![]() |
Re: Mi-am luat civic
Niiice!!!;)
|
mersi mersi.
n-am m-ai scris nimic pe aici.... nici nu am mai iesit cu masina de vre-o doua saptamini. |
Misto interiorul...insa bordul nu e prea stralucit ( jumatatea soferului) prea aduce a tico.
|
Da mai ales volanu de s2000 te duce cu gandu la moskvich k sa nu mai zic de carbonu ala ....ce dreaq ma fane .....
|
daca omului nu-i place... asta e parerea lui. :)
da nici eu nu vad cum aduce a tico.... in sfarsit, e parerea lui. |
Ma refeream la partea din stanga volanului unde e reglajul de la faruri. @Urban_racing nu inteleg de ce te-ai atacat asa ,in primul rand e parerea mea si in al 2-lea rand nu e masina ta. In orice caz felicitari fanete pt masina , arata bine rau ! Poti sa faci o estimare cat te-au costat modificarile la ea?
|
Nu m`am atacat ca nu e mashina mea ...era doar asha k o completare! sa itzi dai seama cum suna ce ai zis u!
|
multi bani... am bagat si bani aiurea ca am facut modificari care nu erau nevoie sa le fac si apoi a trebuit sa fac altele... etc. nu stiu... multi bani... intr-un an si ceva cred ca fo 5000 mii daca nu mai bine.
|
FAAAAARK!!!!!!!! 5000euro?
Da care este lista completa? |
ehee.... numai motorul m-a dus vreo 2000 si ceva cu reparatie si reconditionare....
apoi frinele de integra, scaunele , jante + cauciucuri, stopurile, barile, farurile, si muuulte alte mici accesorii care adunate fac destui bani |
Felicitari pentru lucrare , investitiile fac toti bani ,a iesit foarte bine sint putine civicuri in RO ca si a ta ,apropo ai vreun motor de civic mai mare de 90 cp la vinzare ? ceva 1,6 mar interesa si macar de 125 cp sa pot urca si eu la alta clasa prea am luato cu cel mai mic motor si parca am inceput sa am pretentii nu ma mai multumesc sa stau linga un ctr vreau sa il si bat.
MS. |
Totusi, mai ai ceva pana ajungi sa emiti pretentiile unui CTR, mai ales cu motorul actual...;)
|
am avut un motor de 1.6 de 125 dar l-am dat.
acum am doua motoare complete de 1.5l unu de 70 si unu de 90 de cai, amindoua complete. daca ai nevoie de ceva piese... pistoane , bloc, cutie... etc. le dau pe nimic sa scap de ele. |
Ms oricum am sa tin cont de oferta dar totusi tind spre ala de 1,6 de 124cp cel putin daca nu apare vreun b168)
|
am eu un motor de 1.6 16v 125 de cai sau daca ii scoti catalizatorul e de 130 :)
tu ai cumparat kitul de turbo de la elspa ? chiar l-ai montat pe masina ? cine ti-a facut softul ? la ce presiune mergi cu el ? piesele sutn de calitate ? atatea intrebari ... atat de putin timp :) |
Si atat de scurt este raspunsul: "NU". Nu el a cumparat kitul de la elspa.
|
nu conteaza de la cine a cumparat kitul. ma intereseaza daca l-a montat pe interne stock si cine i-a facut softul.
|
stiu detaliile dar mai bine il las pe el sa le spuna, in ce masura doreste...
|
in alta ordine de idei, ar trebui sa te cam bata oarecum lejer cu turbo ... asa e ?
|
probabil ii dau undeva la 5-7 masini:-)
|
inseamna ca mai bine lasa masina aspirata.
|
Asta era si idea shadow! Vrea alt motor pt ca asta nu prea ai ce super putere sa scoti din el cu un turbo setup care sa si menajeze motorul (asa am inteles ca este momentan).
|
mhm ... am inteles.
|
Hm nu ai iteles nimic cum dracu sa bat un ctr si ala lucrat nu stok , cind eu am plecat de la o putere de 90 cp crezi ca un turbo iti da 100 de cp niciodata.
|
Quote:
|
cred ca ai undeva la 130-140 pentru ca mergi si la presiune mica.
dupa ce o sa ai curaj sa dai din boost o sa vezi ca o sa ramana mai in spate :) |
Quote:
Si sa stii si tu ca cele mai fiabile motoare honda pe care au fost montate sisteme turbo sunt b18c si nu ma refer numai la b18c5 ci la intrage gama b18c. Chiar si b16a se sparg destul de usor. Deci da hai sa urcam presiunea la 30PSI.......:twisted: |
2 Attachment(s)
UPDATE:
am luat de la achim un set de prezoane WORK lightweight (din aluminiu) am "vocsit" etrierii rosii. o sa pun si niste poze maine. |
motoarele b16a rezista la un setup de turbo pana la 300 whp cu un soft f bun si internele stock.
|
Quote:
nici cu ajutor divin nu cred ca e posibil ps - asta ar insemna cam 330-340 cp la volanta |
mai mult de 220 .. nu cred ca rezista... never ever.
|
inainte sa crezi,mai bine te documentezi :wink:
imi petrec mult timp pe www.honda-tech.com si sunt o gramada care au 200-350 whp cu internele stock,insa pentru a te tine motorul mult mai mult,adica in loc de 20k km sa te tina 40k km (un exemplu) ai nevoie de pistoane doar,sunt bune si cele stock insa cedeaza pragul segmentilor si din cauza asta se recomanda unele forjate pentru mai putina bataie de cap si tot odata compresie mai mica pentru mai mult boost |
300cp tine cu internele stock atat ca sa faci un test sa poti avea o fisa sa scoti ochii la lume.Cand o sa trece-ti de 1bar sa va uitati din cand in cand cum arata arborele si cuzinetii vostrii :)) Si eu pot cita o multitudine de anumiti ce posteaza pe multe forumuri cu r5gtt de prin afara de o sa va minunati.Voi face-ti hondele turbo si mai stam de vb despre turbo si cp...
|
Stiu ca este mai scump dar eu as prefera un motor aspirat de 250-260cai si cuplu bine reglat pentru intreaga gama de turatii cu o suspensie ca lumea decat 3xxcai dintr-un motor turbo cu toate problemele. Dar eu sunt orientat mai mult inspre circuit si nu liniute. Aspiratele sunt ceva mai bune pe anumite portiuni ale unui circuit. Linia dreapta nu este chiar una din ele. Dar acum depinde si daca ai un turbo setup facut asa cum trebuie nu pe idea ca "lasa ca o tine el".
|
cu cine te trageai nene sambata dim pe bragadiru ? sau asa mergi de obicei ?! :lol:
|
pei dece crezi ca nu imi sta consumul mai jos de 15 :D
nu ma trageam cu nimeni ... |
cum mai e cu masina mai face figuri ? masoara niste timpi si zine si noua
|
nu am cu ce sa masor...
oricum, acum am jantele pe 17 si pierd mult. nu are cuplu deloc masina. nici macar scirtz nu pot sa dau. mie acum imi pare ca merge bine, adica nu mai intrerupe da parca se poate si mai bine. tie iti mai curge ulei pe la garnitura de chiuloasa? ca mie imi curge la greu... :( |
nu pe la garnitura de chiulasa,pe la solenoidul ala de vtec de la garnitura ala cu metal si cauciuc defapt,am spalat tot si am siliconat aia si e perfect,nu mai curge nici un gram nici unde.
|
mie imi curge si pe la solenoid si pe la garnitura de chiuloasa... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning