![]() |
re: MK3 - G E K
Quote:
P.S. Cunosc cativa baieti care se ocupa cu arcuri...:-) |
vreau altele pt ca o sa vina iarna si le tin pe astea pt iarna si pe alea pt restul timpului :D si plus de asta nu o las eu pe mana lu' razvan zis flexu :D
|
nu cred ca era vb de mn....
eu las decat masina mea jos....la altii nu ma bag....ca dupaia zic ca e prea jos:| |
glumeam ma bagaboando, stii ca daca ma decid sa ma bag la asa ceva la tine vin. niciodata nu e prea joasa
|
iti dau arcurile stock de la polo si tai din alea...:D
|
daca tai din arcuri, telescopul nu are nimic?
adica... nu e prea solicitat? o parte din greutate o sa stea pe telescop... corectati-ma daca gresesc |
Quote:
Am eu arcuri de vanzare drop 60 daca nu ma insel,FK rosii ... second bineinteles. |
1 Attachment(s)
mica schimbare
poze mai clare cand gasesc aparatul |
sa inteleg ca acuma pot sa pun poze cu interiorul meu a?:lol::lol:
|
Quote:
fain fain, bv tata :> Quote:
|
nu sunt tati:D:D. ca stiu cat isi dorea el scaunele astea
|
Quote:
Quote:
crede-ma ca azi am stat toata ziua in masina :)) Quote:
|
nu imi zici de arcuri?
ma gandesc sa iau niste arcuri de la dezmembrari, sa tai din ele putin... mai cobor putin masina, pana iau suspensie... ca e jale rau cu ea pana in ceruri :lol: |
decat sa iei unele sa le tai mai bine cumperi unele sport sh sa stii ca nu sunt foarte scumpe
|
acelasi lucru zic si eu, plus de asta daca tai arcul normal, masina o sa fie mai joasa, dar suspensia o sa fie moale, si risti sa dai cu maruntaiele de pamant ( exemplu baia) mai bine iei arcuri sport sh si esti mult mai in siguranta
|
O mica schimbare care o sa se simta :D, la confort8).Sunt scaunde de GTI ?
|
sincer habar nu am ce motor avea masina de pe care le-am luat, probabil era vreun gt :???:
la confort sunt de n ori mai bune decat celelalte cel putin prin oras, abia astept acum sa fac un drum lung cu ele sa vad cum e in ele. |
2 Attachment(s)
Uite pozele , singurele, care le am cu arcurile pe masina. Nu bagati in seama anuntul ca nu mai este de vanzare :)
|
5 Attachment(s)
intre timp
scoase ramele de la numere sters conturul negru al numerelor o cotiera ( va fi neagra in curand, am gasit numai gri si e cam singura care se potriveste la schimbatorul meu scurtat) ps: arcuri din ce vad eu coboara la fel ca ale mele, daca ai avea o poza din lateral ar fi genial |
ai facut ceva la stopuri? la mine semnalizarea e portocalie
|
nu am facut nimic, asa sunt ele :-??
|
Din lateral nu am din pacate poze ... dar arcurile lasa destul de mult...
|
cat de frumoasa e...:shock:
|
ms stefi, dar mai e de lucru pana sa fie cu adevarat frumoasa!
pana una alta, azi am dat o raita prin dezmembrari, rezultatul; nuca de schimbator de passat, tetiere pt spate, 4 boxe oem de "mergedes" |
Quote:
|
simplu, dau gaura in husele banchetei, pt ca pe sub husa aia are gauri pt tetiere :D momentan mi-e mila de bancheta sa o gauresc :)) dar pana diseara o fac eu.
|
Tuningul inseamna sacrificii :)).Te descurci tu, dar...de ce ai nevoie de tetiere pentru bancheta ?
|
eu am dat jos fetele de pe bancheta.. si era doar burete.. suporti de tetiere n-am vazut sa fie.. dar na.. poate la tine e altfel :D bafta :P
|
o sa iti fie greu pana te obisnuiesti cu ele, ce mai injuram eu cand am luat masina. acuma am vazut ca e un lucru cautat de foarte multi. Sa le stapanesti sanatos andrei
|
Quote:
Quote:
Quote:
moment istoric azi!!!!! s-a dat kilometrajul peste cap :D am facut 300.000 de km si bum 0. acum pot sa zic usor ca am facut primul km cu masina asta :D |
Bravo ma, imi place ca investesti in continuare, e de apreciat, esti in Bucuresti sau acasa?.... pentru ca trebuie sa discutam ceva:D
|
momentan sunt in craiova, dar duminica vin in bucuresti si daca ajung in timp util trec pe la "anturaj" sa discutam.
|
trebuia facuta o poza si pusa in rama:D:D
|
Salut, stii cumva unde pot si eu repara o clima la un Golf 3 in Craiova ?
Daca da lasa'mi si mie un numar de telefon al cuiva care stie pe privat ! Merci mult ! |
Quote:
on : superba masina , spor la treaba in continuare . ( un alt motor ceva ? ai in plan ? ) |
Quote:
cum a zis si mario, du-te si fa-i o verificare la pyo ca aia au tester electronic daca nu stii ce are, si dupa daca vrei ma interesez si iti spun cine poate repara. Quote:
|
Nu ne arati si noua o poza cu tetierele montate :D ?In rest, suberba masina ;).
|
trebuie sa fac putina curatenie in masina inainte de poze :D am mai facut o mica schimbare la interior zilele astea si e putin dezastru. asta seara m-a oprit politia si m-a intrebat: Da ce faci baiete cu toate prostiile astea prin masina? :D
|
Quote:
|
renovezi?:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning