![]() |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
2 Attachment(s)
Sau Verde 57, asa am inteles ca ii zice, nici asa nu arata rau... oricum o vopsea noua ii o mare diferenta.
|
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
sau nu...
|
ma caline, eu zic ca la liniute sa nu te chinui cu dacia.. mergi cu scuteru:))
|
calinee nu minti! doar masina ai modificat-o....scuterul era gata facut de grasu ;))
|
o vopsea noua e mare diferenta dupa cum bine ai spus chiar tu dar... in unele poze masina ta parea verde si in altele bleumarin asa k din punctul meu d vedere vopseaua e ultimul lucru la care trebuie sa t gandesti mai ales ca tu o tii foarte curata si nu se cunoaste chiar asa rau... mai bine rezolvi si cu rotile p spate(dak nu ai facut asta deja desi p topic nu am vazut nimic) si cu motorul pe care il ai in plan pentru ca din punctul meu d vedere vopseaua mai duce cel putin un an si mai bn o pregatesti de iarna cu multa parafina amestecata cu ulei prin toate cele (lonjeroane, usi, praguri, podea p exterior)acum cat mai sunt cateva zile calde k sa s scurga p unde trebuie.multa bafta in continuare. e frumoasa batranica
|
Fi sigur ca vopseaua va fi ultimul lucru la masina, toata lumea zice da nu o vopsesti? pai pentru ce s-o vopsesc acum cand io am de taiat si modificat pasaje + altele, ca sa o vopsesc de 2 ori? Vopseaua ce ii acum pe masina mai duce o perioada. Prima data tinichigeria, dupaia tehnica si ultima estetica.
|
si niste poze vedem si noi,daca se poate ???ce pasaje folosesti?
|
1 Attachment(s)
Nimic nou, deocamdata.
|
1 Attachment(s)
Volan sport UAP:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur cineva pasionat are nevoie de usi si geamuri pentru o dacie sport,mai ales cele din spate care sunt rare.Eu pot sa-l ajut daca ma cauta la tel 0744842164
|
Quote:
Multumesc Luci, pentru ajutor! |
nu ma omora cu pozele,le daca nu se misca nimeni repede le dau la fier vechi,ma gandeam ca plange cineva dupa asa ceva,stiu ca se gasesc greu
|
Cine doreste poate sa ia usile si gemurile pentru ca nu-s pentru masina mea :|
|
Frumoasa sportiva..jantele gotti snt o splendoare..bafta frate :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cadouri placute si unele mai putin placute:sad:
|
las m k se rezolva toate....am ramas uimit frate ce zice lumea paci... :crazy:
|
la mai mare! bafta frate:)
|
Quote:
Sa lasam topicul masinii, iar daca intreb ceva pe el sa primesc si eu un raspuns, asta daca se poate si nu cer cumva prea mult. |
misto masina.aseara m-am uitat pe topicul tau si imi place cum ai facut-o.sper sa gasesti antifurturi ,daca nu gasesti pot sa caut eu in targ si ti le trimit prin posta.parca mi-as mai lua si eu o dacie.... :lol: . dacia este o masina cu potential destul de mare,pacat ca nu e apreciata cum trebuie.ma uitam la topicul cu dacii modificate,multe dintre ele zici ca sunt sorcove,facute in bataie de joc.in fine....bafta cu masina ;)
|
Multumesc.
|
3 Attachment(s)
noroc man... foarte tare proiectul... mai ales jantele vin impecabil bvo,cum a mai zis cineva mai sus sa le forjezi cu placere... acum ce vroiam s t intreb eu p tine ... volanul cum l`ai fixat acolo adik burucul ala fara sa schimbi tot sistemul ala de plasitc stock ... am si eu un volan cv in genu ca si sistem de prindere,vreu sa`l pun pe masina dar nu vreau sa demontez tot plasticu ala si sa`l inlocuiesc si am observat ca la tine a fost posibil? ma poti ajuta cu un sfat cv,sau ce anume trebuie sa`i pun sa`i fixez volanul cel nou .. uite niste poze si cu volanul:
|
Deci in locul in care am lipit sigla UAP, era "claxonul", eu neavand nevoie de el i-am scos arcul si astfel acea stema a venit la nivel cu restul....nu stiu cum sa iti zic, diametrul gaurii centrale a volanului a fost marita si din cele 3 gauri care le avea volanul, am pastrat una si am mai dat inca 5, pentru a putea prinde cele 6 suruburi ingropate.
|
Frumiasa masinatza;))..mai ales jantele de aliaj;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cine ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi, cum as putea face pasajele spate ca in pozele de mai jos? Sau daca stiti un tinichigiu bun aproape de Alba! |
Incearca sa cauti pasaje de roti de la alte modele. Daca ai fi din imprejurimile Brasovului, te rezolvam eu...
|
uitate pe topicul meu.... se pot face relativ usor... acolo la mine sunt lucrate de un tinichigiu dar sunt facute la fugacai nu ma interesat asa de mult estetica... ma interesa sa nu frece roata... trebuie roluita aripa si dupaia batuta pana se bombeaza asa... sau crestata si dupaia tras de ea pana obti forma dorita si spatiile goale se sudeaza.... chit finisaj si gata:D
un tinichiugiu bun iti poate face ce vrei tu acolo:) |
1 Attachment(s)
Quote:
b08ygs - am vazut pasajele ce le-ai facut nota 10*, is curios cat le-ai umflat ca la mine trebuie cam atat..... |
Uite aici la agent_smith cum si-a facut la Golf...
cum spunea si Cristi 08ygs, crestezi aripa si vii la urma cu fibra.. https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ml#post1442322 |
Quote:
|
bv friend....imi place....sper sa ne vdm cu toti la o intalnire de sportive....ca numai sunt multe in tara:D
|
Aripa interioara se desprinde de aripa exterioara inainte de a face franjurile.Dupa asta o modelezi cum vrei tu pe interior. Sa nu te bazezi numai pe fibra de sticla, la interior tre sa-i dai cateva puncte in CO2 sau argon.
Noroc! |
Quote:
Andrei - sa speram ca intr-o zi sa le vedem una langa alta, poate la urmatoarea intalnire Dacia, sunt tot mai putine pentru ca romanul nu a apreciat aceasta masina, si unii nu dau nici acum doi bani pe ea, bine ca mai sunt cativa pasionati care au grija de ele:-) |
Quote:
|
Quote:
eu asa am facut la mine:) |
b08ygs - alta poza nu am momental, dar buza jantei este mai inafara fata de nivelul aripii cu vreo 5-10mm, dar cand merg acasa o sa fac poze cu jantele incaltate sa vedem ce si cum, ii mai nasol ca trebuie evavat si in sus ca intra roata mult...
Iar faza cu teava am folosit-o umpic la aripile fata, ca atingeau in unele viraje:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning