![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Quote:
si sa postezi si tu te rog cand afli daca avem si noi loc la Cluj. Si multumesc mult pt Timisoara, a fost de vis. |
ma bucur mosu k te-ai distrat :D Traian se va ocupa sapt viitoare de evacuare asa k etapa din iunie voi fi pe cai
|
bft mate .... totusi te`am vzt intr`o zi cu pisica pe stefan cel mare ... frate cum a ajuns :( ... tanc ... pe table :-S
|
da a ramas inalta si pe table de asta iarna pentru ca o fol k masina de zi cu zi si drumurile ink nu sunt reparate + asa inalta si pe table NU MA MAI OPRESTE CAP DE CRETA MEREU ! nu m-a mai oprit chiar deloc :D
|
Re: MC MATE S13 Drift project
3 Attachment(s)
Quote:
|
ia uite domnu mate de cand era ea celebra....:d
https://www.youtube.com/watch?v=C5pjgfpzuAg ca kit asa era .... |
Quote:
axela filmul il stiam si il pusesem si eu pe la incepututl topicului, ms Update: evacuarea este gata urmeaza sapt asta sa duc masina inapoi la tarnafes pt a pune senzori de ulei pt ceasuri , schimba uleiul cu Motul , si mici bibilituri :P |
1 Attachment(s)
Dmitry a luat locul 1 la prima etapa din Campionatul Ucrainei de Drift, dar s-a lasat si cu putine daune, acum nu mai conteaza :D
|
Quote:
Mate poti da mai multe detalii cu ce a patit? (nu imi explic cum a spart lateralu si luneta dar masina nu pare sifonata...) ...o filmare?? mai multe poze?? (scz k scriu aici offtopic) |
Geamul sa spart de la prea multa forta :lol: se intampla :mrgreen:
|
mie imi pare vandalizare :P
|
Quote:
Acu radem si glumim .... si platim dar totusi ce sa intamplat cu saracu Dmitry?:???: |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=e07JC...os=LG6zR8AxxgQ dupa cum veti vedea in film, adversarul lui Dmitry ( campionul 2009 ) a intrat la arat , si o mare piatra a trecut prin masina lui Dmitry
|
YUPIIII FUNCTIONEAZA !!! Ieri dupa-amiaza am pelcat de la garaj cu masina PE ROTI ! trage grav pot sa zic :D trebuie sa schimb rulmentul de la jumatatea cardanului, pentru ca atunci cand ii dau face k dracu cardanul , in rest sunt super fericit :D urmeaza sa dau susp jos ca sa o intaresc si sa sudez diful :D
|
Mai ai spus ca te prezinti cu ceva poze si filmari :???:
Era cazu :X dupa ore lungi de munca si sacrifici sa fie pregatite pentru distractie ! |
Felicitari Mate sper sa te vedem sambata si dum pe dealatu:>
|
Nu am avut cand sa filmez, bag un film dupa ce ii fac si suspensia si diferentialul k sa fie treaba treaba
|
Quote:
|
Mai bag si tu o poza cu ce ai mai facut....ca de vorba....suntem satui :P:P:P
|
hai k ii trag astazi cand ajung de la birou niste poze :)
|
Asteptam pozele:-).
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nu am avut timp si a fost si urat afara, uite acum am ajuns acasa si am iesit sa fac poze
Front Mount Intercooler 2,5 inch tubulatura 3 inch evacuarea, finala cu intrare 3 inch si iesire 4 , suporti powerflex si cam atat momentan urmeaza sa vina scaunul, sa-i pun un electroventilator, suspensia si sa o mai incheg :)) |
Felicitari pentru munca depusa si in special pentru rabdarea de care ai dat dovada! Asteptam daca se poate, si un filmulet, sa auzim ce are de zis:D.
|
Deci sa inteleg ca de fapt ti-ai dorit un CLS dar.........nu ai avut bani decat de s13???
|
Felicitari arata bne si mult bafta in continoare
cam c putere scoate CP ai idee? |
Felicitari,hai ca nu mai ai mult.
Bafta in continuare. |
cam era cazul mosu` sa scoti si tu batranica din hibernare ;)
|
Multumesc baieti pentru urari, dupa ce o pun la punct si cu rulmentul cardanului care este cel mai deranajant, suspensie si alte detalii o voi duce la Excelesis sa vedem ce putere dezvolta de curiozitate si sa stim de unde plecam :D
P.S aseara am dat jos amortizoarele spate iar azi KNS ar trebui sa ajunga cu ele la intarit si la taiat din arcuri pentru ca pe spate nu aveam arcuri sport si nici nu am gasit |
Quote:
|
pai vin si-ti fac pana :)) io zic 170 la roti cel putin , k am transmisie smechera volanta usurata si exedy stage 2 racing :D deci nu cred k pierd mai mult de 30 cp pe transmisie :D dak scoate cat zici tu iti fac pana , iti fac eu ceva :)))
|
foarte tare masina drift project8) cam rar pe aici...! mult noroc cu ea in continuare iti urez multa bafta :!:
|
Eee...masina este un putregai obosit....is se pare lui asa de grava ca na... a mers cu bmw toata viata :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
pt Danut :------------- :D azi cred voi lua susp spate de la facut si ar trebui sa soseasca si scaunul. Keep u posted
|
3 Attachment(s)
a sosit scaunul mult asteptat :shock::shock::D:D:rolleyes2
|
Ba da ce nebun esti tu... Nu iti mai plac alea de la Ikea?? :))
Sa il forjezi sanatos :P |
la Ikea nu mai aveau dastea asa , aveau numai pliabile :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning