Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   MK3 - G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/110224-mk3.html)

AdySoLenZa 20-09-10 09:58

re: MK3 - G E K

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3668296)
folia spate a disparut subit, iar acum si parasolarul cu golf-club.
next up: arcuri cu drop de 60 mm ( daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva care vinde sa ma anunte si pe mine :D )

GG

P.S. Cunosc cativa baieti care se ocupa cu arcuri...:-)

RideTheRiddle 20-09-10 11:29

vreau altele pt ca o sa vina iarna si le tin pe astea pt iarna si pe alea pt restul timpului :D si plus de asta nu o las eu pe mana lu' razvan zis flexu :D

Razvan_b50kze 20-09-10 11:33

nu cred ca era vb de mn....

eu las decat masina mea jos....la altii nu ma bag....ca dupaia zic ca e prea jos:|

RideTheRiddle 20-09-10 11:43

glumeam ma bagaboando, stii ca daca ma decid sa ma bag la asa ceva la tine vin. niciodata nu e prea joasa

b777kap 20-09-10 13:34

iti dau arcurile stock de la polo si tai din alea...:D

dydy-andrey 20-09-10 21:30

daca tai din arcuri, telescopul nu are nimic?
adica... nu e prea solicitat? o parte din greutate o sa stea pe telescop...
corectati-ma daca gresesc

dreamer 21-09-10 11:54

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3668296)
azi noapte revenind de la " anturaj" am avut o mica intalnire spontana cu politia capitalei, ca urmare folia spate a disparut subit, iar acum si parasolarul cu golf-club.
next up: arcuri cu drop de 60 mm ( daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva care vinde sa ma anunte si pe mine :D )

Am eu arcuri de vanzare drop 60 daca nu ma insel,FK rosii ... second bineinteles.

RideTheRiddle 22-09-10 14:38

1 Attachment(s)
mica schimbare
poze mai clare cand gasesc aparatul

ovidiu89 22-09-10 15:03

sa inteleg ca acuma pot sa pun poze cu interiorul meu a?:lol::lol:

MadAboutGolf3 22-09-10 17:14

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3675894)
mica schimbare
poze mai clare cand gasesc aparatul

fain fain, bv tata :>

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3675935)

hai ma tu nu fi rautacios.. :(

ovidiu89 22-09-10 17:58

nu sunt tati:D:D. ca stiu cat isi dorea el scaunele astea

RideTheRiddle 22-09-10 18:45

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3675935)

ai permisiunea de a posta poze cu interiorul :))
Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3676194)
fain fain, bv tata :>

hai ma tu nu fi rautacios.. :(

crede-ma ca azi am stat toata ziua in masina :))
Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3676271)
nu sunt tati:D:D. ca stiu cat isi dorea el scaunele astea

iegzact :D

dydy-andrey 22-09-10 20:48

nu imi zici de arcuri?
ma gandesc sa iau niste arcuri de la dezmembrari, sa tai din ele putin... mai cobor putin masina, pana iau suspensie... ca e jale rau cu ea pana in ceruri :lol:

ovidiu89 22-09-10 21:25

decat sa iei unele sa le tai mai bine cumperi unele sport sh sa stii ca nu sunt foarte scumpe

RideTheRiddle 22-09-10 22:08

acelasi lucru zic si eu, plus de asta daca tai arcul normal, masina o sa fie mai joasa, dar suspensia o sa fie moale, si risti sa dai cu maruntaiele de pamant ( exemplu baia) mai bine iei arcuri sport sh si esti mult mai in siguranta

NXdev 22-09-10 22:50

O mica schimbare care o sa se simta :D, la confort8).Sunt scaunde de GTI ?

RideTheRiddle 23-09-10 00:35

sincer habar nu am ce motor avea masina de pe care le-am luat, probabil era vreun gt :???:

la confort sunt de n ori mai bune decat celelalte cel putin prin oras, abia astept acum sa fac un drum lung cu ele sa vad cum e in ele.

dreamer 24-09-10 09:47

2 Attachment(s)
Uite pozele , singurele, care le am cu arcurile pe masina. Nu bagati in seama anuntul ca nu mai este de vanzare :)

RideTheRiddle 25-09-10 16:01

5 Attachment(s)
intre timp
scoase ramele de la numere
sters conturul negru al numerelor
o cotiera ( va fi neagra in curand, am gasit numai gri si e cam singura care se potriveste la schimbatorul meu scurtat)

ps: arcuri din ce vad eu coboara la fel ca ale mele, daca ai avea o poza din lateral ar fi genial

ovidiu89 25-09-10 17:19

ai facut ceva la stopuri? la mine semnalizarea e portocalie

RideTheRiddle 26-09-10 00:19

nu am facut nimic, asa sunt ele :-??

dreamer 27-09-10 09:23

Din lateral nu am din pacate poze ... dar arcurile lasa destul de mult...

stefiPJJ 27-09-10 17:06

cat de frumoasa e...:shock:

RideTheRiddle 30-09-10 00:30

ms stefi, dar mai e de lucru pana sa fie cu adevarat frumoasa!

pana una alta, azi am dat o raita prin dezmembrari, rezultatul; nuca de schimbator de passat, tetiere pt spate, 4 boxe oem de "mergedes"

MadAboutGolf3 30-09-10 09:39

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3692279)
tetiere pt spate

si cum le pui boss ? :D

RideTheRiddle 30-09-10 10:11

simplu, dau gaura in husele banchetei, pt ca pe sub husa aia are gauri pt tetiere :D momentan mi-e mila de bancheta sa o gauresc :)) dar pana diseara o fac eu.

NXdev 30-09-10 10:15

Tuningul inseamna sacrificii :)).Te descurci tu, dar...de ce ai nevoie de tetiere pentru bancheta ?

MadAboutGolf3 30-09-10 10:48

eu am dat jos fetele de pe bancheta.. si era doar burete.. suporti de tetiere n-am vazut sa fie.. dar na.. poate la tine e altfel :D bafta :P

ovidiu89 30-09-10 14:11

o sa iti fie greu pana te obisnuiesti cu ele, ce mai injuram eu cand am luat masina. acuma am vazut ca e un lucru cautat de foarte multi. Sa le stapanesti sanatos andrei

RideTheRiddle 30-09-10 23:16

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3692730)
Tuningul inseamna sacrificii :)).Te descurci tu, dar...de ce ai nevoie de tetiere pentru bancheta ?

pt ca am capu mare si mi se vede urat din spate :)))

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3692817)
eu am dat jos fetele de pe bancheta.. si era doar burete.. suporti de tetiere n-am vazut sa fie.. dar na.. poate la tine e altfel :D bafta :P

ma astea au niste tije, nu pot spune ca sunt pt tetiere, dar s-a nimerit sa fie niste tevi metalice in ele cu o gaura pe mijloc, unde am pus tetierele. decat tetierele de golf 3 sunt mai groase si joaca inauntru , dar astea sunt de passat si sunt mult mai groase tijele lor si se incadreaza perfect

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3693191)
o sa iti fie greu pana te obisnuiesti cu ele, ce mai injuram eu cand am luat masina. acuma am vazut ca e un lucru cautat de foarte multi. Sa le stapanesti sanatos andrei

ms ovidiu, sincer sa fiu si mie mi-era frica de acelasi lucru, ca nu o sa vad in spate, dar vad ca e ok, parca nici nu le vad. oricum de cand nu mai am folii parca vad si eu, cu ultimele parca eram cu duba, erau exagerat de negre si parcam ca o fetita cu bulina in geam.

moment istoric azi!!!!! s-a dat kilometrajul peste cap :D am facut 300.000 de km si bum 0. acum pot sa zic usor ca am facut primul km cu masina asta :D

AdySoLenZa 01-10-10 08:40

Bravo ma, imi place ca investesti in continuare, e de apreciat, esti in Bucuresti sau acasa?.... pentru ca trebuie sa discutam ceva:D

RideTheRiddle 01-10-10 09:13

momentan sunt in craiova, dar duminica vin in bucuresti si daca ajung in timp util trec pe la "anturaj" sa discutam.

ovidiu89 01-10-10 10:09

trebuia facuta o poza si pusa in rama:D:D

M.y.k.e 01-10-10 16:48

Salut, stii cumva unde pot si eu repara o clima la un Golf 3 in Craiova ?
Daca da lasa'mi si mie un numar de telefon al cuiva care stie pe privat !
Merci mult !

mario_eddy 01-10-10 18:55

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3695767)
Merci mult !

ce anume nu functioneaza ? daca nu are freon , dute la auto PYO langa stadion la ciuperca .

on : superba masina , spor la treaba in continuare . ( un alt motor ceva ? ai in plan ? )

RideTheRiddle 02-10-10 12:06

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3695767)
Merci mult !

cum a zis si mario, du-te si fa-i o verificare la pyo ca aia au tester electronic daca nu stii ce are, si dupa daca vrei ma interesez si iti spun cine poate repara.
Quote:

Originally Posted by mario_eddy (Post 3696062)
ce anume nu functioneaza ? daca nu are freon , dute la auto PYO langa stadion la ciuperca .

on : superba masina , spor la treaba in continuare . ( un alt motor ceva ? ai in plan ? )

alt motor? suna deosebit de tentant, numai ca investitia in alt motor m-ar duce prea mult, si mai bine dau banii aia diferenta la o masina cu motorul pe care il vreau eu, poate chiar ies mai ieftin

NXdev 16-10-10 01:20

Nu ne arati si noua o poza cu tetierele montate :D ?In rest, suberba masina ;).

RideTheRiddle 16-10-10 01:40

trebuie sa fac putina curatenie in masina inainte de poze :D am mai facut o mica schimbare la interior zilele astea si e putin dezastru. asta seara m-a oprit politia si m-a intrebat: Da ce faci baiete cu toate prostiile astea prin masina? :D

MadAboutGolf3 16-10-10 05:49

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3730681)
trebuie sa fac putina curatenie in masina inainte de poze :D am mai facut o mica schimbare la interior zilele astea si e putin dezastru. asta seara m-a oprit politia si m-a intrebat: Da ce faci baiete cu toate prostiile astea prin masina? :D

mai baiete te-ai apucat de prafuri ? si le-ai varsat prin masina ? :-s , hai lasa caterinca si pune niste poze :D

ovidiu89 16-10-10 11:16

renovezi?:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning