce si cum facem cu plecarea la roman

VaLeX 16-02-10 13:15

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3091453)
daca continuati cu cearta nu ajungem nicaieri..in fine..sa nu uitam ca si virus a facut cate ceva pt unii dintre noi...eu unu tot timpu am tinut cu dreptatea si de asta spun ceea ce spun..... oricum e nasol asa, ca macar odata la o mie de ani, nu participam in numar mai mare. ar fi mai multe de spus, chiar foarte multe, dar nu am sa deschid niciun subiect aici. eu am fost la piatra de 2 ori de cand a inceput..anul 2010, odata cu treaba, dar i-am sunat si pe baieti, shuri nu era , si nici vali si m-am intalnit numai cu pod. a doua oara chiar nu am venit cu nicio treaba.iar anul trecut am trecut prin piatra din nou.fusesem pe la bicaz, si la intoarcere am stat vreo 2 ore cu baietii in parcare la mol. In fine nu vreau sa ma dau rotund ca eu am fost...da nah intelegeti fiecare ce vreti la urma urmei...cam atat...si ne vedem sambata.

P.S. Chiar imi pare rau ca Ghe nu mai e in club..

si inca ceva..Eu am sa ii propun lu Ghe, si am sa insist sa se intoarca in Club. Sper ca nu are nimeni nimic impotriva...Multumesc

Aici sunt si eu pentru si sper ca si ceilalti sa nu aiba nimic impotriva reintoarcerii lui Ghe.

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3091747)
Virus mi se pare mie sau tu arzi prin balarii mah , a trecut un semestru in care tu nu ai iesit deloc la nici o intalnire , am vb sa facem intalnire in fata casei tale ca sa nu te deranjezi foarte tare si tot nu ai vrut , bah katana team nu e doar un parasolar sau un stiker si nu e nici club (deocamdata) ...katana team reprezinta un grup de prieteni care impartasesc o pasiune comuna pt masini (si tot ce tine de ele) ... asa ca clubul nu te ajuta cu nimic oamenii din "el" te ajuta ....

deci in momentul de fata vreau sa organizam o intalnire la iasi cu cei care cred ca pot sa mearga sa stabilil ce si cum facem cu plecarea la roman

Chiar te rog MAD sa te ocupi cu plecarea celor din Iasi spre Roman ...sa stabiliti o ora cand sa plecati incat sa ajungeti pe la 12 la Roman. Stabiliti si voi o viteza de cruaziera , mergeti la consum ...sa ajungeti sanatosi. :)

mad_runner 16-02-10 13:16

nu il cunosc da sunt de acord .....

VaLeX 16-02-10 13:23

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3091755)
nu il cunosc da sunt de acord .....

O sa-l cunosti cat de curand ...

stefan_88 16-02-10 13:48

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 3090625)

Sincer ... au fost atatea evenimente prin zona ( la Suceava mai ales ...nu mai spun de cel din P.Neamt ) ...si de la Iasi nu a fost nimeni ( deci nu prea isi are rostul in ceea ce ai spus tu legat de : doar nu mergem la legale sa avem nevoie de toate masinile ) .
Quote:

Nimeni nu a cerut intalniri televizate sau mai stiu eu ce .... dar niste poze de la intalniri ( pentru galeria foto a clubului ) ... sau sa mai spuneti ce idei aveti pentru masinile voastre ...sau ce ati mai facut la masini ...( oare e asa de greu ca sa stati 10-15 minute intr-o seara sa scrieti ceva pe forum ? ) ...
Quote:

Dar crezi ca eu castig ceva daca fac poze masinilor din Katana ?
Am si eu o intrebare pentru tine ... ce ai vrea sa faca acest club pentru tine ... nu ai vrea sa facem toti o cheta si sa ne apucam sa-ti modificam masina ?
Legat de Katana TEAM ...poate nu ai inteles ce inseamna acel TEAM pentru noi : ajutor reciproc intre membri ( dar mai important intre PRIETENI )

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning