![]() |
Re: BV 02 RHD
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai adaug o poza ..care suntetii din bv ajutati-ma si pe mine cu un garaj ofer plata lunara
|
Quote:
|
au iesit frumos pasajele pe spate.
poze te rugam si scoate stikerul cu selgros de pe proiector :) |
Scoate-le pe toate !!! Altfel, arata bine Georgica!
|
Quote:
|
vezi ca ai pm de ieri la care nu mi'ai rasp
sau da'mi id'u tau de mess sa te intreb ceva. |
1 Attachment(s)
asa someaza o masina dar de curand va revenii pe straziii
|
Abtibildul de pe proiector ar trebui lasat acolo. E reprezentativ in cazul de fata.
Parerea mea. |
ohohoh cu cine am onoarea .sa stii ca ador abtibildu ala hai ma ca e mistooo da bine pe masina
|
aripile fata sunt chiar gandite bine;) cand iesi la un suc/bere cu prietenii nu mai trebuie sa stati la terasa, puneti pe aripi si gata!;) si mereg si un mic facut acolo!:))
|
Quote:
George RHD : După părerea mea ,consider că pasajele astea noi de pe faţă mergeau mai bine pe spate,că aşa,mie cel puţin, mi se pare prea wide maşina în faţă de zici că-i tanc. |
Quote:
Zic si eu asa..ca fapt divers :D |
dar altceva inafara de a pune toate stickerele posibile si de a lati caroseria aia ai mai facut?zic si eu asa...
|
bine zis masina are numai abtibilde si caroserie latita in rest e dacie normala bine punctat
|
spatele il latesti la fel ?
|
eu zic ca asa ar trebuii....daca nu le face la fel...va da ca dracu....
|
Quote:
|
Quote:
|
krf-ule...masina se pretinde a fii de rally.....masinile vechi de rally ....exact asa de nesimtite erau :D
|
mie imi plac cum au iesit mai trebe sa aduc masina acasa si sa il contactez pe mesersmith sa ne jucam cu fibra pe aripi vedem ce va fii incontinuare
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da andrei o sa ma joc cu alte pasaje pe spate cat de curand dar vreau sa ma documentez sa vad vechiile dacii de raliu cum au pasajele mi-ar prinde bine un vt la masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:twisted:Cam extreme, da vezi daca iti place ... maine fac altele gen daciile de raliu .. :rolleyes2
|
prima arata super mistooo si cred ca ceva in genu o sa fie ms fain
|
1 Attachment(s)
Da, dar nu este complet VT-ul.
Trebuie o fantă de aer şi la începutul evazării pentru a da sens acelei scobituri de la spate. Nu este o treabă de design ci una tehnologică. Astfel, la viteze mai mari vei avea o stabilitate mai mare, aerul care trece pe acolo te va "lipi" mai bine de asfalt. |
Quote:
Stiu, dar cu acel unghi al pozei nu imi placea cum arata, asa ca l-am lasat fara ... :D |
Quote:
Masina nu merge pe circuit...la viteze de peste 160km/h ca sa isi aiva rostu la toate...zicea cineva mai sus incearca sa adopte un still.un stil frumos si unic ce nu il vezi pe strada zi de zi..!intelegi nu e mai mult tehnic e mai mult de infatisare sau cum naiba sa zic:):P |
2 Attachment(s)
incearca ceva asemanator...
|
urmaresc topicul de mult timp si cred ca nu multi au reusit sa faca ce ai facut respectele mele :D masina e deosebita prin felul ei si nu le mai da satisfactie la totzi necunoscatorii. Astept cu mare interes pasajele spate ....... bafta
|
4 Attachment(s)
o noua achizitie in familia rhd masina e un tlx tipla masina va fii de zii cu zii iar rhd-ul dupa ce iau licenta etc
|
2 Attachment(s)
Quote:
-hai sa pun o poza cu alt membru al familiei tale! George lasa ca poate rezolvam de motoru ala de 2.0:D:P |
Eu am o intrebare :D
Cum iei viraj cu aripa aia?:D:-? nu imi dau seama.. |
masina vireaza fffffff bine nu am probleme ,masina a stat in garaj la cineva ,de la garaj pana acasa la mine a venit pe rotiiii nu a fost probleme sa atinga in aripi
la denivelarii mai atinge,dar oricum trebe sa schimb toate gumele de pe ea sunt pe 60 si caut pe 45 |
de ce folie pe masina care se vrea rally?
|
am pus folie pe ea ca a fost sparta de 2 ori in ideea sa nu se mai vada in ea ..
|
ma gandesc ca suna foarte bine toba :)
|
Am un vopsitor de nota 20 care sta in Sacele. Te combin?
|
Quote:
Sunt convins ca roll-barul este cel vizat din masina ta de catre hoti pentru a fi valorificat la un centru de reciclare al metalelor. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning