Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

AXEL_SS 29-01-07 21:58

Re: Intalniri Iasi!

Quote:

Originally Posted by zanga (Post 721660)
Nu se fac...sau nu se dau?...ce anume trebuie sa astept?

Pai si eu am cerut asa ceva si am fost pus sa astept. Cica trebuie sa faci ceva pt comunitate sa vii cu ideei sa ai vechime etc. Vb cu Crys el tre sa stie mai bine... Suntem in aceiasi situatie si eu vreau un stiker.
:twisted: zapada mai multa sa fie:twisted:

Va salut comunitari

zanga 29-01-07 22:32

Aham...am inteles...ms

CRyS` 30-01-07 00:19

Quote:

Originally Posted by zanga (Post 721535)
Salut...cu cine trebuie sa vb sa imi dea si mie un sticker cu 4tuning?

Salut...!

Stickere!Totzi cei care au stickere pe masina le au de la Bucuresti!Eu le`am impartit ! Cum am putut eu mai bine! Sorry!

Dar ne putem face...undeva in Frumoasa este o firma care face autocolante..si ne putem face singuri!

ZyZ 30-01-07 00:35

Multumesc, copii, pentru inca o seara faina cu voi. Sa fiti iubiti si sa ne vedem la mai multe de-astea. ZYZu' va pupa cu respect pe motoare. Aveti grija de voi.

JUST-DO-IT 30-01-07 00:50

-Salutari la toata lumea....faza e e bune....ma refer la cea cu opelu ala.....eu eram in spatele lui si mergeam de la spitalu de copii la umf,la semafor am oprit in spatele lui...in tg cucu....si l-am ajuns la semafor la umf....eram cu morcovu de se vedeau frunzele.....prietenii stiu de ce...si am vazut faza pe indelete...nu stiu a cui e masina,dar atentie la opeluri albe caravan....crys ar fi interesant de aflat a cui e.....dar ma gandesc ca politia mai foloseste si din masinile confiscate...si ne-om apuca de fapte eroice iar bietu proprietar de drept, o sa pice de fazan.....
PS:acu vreo 2 ani era radar pe un mercedes crem....asta stiu sigur ca mi-am umflat amenda yo!

zanga 30-01-07 07:21

Bine CRyS...pai daca ne adunam mai multi doritori poate facem o comanda de stikere...

CRyS` 30-01-07 08:19

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 721906)
Multumesc, copii, pentru inca o seara faina cu voi. Sa fiti iubiti si sa ne vedem la mai multe de-astea. ZYZu' va pupa cu respect pe motoare. Aveti grija de voi.

Hai sa ti pupi tata!:lol:

slip 30-01-07 08:55

Quote:

Originally Posted by r383l (Post 721906)

pacat k am fost cam putini..in rest totul ok ;) aa..data viitoare.. dak tot facem o treaba de asta...hai sa facem cumva rost de o camera..care nu se opreshte cand da de frig :D :lol: (mofturoasa camera ta crys...:)))) ii place caldurica)...
si sa facem si niste poze la politzaii aia..care se iau de noi de fiecare data :D
si din ciclul "NU SE POATE NICI O SEARA \ FARA POLITIA COMUNITARA !!! " va prezentam poza urmatoare.. si POC...apare shmekerashul pe forum :D cu buletinu lu zyz in mana :))) .. si cica.. "mai radule..da nu-i frumos ce faceti voi aici... HAI DOMLE!!! ne lashi?? o dat oleak de gheatza si de acuma.. nu avem voie sa facem nimic... da nu mai bine ma invart in strada?? poate omor pe careva ?? :lol: "
nu inteleg ci tot atata agitatzie mai bine se lasa astia de umblat prin frig si ne lasa si pe noi in pace.. featheru meu... :D
hai k ..poate incet incet./ da si zapada.. k aseara mi-au crapat ouale in pantaloni :D dak nu aveam izmene..ce sa fac??

va salut..si ne vedem curand
numai bine..

p.s.:stickere... o sa fie..vrei neaparat azi?? dak vrei ti-l dau pe al meu... NOT!!!

Ali_ump 30-01-07 09:07

Scuze ca ma bag si io ....sa inteleg ca stikerele le putem face si noi? ... nu tree sa asteptam dupa cei de la Bucuresti sa ni le dea? Ca avem si noi nevoie de o gramada...si pana la marea intalnire as vrea sa le aiba toti pe masini...

slip 30-01-07 09:15

hai k vedem cum facem... o sa ma interesez si eu la rodotex ..la mine in cartier...unde mi-am facut stickeru cu slip pentru parbriz :D :lol: si va spun ce si cum..si cat costa..
dar... o sa imi trebuiasca acordul celor de la bucuresti..altfel.. nu ma bag..
deci..crys..dak vezi ce scriu aici..te rog..da cumva de gratzian..si zi-i ori k il rogi frumos sa trimita niste stickere..ori..dak nu.. ii spui k l-am rugat eu frumos..sa imi dea ori o varianta vectorizata a stickerului..ori dak nu.. macar un acord verbal..ceva..(scris de fapt) cum k am voie sa fac stickere..
si atunci o sa ma duc sa le dau catre productie..si poate cu putin noroc le fac pana la intalnirea de pe 18 !! de la piatra.. si atunci o sa aiba si acolo pe masini stema 4tuning..
daca nu se poate obtine un acord..atunci asta este.. eu nu tin neaparat sa fac stickere.. vreau doar sa ajut..
numai bine

CRyS` 30-01-07 11:25

Iti dau nr lu` de telefon si vorbesti cu el...dar las` ca`l sun eu dupa masa!

Si afara fulguieste!!!Diseara reloaded! :P

ZyZ 30-01-07 11:40

Telefon catre slip: Andrei, eu oficial imi bag coconutu', deseara tot imi iau amenda. Pana mea, la un moment dat o sa ajunga sa renteze. Decat sa ma duc la film...mai bine il facem noi :D. Deci...daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slip 30-01-07 11:47

ce amenda we? :D k rupem asfaltu la palat?? HA.. vezi de treaba ;)... o scoatem cumva la capat..
am auzit k patruleaza pe jos..si nu au izmene pe ei..k nu le-a dat statul.. si le e cam frigutz ;) si ..am mai auzit k am prin masina pe undeva..ascunsa o sticla de GRANTS :twisted: are si ala vreo 40 de grade :lol: cine stie..poate se incalzesc ei cumva.. in loc de foc de tabaraa in tomberoane :D
poate avem bulan sa ninga oleak si azi ;) si la noapte.. cand nu circula nimeni... facem oleak de prinselea.. .v-atz ascunselea ..toate alea.. in jurul boschetzilor de la palat :lol: :twisted:
nee vedem diseara .... bafta

AXEL_SS 30-01-07 12:18

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 722083)
Ca avem si noi nevoie de o gramada...si pana la marea intalnire as vrea sa le aiba toti pe masini...

Ai mare dreptate. Sper sa se faca pt toti stikere. Sa nu aud fraze de genu "nu am stiut ca tu vrei":evil: Si apropo slip la ce ora diseara? Poate vin si eu ca tot nu am fost vineri la intalnire. Ms

CRyS` 30-01-07 12:36

Slipule...poate luam un butoi cu apa si`l varsam...ca ingheatza instantaneu!

bakal 30-01-07 12:50

da bine ma, eu plec si va las un pic nesupravegheati, si voi ce faceti? va lasati prinsi de politie. pai asa v-am invatat eu.

stiti, faza cu butoiu ar cam trebui facuta, mai ales la f, mai dinainte. numa ca u are cine. o fo misto si la palat dar mai mult spatiu e la f, unde nici nu te bate nimeni la cap.

slip 30-01-07 13:19

@axel... ce inseamna "sa nu aud faze de genu.... " ???? impui ceva ..sau?? :-? dak o sa fac stickere.. vorbim..vedem cat costa.. si rezolvam.. k io nu dau bani de la mine k sa aiba altii stickere p masina..

@crys... we..nush ce sa zic.. gheatza naturala e mai placuta :D ... dak vershi un butoi cu apa...se face gheatza p o portiune delimitata...si nu stii dak acopera toata suprafatza ;) deci.. cam cade faza... asta in cazul masinilor... k dak vrei sa te dai cu sania.. e buna :D

@razvan... nu n-ea prins politia.. k nu fugeam..doar ne-au oprit sa admire masinile si sa ne salute.. aa..si au vrut sa vada si ei cum se face..doar atat :lol:

bafta

AXEL_SS 31-01-07 07:41

Multumesc oameni buni pt iesirea de aseara. A fost super. In premiera la prima zapada.:lol:
La mai mare si la mai multa zapda:D

slip 31-01-07 08:41

kiar ne-am simtit super aseara ;) a fost beton :D
si asta nu neaparat din cauza zapezii..ci din cauza companiei ;) :lol:
zapada era doar un motiv de mutilat jantele :twisted: eu am reusit sa nu botzesc nici una..dar m-am si abtinut sa ma invart in gol :D k pe patinoar...
pt cei care si-au bushit jantele...am un mesaj... REPARATILE SI IESITI IAR LA MANEVRE :D ..doar in felu asta o sa invatzatzi sa o controlati in asa fel incat sa nu mai rupi caucioace si spoilere ;)
numai bine.. ne vedem ..zilele astea.. nush exact cand.. poate vineri..
BAFTA

ZyZ 31-01-07 08:43

Frumos...sa ne vedem sanatosi si fericiti si la mai multe. Respectele mele, comunitari.

AXEL_SS 31-01-07 10:39

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 715957)
Un pont valabil pt toti soferii: OPEL ASTRA CARAVAN ALB ca a lu crys(sorry de comparatie CRyS`) nr IS-XX-NMW......e un tip care provoaca la semafor apoi opreste, ia vesta de politist si ia permise.....da amenzi......am vazut cu ochii mei .....a inceput cu un mert de la tg cucu a arso in 120 cel putin pe independentei apoi la oprit si cred ca i-a luat carnetu chiar la semaforu umf !!!! io eram cu un tovaras si mergeam chiar la facultate....mi-a cazut fata......nu e gluma!!!!

E adevarat cu tipul asta comunitari. L-am vazut eu azi e chiar politai. Nu e o gluma:sad: Are nr: IS-05-NMW. Un opel astra caravan break exact ca a lui crys. Feriti-va de el.

slip 31-01-07 12:25

ee...te fereshti p dracu... i-o arat din mers... da-l drecu ...
toata treaba e k prinde proshtii si ii incaltza..asta e...
dak nu esti prost..nu te face... si cu asta basta,.,
ia intrebati-l de autorizatii si de toate actele necesare postului ..sa vedeti dak va mai spune ceva..
ce tot ii pupatzi in Kur pe astia de la politie? nu mai bine ne pupa ei??
hai lasa-ti-o balta... cu opel astra caravan... ditamai masina de politie..
pffs...cata gargara degeaba.. .vorbe-n vanturi ;)
salut

CRyS` 31-01-07 19:52

Asea....aseara o mai fo show la FRT....!Razvan go go go!

Sa se inteleaga o chestie!Eu nu`s SEFU VOSTRU(doar tata vostru)!Eu doar MODEREZ acest forum pt Iasi,pt ca era o vreme in care nimeni nu facea nimic pt acest orash si m`am gandit ca poate eu am o sansa.Ea mi`a fost oferita de Gratzian!
Cel care conduce este defapt "COMUNITARU" din noi.Deci totzi conducem!Deciziile se iau in grup.

JUST-DO-IT 31-01-07 20:48

salut lume!o fost fain aseara.....rau de tot..m-am distrat super,iar pagubele aproape minime.....:oops: .....mai nasol cand am plecat acasa,ca gusterii erau la plaja la lumina lunii.....mai devreme v-am dat un sfat sa nu patiti cum am pati yo sa picati de fazan.....unii nu au crezut..au luat-o in gluma....acu avrti confirmarea!si eu m-am dat cocos si uite ce am patit......nu conteaza ca-i ceri tu nu stiu ce avize!!!!!uitati un lucru ff important!!!!!sunt putoi de astia cu puf la .... care acu o iesit la strada si "e foame de bani,e foame de bani baieti" vor sa se afirme sa creasca in ochii sefului....daca dai de unu mai invarsta mai e cum e da cu astia tinerei e jale!!!!pe bune!Cu respect va salut......ne vedem pe strazi....bye

slip 31-01-07 22:50

astia tineri trebuie ftutzi ... in adancurile sufletului... din kUr in gaT!!!!!
nu fiti proshti..dak nu luati atitudine.. o sa ne domine ;) si nu e bine..
dak totusi nu stiti ce sa faceti ..in cazul in care dati de un dobitoc... luati si va documentati.. si totul va fi bine..
multi isi iau permisul..putini shi-l pastreaza...
invatzatzi ce trebuie facut in cazuri de abuz .. nu lasati de la voi....
exista peste tot documente care ataca procesele verbale..si mai ales deciziile politzailor...

mai da-i drecu de curcani.. ori se invatza cu noi..si ne lasa in pace.. ori ii frecam la mentosana.. cu toate porcariile si actele..

va salut.. capu' sus.. !!!

claude307 01-02-07 00:54

am patit si eu cu ceva timp in urma sa se ia unu dupa mine...pe ind m-am luat oleaca la intrecere cu un e46 rosu...mo lasat la draq in urma...ma chinuiam sa il ajung, da o luase pe o straduta si m-am lasat... din urma mea un handicapat de vro 40 de ani cu un hyundai se tinea dupa mine...apoi a venit paralel cu mine si dupa ce mi-a facut semn ca is tampit a inceput sa imi faca semn sa opresc...nu l-am bagat in seama si mi-am continuat drumu pana in tudor...am oprit in parcare la chimie si a venit langa mine..eu am dat geamu jos..el a iesit din masina si imi zice...colonel nush cum...actele...crezi ca vii tu din bt si faci legea ia iasi?..ei lasa..o sa vezi tu permisu..etc...eh...pt cateva sec m-am c***t pe mine :) ...nu i-am dat actele...i le-am cerut pe ale lui...el nu ma baga in seama si tot imi cerea actele mele..a vazut ca nu i le dau sa dus in masina si a luat tel sa sune pe nus cine...si atunci m-am mai linistit..mi-am dat si eu seama ca nu are ce sa imi faca si ca probabil nu e nici politai...el tot se agita cu telefonu..eu am inceput sa dau usor cu spatele...a venit la mine ca "unde pleci..stai aici.."...a inceput omuletu sa imi tina oglinda sa nu plec...intr-un final i-a dat drumu si eu m-am tirat la bagaboanta in copou :D

si uite-asa am terminat pov...care nu prea are asa mare legatura cu ce zicea lumea pe aici, da simteam nevoia sa ma bag in seama...are oleaca de legatura cu faptul ca nu prea au ce sa iti faca chiar daca pleci cu scart de la semafor...si poate aflu si eu a cui era e46-le rosu cu care am mers impreuna de pe la metro :D
multa bafta la tata lumea!

JUST-DO-IT 01-02-07 04:38

slip esti pe felie frate!sunt total de accord cu tine....***u-i mama lor de zgabori nenorociti....cu respect va salut...

slip 01-02-07 11:25

a venit si timpul nostru... k ne-am cam saturat de baut cafea in fundatie la -20 grade... si ..nu puteam pleca cu scartz de acolo sau de la semafoare..k vai de mine..era garda..si noi eram baieti simtzitzi..si vroiam sa ne tinem permisu in buzunar..
dar ..tot se mai lua cate unu de noi.. asa k.. ne-am invatzat ;) de acum incolo.. o sa fie altfel.. dar ..cu grija...
salutari

AXEL_SS 01-02-07 14:29

Quote:

Originally Posted by slip (Post 725526)
a venit si timpul nostru... k ne-am cam saturat de baut cafea in fundatie la -20 grade... si ..nu puteam pleca cu scartz de acolo sau de la semafoare..k vai de mine..era garda..si noi eram baieti simtzitzi..si vroiam sa ne tinem permisu in buzunar..
dar ..tot se mai lua cate unu de noi.. asa k.. ne-am invatzat ;) de acum incolo.. o sa fie altfel.. dar ..cu grija...
salutari

toata stima slip pt cele spuse. trebuie sa fie o masura in toate si cu masura in tot ii bine. asta e treaba gaborilor sa se ia de comunitari iar treaba noastra e sa murdarim asfaltu la semafor:lol: sau prin alte locuri bine stiute:twisted: si sa le aratam ca NU NE pasa de ei si de ce spun. Oricum nimeni nu ne va schimba asa vom ramane comunitari UNITI si la bine si la rau.

bakal 01-02-07 19:40

mes amis, tot ce trebuie sa facem este a cunoastem legislatia rutiera in vigoare si sa actionam in cadrele limita ale ei.

acid 03-02-07 09:04

eu a trebuit sa invatz fortzat legislatia ca mi-au luat militienii carnetu.. si acum se da examen ca sa-l iei inapoi .. in fine ... am dat de 3 ori .. a 3-a oara am luat examenul .. acum mai am de asteptat 3 saptamani sa se faca luna. drive safe :))

CRyS` 03-02-07 23:10

A fost cea mai tare exprerientza cu baietzii plecarea pan` la Piatra Neamtz!

Radule u`r nr 1 driver!Go Go!

Ali_ump 04-02-07 00:52

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 729748)
A fost cea mai tare exprerientza cu baietzii plecarea pan` la Piatra Neamtz!

Radule u`r nr 1 driver!Go Go!

:D :D multumim pt vizita si va asteptam din nou pe 18 februarie...in ciuda evenimentului tragic din aceasta seara:cry:

JUST-DO-IT 05-02-07 15:36

salutari la toti comunitarii!acid felicitari ...yo inca-s la faza de toceala,urmeaza examenu....asa trist pare golfuletu tau....lasa ca-l faci tu acusi sa zambeasca,nu?
cine a fost la piatra,cand?

Ali_ump 05-02-07 16:33

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 732691)
salutari la toti comunitarii!acid felicitari ...yo inca-s la faza de toceala,urmeaza examenu....asa trist pare golfuletu tau....lasa ca-l faci tu acusi sa zambeasca,nu?
cine a fost la piatra,cand?

Sambata dpa masa ne-au facut o vizita "de recunoastere slip, ZYZ, CRyS, si inca cineva cu un Cielo ...sorry dar nu am retinut cum il cheama :rolleyes2 ...

CRyS` 06-02-07 01:25

Kazymir.....Kazy pt toata lumea!It`s our friend :D

8852 07-02-07 18:54

Si copilotu` sau :lol:

CRyS` 07-02-07 18:58

Si copiloata... X(

8852 07-02-07 19:11

Brr.. aia nu se mai pune, a luat cartonash roshu :lol:

slip 07-02-07 21:30

da da...mai lasa gargara :lol: :D stim noi ce si cum ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning