![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Frumoasa masina. Poate te prind prin buzau sa dam o liniuta ceva, imediat ce-mi iau amortizoare :rolleyes2
|
poate:):D nu iti stiu masina, nush daca ma prinzi prea des prin oras ca nu prea stau la BZ:D xcum poate ne intalnim impartasim niste idei in legatura cu pisicile :) ce vrei sa-ti iei? ce amortizoare?
|
Quote:
|
cand ne dam cu IS-urile?:-P....vroiai sa-mi iei bijuterie de motor hotule:-P
bafta multa man cu noul motor...si cat mai multi km...cu consum redus;) |
Ia uite cine nu are bani....bine rogane :)))))))))))...ms pt tel de azi de ,,ce mai faci''...
Hai...sa ne auzim in formula noua.... |
mc la toti pentru urarile numai de bine... si sper sa fie totu' ca la carte... mai am xcum multe de facut pentru a fi gata masina...
eu sper la un consum de 10-11 in oras si sub 8 in afara la un mers cat de cat rezonabil :D cristi, chiar numai am niciun ban ma rog in stanga si in dreapta pentru niste bani... astept formula aia noua cat de curand... cand o sa fie? |
o safie domnu... bravo tie pt alegerea facut... baga tare sa aud si eu cum suna masinutza aia....
P.S.: nu sti nimik de sprinter?!!1 offtopic |
sprinter e plecat pe la medias/sibiu se intoarce miercuri a plecat nush cu ce training:D o sa se intoarca pramatia, a facut si el niste achizitii cat a fost plecat, de fapt eu i-am facut :P
poze, filmuletze cu tot ce-am facut la masina o sa apara saptamana viitoare, ca sunt multe modificari si e si murdarie in masina astfel incat dupa ce o spal am sa fac si poze:) |
felicitari abia astept sa vad ce ai facut la ea si pe sprinter sai iau proiectoarele ca mor fara proiectoare ca mie mi leo furat... mai ales acuma ca am vopsit si eu spoilerele la masina
|
si la cluj se fura? numai stiu ce sa mai cred, mai bine ai avea un m5 2009 ca stai mai linistit in casa decat cu o pisica M-packet :x:x:x:x:x:x smf in ei de hoti ...
|
ma eram la tasnad satu-mare in weekend:)) da tot acolo ii
|
xcum e foarte nasol :ce se intampla la noi in tara:| ti-e si frica sa-ti pui o bara de M ca in orice seara s-ar putea sa ramai fara... :(
|
Nu stiu cand...vorbim...bfta cu motorul...
|
te-am sunat in seara asta sa-mi dai linku ala cu ceasuri... dar nu ai raspuns :|
eu astept noua formula :) |
Quote:
Cat despre amortizoare, am vazut la un baiat de pe forum de aici ca vinde kituri de 4 amortizoare sport + arcuri la vreo 250 euro si dalea reglabile la 350 euro. Ma gandesc sa iau kitul de amortizoare reglabile sa pot controla eu inaltimea ca deja e incredibil de joasa cu astea care sunt pe masina acum. Iar la consum, am facut plin pe plin pe autostrada cand am venit din Constanta ieri si mi-a luat 9.2% mers 170-210 km/h si cam 7.3% mers pana in 140 km/h. Atata timp cat nu treci de 3500 de ture la un IS, iti consuma sub 7.5 in afara. In oras nu i-am facut consumul ca-mi e frica :D La orice semafor nu ma pot abtine sa nu o duc in 6000-7000 ture in primele 3 trepte (acolo e placerea mea la un IS). |
Rogan nu te`am mai sunat k am rezolvat cu trapa.Am si puso si e ok.
Mie mi`a iesit consumul 7% acum cand am fost la munte cu ea.. P autostrada am tinuto in 140-150 .. Sunt multumit de consum :) |
1 Attachment(s)
Pt cei cu pisici :) am un diff spate de m3 e36 de vanzare sau la schimb cu lipp, prelungire bara m3 e36...sau schimb cu altceva..depinde ce :D
|
ginule ia zi ce bani vrei pe el?
|
cum merge boss IS-ul....esti multumit?....sau nu e gata?
|
Nu e gata.... mai e de munca la el :)) treaba grea si cu motoarele astea!
|
:shock:Astea de "uzina"
|
Quote:
|
abia asteptam sa vedem ce surprizaare pt toata lumea:D
|
Azi iese masina la ,,aer''...
|
trage cam mult aer... asta e buba:D xcum dupa ce scot masina o sa va zic exact ce s-a intamplat, cum s-a intamplat, ce-a mai trebuit, ce panarame s-au f****, mult de munca, le multumesc baietilor ca au fost parolisti, si s-au tinut de treaba, respect cristi_MDK!;) cu niste banisori investiti sper eu sa se merite toata treaba... vedeti voi maine seara:)
|
Daca nu trage bine sa moara sa faca de nu iau canistra de benzina ii dau foc si merg cu ea la remat :))) Cand o scoti te astept sa ne alergam putin prin oras :)
|
da rogan hai da ceva detalii.. sper ca pui ceva filmulet cu ea sa vedem ca de nu peste o saptamana 2 cand vin la bucale te pun sa vi sa o vad tata si valabil si pt sprinter:))
|
Quote:
|
cum, nu l-a facut gpl ?
baga mare gogule cu titicaru. bafta |
Fapte frate fapte..nu vorbe...sa vad mishcare Doreleeeeeeeeee
|
Am mers adineaori cu noul ,,316i''...merge si se aude bine rau...dar cel mai mult imi place cat de lasata e acum :D....
Formula noua... |
Quote:
|
hai cu un filmulet sa vedem si noi cum arata cum suna.....
|
10 Attachment(s)
dupa multe saptamani de asteptari si incercari... multe multe.a venit si clipa in care pot arata ce-am facut la masina :D momentan doar niste poze pentr un preview iar saptamana viitoare urmeaza si un filmuletz cu masina :D
|
3 Attachment(s)
si inca cateva poze n-au intrat din prima :D
|
In sfarsit, a inceput sa arate si ea a masina, fa rost de tubulatura pt bara pt ca e pacat, cum se misca?
|
momentan nu prea se misca ca e pus jos motoru, si trebuie bagat altu... in rest se misca bine :D acum arata bine ca masina;) nu ca altele :):lol: lasata, obc, clima, volan in 3 spite, 260 in bord, discuri pe spate :D cotiera in curand, plafon curat, stalpi curati :D :lol:
|
Quote:
|
Lasa ma k usor usor o faci tu...noi sa fim sanatosi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning