![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
Quote:
|
Quote:
n-ai dat tu de "minora" potrivita :) |
Nu te contrazic! Dar in cazul meu asta a fost...
|
alea mai mici sunt mai copilaroase si dornice sa afle lucruri noi
|
si va mai fac sa mai uitati si voi de probleme...sa va amintiti cum era cand erati tineri...hahaha :P
|
cand eram mai tanar....ma uitam la cartoon network si ma plimbam cu bicicleta
|
tu taci ca tu nu te pui :))
|
inseamna k mi-am pierdut tineretea cu nimicuri...lasa ca recuperez acum la batranete.
|
Quote:
tu sa taci, mai... :)) ca nu esti cel mai potrivit sa comenteze :D:tenisclap Dar in schimb, voi intra eu sigur la corupere... daca nu am intrat de acum doi ani, anul asta parca nu mai scap... :)) mai am o luna, si totusi , poate scap... :twisted: |
Quote:
acu va dati pe carne frageda sau cum?hmmmm... cum il cheama pe baiat?il cunosc? |
da..... si inca bine ;)
|
Quote:
sunt combinat cu o pustoaica de 15 ani ... nu se numeste corupere ? |
Quote:
|
inseamna ca am toate sansele sa scap.... ypiiiiiii
|
n-am vazut pana acum baiat sa depuna plangere:))...asa ca scapi sigur ;)
fete...-mai mici pntru aventura -mai mari pentru experienta |
Quote:
acum kre e problema k ne place "carnea frageda"????huh???:D :D :D |
Quote:
atat imi trebuia...ca as fi vizat...:lol: |
:pistoles:doamne fereste sa fii chiar tu vizat.....
|
mai mari de 1 milion de ori
|
raspuns hotarit..nu gluma!!!:D banuiesc k nu din povestile lu' ispirescu ai dedus asta....;)
|
Quote:
|
18 si 22 de ani....nici nu ma asteptam la alt raspuns =))=))=))
|
da..... =)) clar!!!
luati-va mai mari ca voi cu 10 ani, nu vreti...?? poate va cresc.. ;)) |
Quote:
......daca ne cresc..bine.. de ce .nu :-P si mai stiu si ce vor..:D , |
...magos,stai tu linistita,k tre sa aiba ceva in cap baiatul ala d 22 d ani kre agata o femeie cu 10 ani mai mare ;) astea nu se intimpla asa...din greseala!!!
apoi,va zic sincer,k eu una sunt deja demult scarbita d barbatii 35+ ...ei respect doar banul,si al kre are mai multi bani decit ei,nimik altceva!Barbatul 35+ STIE ce tre sa ii deie unei femei..dar a uitat demult s-o simta...in skimb relatia cu un barbat ~25 e :shock: ptr k ai posibilitatea k sa te aprecieze ptr felul in kre te comporti cu el... oricum,eu zic k e o greseala sa crezi k barbatii cauta calea mai usoara cind se imbirliga cu o femeie mai mare!e k si cum ai incepe scoala direct din liceu ;) dar cert este insa,k vezi din ce in ce mai des astfel d cazuri..si nu e vorba d faptul k femeia intretine barbatul!!! |
nu uitati si de cazurile femeilor disperate si frustrate care sar pe primul pusti care-i da atentie si cand vor sa se desparta se sinucide =)) (ea nu el...:D)
sunt si cazuri...cunosc cel putin 1 |
e pacat ca se ajunge la asa ceva.... :-<
|
dap.. ai dreptate bea69..
acel baiat de 22-23 de ani..chiar are ceva in cap daca este cu o fata cu 10 ani..mai mare.ca din greseala nu se intampla.. si apoi sa se inteleaga.. chiar se vor intelege.. ca pustanu... o respecta pe ea.... nu banu.. sa faca mai mult decat X, ca ala..de 35 de ani..;) |
Quote:
|
hahahahaha.....lasa ca te faci tu mare :))
|
...si tot asa o sa ramina el...;)
|
o sa cresc mare si o sa ce...?imi schimb gusturile?tot ce-i posibil.dar deocamdata mie astea imi plac si din experientele unor prieteni de-a mei cu boboacele care de abia acuma incep sa prinda gustul,nu o sa ma schimb eu prea devreme.
@ bea la ce te referi? |
m-am referit la faptul k si la 20,si la 30...si toata viata ta,ai sa tragi la femeile mai "coapte"...acum nu zic k tot timpul vor fi ele mai mari k tine,k ai sa vezi dupa o vreme k nu tine neaparat d virsta din CI cum e mintea unei femei...;)
|
pai logic ca tine de mintea ei tocmai de aceea le prefer pe cele mai in varsta,pt. ca is mai mature/indraznete/deschise etc. Cele mai mici care acuma incep sa vada cum e si cu sexu is foarte riscante,vor sa experimenteze si te inseala de-ti sar capacele.cunosc suficiente cazuri tocmai de aia ma tin departe de ele :)
|
...si culmea... se zice ca femeile sunt mai mature decat baietii... cu o medie de cativa ani... ma intreb daca un tip cu 10 ani mai mic face fata la maturitatea uneia cu.... practic 13 ani mai "mare"... Ca sa zicem, cei 3 ani reprezinta acea medie...
|
klar.. ca face fata. acum depinde si te tip..
si de varsta fetei.. daca are fata ,,,, 13 ani si tipul.. 3 ani :lol: nu prea poate dar mai.. sti ;) si lasand gluma.. deoparte.. face fata.. chiar cu brio.. desi cum zici sunt mai mature.. dar si baieti.. au inceput sa se mai maturizeze... mai devreme.. si numai asteapta sa faca.. 100 de ani.. :D chiar uni stiu ce vor si chiar inteleg... o fata care are un pic.. peste varsta lui.. chiar daca este vb de 3,4,5....10 dar stiu cum sa se comporte cu ea.. ;) |
..da se zice,k in general femeile se maturizeaza mai repede..dar aici vorbim d o vreme d acele cazuri,din ce in ce mai dese,cind unii barbati se maturizeaza mai repede..k asta este,lumea se mai skimba...si sa nu uitam d faptul k daca ne place ,daca nu,sunt unele fete,kre pur si simplu refuza sa se maturizeze...nici macar atat cit ar fi normal la virsta lor!!!sorry..dar asta este...
|
Quote:
tre' sa dau o ... bere :p clar :) |
nah...is curioasa eu d berea aia!!!acum p bune!:D :D :D
|
hmmm... sa-mi fac o fabrica? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning