![]() |
Re: Crazy Drivers la MARE!!!
Sapt viitoare se va face o intalnire mare si voi sti sigur cine mai merge din sv.
|
eu nu merg in ro la mare... scz
|
Quote:
|
ati fost careva la mare ?!
|
cum adika... ? pai acuma trebuie sa mergem
|
Quote:
|
Quote:
|
eu merg pe 19...
|
ma sunati cel mai bine... si facem o adunare:) 0788846832
|
pai sper ca si brigada din buc sa fie prezenta. asteptam data plecarii si sper sa ne vedem acolo ;)
|
pai adytza ! eu cred ca o sa fim prezenti! dar asta depinde numa de noi! so hai la mare!:D
|
duminica noapte am venit de la mare...dar nu e problema , daca va hotarati sa plecam , mai bag o fisa :D am si cazare in costinesti pt 15-20 pers cred...deci haideti sa stabilim o data la care sa plecam toti !!!
p.s. nu e cum zic astia la tv , apa e curata si calda , plaja e ok , lume multa , fete frumoase , babe scorojite topless , bosorogi smardoi si tot tacamul |
Eu as zice sa mergem macar vreo 3 zile acolo... au vreau sa merg k sa ne intalnim tot clubul acolo sa ne cunoastem. Nu trebuie sa stam o vesnicie k stiu, multi dintre noi nu au timp, altii nu au bani... macar asa cateva zile sa ne intalnim toti sa facem putzin show. Noi cei de la sv sper sa ne gandim la o data pana sambata aceasta. Ii rog pe toti cei din sv sa se gandeasca la o data. Eu ma gandeam ca pe la sfarsitul lunii ceva in genul 25 iulie. Astept pareri si propuneri dar varog grabiti-va ca sa ne facem toti un plan concret si sigur.
|
da...ai mare dreptate...macar o noapte de nebunie ... fara cazare dormim pe plaja , in masini , nu conteaza asta...ideea e sa fim toti si sa ne destrabalam ca lumea :-P
|
Quote:
|
suna bine ce aud aici :) !!! facem un CD DISPLAY !!!
ps. LA MARE |
Re: Intalniri
he heeee
propunere (mi s-a suflat dar o consider excelenta) ce ati zice d o adunare crazy drivers la bacau, asa k p vremuri?:D |
de ce nu? te asteptam cu mai multe detalii si venim pe capul tau :)
|
Quote:
garrett_xb este id ul meu |
Pai eu propun urmatoarele. Sambata asta sa ne intalnim cei din Suceava pentru a vedea ce putem sa facem si cine merge si sa vedem si o data cand ar putea mai multa lume sa vina.
|
Eu is in Iasi .....sorry baietzii dar nu pot ajunge ...sunt paici cu treburi de faculta ....dar saapt viitoare sunt liber
|
Saptamana viitoare e OK, dupa ce scap de nebunia de la serviciu...
|
Eu am mai vb la Ct cu cineva ....si sper sa mai vb poate rez ceva cu cazarea....eu cred k merg la Mare dar dupa 25 sau aja ceva ....k am examene atunci .....dar dak merem........merem toti odata ...nu cu taraita ...si idea cu cortu nu e rea .....
|
eu sunt in iasi pana sambata cel tarziu duminica asa ca sunt deschis la propuneri si vin cu placere la bacau..
|
Sper sa intre si restul. Mai ales ca acum s-a terminat cu bacul si santeti mai liberi.
|
pai spuneti si mie ca vin si yo si asa ca am nistre treaba prin bacau tre sa ma mai intl cu cineva!
|
Trebuie doar sa urmaresti acest topic. Aici se vor posta toate detaliile.
|
eu merg si saptamana asta si sapt viitoare si peste 2 saptamani asa k...
puteti sa va bazati pe mine :D |
eu as propune s-o facem intr-o duminica, e mai mult timp decat sambata pt toata lumea....
|
suceava saluta aceasta idee, sau cel putin eu...
Ptr mine e bine si sambatadupa-amiaza si duminica, hotarati-va si ne vedem... |
Pai oricum duminica este cea mai buna. Ai timp de toate
|
aleks dupa cum se aude urmezi sfatul din vama veche, sa ne mutam la mare o tara de orase goale!!!:p
haideti fratilor sa o facem si pe asta! pe 28-29 e miting aviatic pe kogalniceanu! am putea face acolo un crazy drivers car display! :D |
eu sunt indiferent...
|
haideti fratilor sa ne organizam... si sa ne vedem duminica la BC...dam o tura ,stam de vb poate facemm un schimb de experienta si cu tunerii de la voi sa mai combinam ideile, poate iese ceva fain...
|
daca are cineva loc de mine eu vin :) cu toate ca eu shi nitro vom fi f torpila :d
|
Liberty Parade Printre ''nebunii''
liberty Parade 2006 Printre Membrii Crazy Drivers....care Veniti?poate Merem Toti In Satra;)
|
Re: Liberty Parade Printre ''nebunii''
“Anul 5. Editia a 6 a. Pregateste-te. Sa intri intr-un nou Liberty Parade. Elibereaza-te. Danseaza. Bucura-te. Simte. Iubeste. Traieste. Priveste in jurul tau.”
Cel mai mare evenimant dance din Romania Liberty Parade te asteapta pe 29 iulie pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Pregateste-te de o noua noapte alba. Pentru ca pe camioanele Liberty Parade si pe scena impresionanta vor defila anul acesta nume grele:Liquid, Haute Culture, Suie Paparude, Optick, Allen, Horace Dan, D, Andy, Dan Ene, Dew Blu, andy Claze si Claus. Invitat special la Liberty Parade 2006 DJ Tonka. Parada Liberty Parade se va intalni la ora 16:00 in Olimp si va defila prin statiunile de la mare pana pe plaja dintre Venus si Saturn. Ce a fi ca, Clubul Auto CRAZY DRIVERS sa ia si el parte la aceasta super petrecere? Daca sunt doritori sa mergem postati aici ;) |
foarte buna ideea! numai ca in aceeasi perioada este mitingul aviatic de la kogalniceanu si nu vreau sa il ratez!
|
dar oricum ideea este super! Gasca Crazy drivers la Liberty Parade
|
Mda ar fi suepr dar fiekre ma iare kte o treabaq ceva si...sigur nu vom putea fi p acolo toti crazy driverii
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning