![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (UPDATED !!!)
Quote:
|
din pacate organizare proasta, si`au batut joc de participanti si de atatia spectatori, dar sa fim si corecti si sa recunoastem ca si uni dintre participanti si`au batut joc de ceilalti ei dandu`se de 3 ...4...chiar si mai multe ori iar alti deloc, asta se poate vedea si`n poze care , cum si de cate ori s`a dat , am foarte multe poze, cei care vor mai multe poze sa ma caute pe privat, voi pune si aici dar in momentul asta nu merge, nush din ce motiv
|
Quote:
|
asta o sa patim la toate competitiile stati calmi noroc ca am apucat noi sa ne dam 1 data si foarte nasol pt cei care nau putut aseza masina la START
|
Intradevar organizarea a fost foarte proasta.Nu s-a mai tinut cont de grupe, de putere...ce sa mai vorbim de verificari(de care se vorbea prin topic).
Pt mine au fost primele liniute la care am participat si chiar daca stiam drumul ocolitor care ducea la start am preferat sa astept dupa organizatori ca majoritatea, asta din respect pt ceilalti participanti dar se pare ca nu toti gandesc asa. Poate ca si din cauza mea (am masina stock), altii nu au apucat sa se dea si imi cer scuze fata de ei prin aceasta cale si promit ca data viitoare cand o sa ma mai dau nu o sa mai fie stock. Intradevar zona de franare era destul de scurta mai ales pentru masinile puternice. Sper ca urmtoarea legala sa fie diferit de ce s-a intamplat pana acum anul asta. Bafta la tunat. |
Quote:
merge din ce in ce mai prost! sunt f multe masini, nu avem o organizare stricta si nici locatii adecvate! pana cand nu o sa rezolvamproblemele astea nu o sa avem legale in romania! eu cel putin am renuntat la ideea de a participa la legale! |
UNDE SE DUCEA LICHIDU DE PARBRIZ???????........SECRET........ANONYMOUS NR1
|
Quote:
si in afara de asta ,. NESIMTIREA UNORA DIN PARTICIPANTI CARE PREFERAU SA OCOLEASCA SI SA INTRE IAR , SI DACA NU PUTEAU , PREFERAU SA BLOCHEZE STRADA SAU SPATIUL DE FRANARE ! |
Quote:
|
Re: legale pitesti 380m
1 Attachment(s)
aceasta cursa ma uns la inima 1,8 turbo versus 1,6 16v castigator MTX adica 1,6 16v,BV MTX sper ca tia vazut numaru bine
|
sincer parerea mea ca spectator din start,de cand am ajuns in parcare a fost: "va fi foarte aglomerat" sincer am ajuns aproape cu o ora mai devreme de start si deja parcarea era full +la inscrieri era foarte mult balamuc +ca aproape de start sau gandit si ei sa dea masinile parcate pe acolo random la o parte apoi cum sa zic...libera prima manse a mers rapid si foarte frumos pacat ca nu s-au dat toti apoi tin sa zic ca organizatori nu au fost prea multi si aia care erau perindau numai pe langa locul pe unde se dadeau fara sa dirijeze masinile pe strazi laturalnice pe unde puteau ajunge inapoi la start....apoi la un moment dat dupa ce sau oprit dintr-o data cursele 2 domni organizatori au plecat spre finish pe jos si mergand cu 2 la ora apoi eu si tovarasi mei ne saturasem de stat asa ca am plecat si noi spre finish...si acolo dp aprox 10-20 de min dupa ce trecuse pe langa noi tot nu se intampla nimic urlau la unul de la anonymous cu un subaru "baiete nu te-ai dat destul ai rabdare" sau cva de genu...sincer mie mi sa parut destul de proasta organizarea dar sincer nu i-au ajutat nici locatia de loc..asta e,dar au fost si foarte multi participanti....poate vom incerca si noi la c-lung o legala dar poate la anu :P
|
multumim ... vrem si noi timpii .... si multumesc lui CZR-u ca m a facut fericit(mi-a reparat masina care avea un furtun sugrumat)...
|
asta este a trecut si orcum FELICITARI ANONYMOUS pt cele 5 CUPE castigate ,parerea mea este ca si la urmatoarea legala CINEI MAI BUN SA CASTIGE si gata fara sa mai zica am schinbato prost pe a 2 sau a 3 asta este ,inca o data felicitari ANONYMOUS ati fost forza
|
P.I.G vad ca tot dai im noi ... ce sa inteleg ca ai ceva cu noi ???nu cred ca au fost membrii de la anonymous care au fost de 4...5 ori la start .. hay sa nu exageram ... a fost o exceptie cu evo IX care a fost cerut la start pt o cursa demonstrativa cu DGH...e posibil sa ai ceva cu noi ca noi am avut 25 de masini participante... te rog frumos aptinete de la comentariile care nu isi au rostul.
|
indiferent din ce club suntem nu trebui sa ne jicnim pt ca toti avem aceasi pasiune poate uni au mai multe sanse sau sunt favorizati la legale asta este mai putin inportant ,cel mai inportant este sa nu ne mai jicnim si sa fim fericiti ca sa terminat cu bine si o vb veche CINEI MAI BUN SA CASTIGE ,,,,,,,,,,,,RESPECT CEI PREZENTI
|
felicitari ANONYMOUS NR 1 :)
am promis,asta e,ma tin de cuvant dar cand o sa-mi mearga bine,va astept la rand |
Pistol cu apa si legala asta :-j ... chiar ca nu mai sunt legalele ce erau pana anul trecut .. la Sibiu a fost ok,dar grupele de ***,Pitesti,Craiova praf !!!
Nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie la Cta :-j .. O cursa buna este una facuta pe aeroport de niste oameni cu cap !!! Tot ilegalele sunt baza..intr-o oarecare masura cu ***urile voastre de tentative incurajati ilegalele :-j .. ne descurcam mai bine ca voi;) Iar cine a zis ca traseul este bun,inseamna ca a fost in alta parte :)) daca si aia e strada sa te dai e clar :-j .. plina de denivelari si guri de canale cica astupate .. hai frate,V-AM MAI ZIS SI O ZIC IN CONTINUARE,SUNTETI NISTE NESIMTITI DE PROFITORI CARE VA GANDITI NUMAI LA BANI ,CU CE DREAQ VA INCALZESC 2000EURO STRANSI DE PE URMA NOASTRA? Unde e respectul ala care trebuie sa ni-l aratati si voi noua?Noi batem atata drum,ne rupem masinile,va dam banii nostrii si pe voi va doare`n cur,ba mai mult atat de cretini sunteti incat anulati si cursa! Sa va fie rusine!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa inteleg ca sunt decat 3-4 poze cu o vectra un audi si ce mai e pe acolo?Exista careva pe forum care a facut poze la toate masinile?Inclusiv niste filmari??Am vazut ca erau o gramada de aparate pe acolo ...
|
Frate...ce m-am bronzat,ah si avionul...Czr,am auzit ca ai luat grupa,dai de baut anul asta?A si frate...RS6-le...cum e masinuta aia...In rest,ok organizarea,foarte ok vremea.Felicitari castigatorilor!
Ps...CZR,dai de baut? |
pai depinde care audi si care vectra ,
|
Quote:
|
Quote:
am luat cupa la grupa H deoarece pe net am declarat 420cp,nestiind ca va fi o grupa si mai mare peste si timpul cu RS6 cred ca a fost bunicel (asa vad eu lucrurile) |
se mai pun filmuletezele asa cum s0-a facut cu Braila ?
cu toti participantii ? |
S5 s a dat de vreo 3-4 ori A8 s a dat de mai multe ori DGH macar a facut spectacol si e de inteles chiar daca a venit la 11-12, dar multi s au dat de 3-4 ori iar eu si multi altii am stat 4 ore la coada si nu ne am dat.
eu macar sunt din Buc si nu e mare paguba(in afara de nervii intinsi la max), dar de exemplu erau niste baieti din Arad veniti frate, cei 50 RON nici nu sunt semnificativi, pt drumul facut de ei, treziti cu noaptea in cap, multi nici nu au dormit mai mult de 1-2-3 ore si sa nu se dea...... Aia care s au dat de mai multe ori s au dat ca mergea jmekeria, dar organizatorii nu au vazut la start pe lista acolo ca masinile se repetau..... Se va face totusi o cursa pe aeroport?? Aici parea ca incepe bine dar de la cortul cu inscrieri se preveadea o situatie penibila. |
E clar. Strang bani si incerc sa ajung la unguri.
|
Quote:
|
Quote:
|
78 Attachment(s)
gata am reusit sa pun poze, o sa revin mai la noapte si cu restul, pozele sunt putin micsorate deoarece erau foarte mari si nu puteam sa le pun, cei ce le vor in original mi le pot cere, am multe alte poze cu fiecare masina , aici am pus doar din cate o pozitie la fiecare,
plus ca se poate vedea in poze cei care sau dat de mai multe ori, se vede clar uni s`au dat de 5 sau 6 ori, alti de 3 sau 4 ori iar majoritatea de cate 2 ori. |
a scz acuma am inteles ,hai ca pun eu o mare parte
|
Quote:
|
Si pt cei care dati cu pietre in Sebastian,din cate am citit pe forum NU EL A ORGANIZAT ACEASTA CURSA,CI A FOST UN COORDONATOR!!Ce rost are sa fie el tras la raspundere cand nu sa implicat decat cu o mica parte in cursa asta?!Si din cate stiu eu,nu sa facut niciodata de ras dupa organizarea de "linii"!
Nu ii iau apararea,sunt doar corect;) Oricum,nu-si mai au rostul cuvintele si posturile .. a fost o panarama totala cursa asta si gata! Pune-ti mai bine poze cu masinile aliniate la start si filmulete:!::!::!: P.S.: CONSTANTA TREBUIE SA-SI IA REVANSA NEAPARAT .. DACA SI ACOLO VA FI DEZAMAGIRE IN MOD SIGUR NU O SA MAI VINA NIMENI NICIODATA LA VREUN EVENIMENT DE GEN!!! P.S.2: Unde este Pepy si brigada lui sa mai faca odata ce-au facut anul trecut la Tulcea?aia chiar a fost o cursa adevarata !!!! |
pistol cu apa... ca sa nu zic...
eu am iesit pe plus in toata treaba asta :) am primit inapoi banii de inscriere si am luat si locul 1 la grupa C :) deci... RUSINE urmatorilor: anonymous motorsport - era la finish baiatu cu paru lung si cretz care era foarte tare in gura ca sa nu se mai bage in fata altii.... dar cand i-am aratat exemplu concret pe B xx RUS megane RS galben care s-a dat de cel putin 4 ori... la fel ca si ceilalti nesimtiti cu megane-uri RS. baiatu cu RS6 care era cel mai tare in gura pe acolo ca el face ce vrea pxxx lui toti care s-au bagat in fata sa se dea de mai multe ori... ce fac banii si fitzele din om... e vorba doar de respect fata de ceilalti. cel mai mult mi-a placut de baiatu de valcea cu merzul rosu BOS bravo ... daca nu erai tu... organizatorii nu se trezeau la realitate. ilegalele raman baza! |
Quote:
Scuze de offtopic. |
Nu pot sa spun decat ca a fost jenant de urat!!!!! S-a demonstrat inca o data cu ocazia acestui eveniment ca in RO totul e pe baza de smecherie si daca esti corect , esti luat de prost!! Chiar atata nesimtire si lipsa de respect fata de participanti ca aici si la Craiova nu am intalnit niciunde! RUSINE !!!!!!!!! Stiu ca sunt interese de marketing la cursele astea , dar totusi .... unul sa se dea de 4-5-6 ori si altul deloc mi se pare aberant in conditiile in care era stabilit clar : Toata lumea se da de cate 2 ori!!! Data viitoare cand organizati curse doar pt masini de peste 400cp sa ne anuntati si pe noi sa nu ne mai deranjam sa batem atata drum, sa muncim la masini sa nu dormim nopti daca avem 150cp ca poate suntem prea plictisitori pentru organizatori si publicul samantzar!!!! Oricum .... demonstrati din ce in ce mai des ca nu sunteti capabili (sau nu vreti) sa organizati o cursa legala! La craiova s-a demonstrat ca ilegalele sunt mult mai bine organizate si mai safe!!!!!! Cursele legale sunt doar pt marketing si publicitate!!!!!
Inca o data ..... RUSINEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
cum a fost si pe aeroport la craiova...cine are masini de la 20mii E +(nu neaparat tari)se dau de cate ori vor...cred ca daca ne ducem gloata si la unguri...o sa-i dam peste cap cu manierele noastre...romanesti...
in rest... NIMIC DE ZIS....praf...a 2 teapa pe anul asta...bani aruncati de pomana tot "nedescarcati" si cu nervii intinsi... sebi chiar nu avea cum sa stapaneasca o gloata dee.....ROMANI |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning