![]() |
Re: BH 04 ARO
bai...
e vorba despre BH 04 ARO... nu despre motoare de 2,7, de pm, si altele. stick to the topic! |
dupa ce am citit ce se scrie pe forum despre BMW ursuletz cred k acesta va fi prima mea masina si nu un Porsche 944 pe care aveam boala (e foarte rar in romania), Domy ai un urs super si sa speram ca nu vei mai avea evenimente neplacute cu el;). Pana sa-mi iau masina peste vreo 2 ani tac din gura si raman pe nfs:))):D
|
frumoasa masina...
|
Domy am vazut k ai terminat bmw-ul galben!!!;) ne pui ceva poze??!!!
|
Quote:
|
intrebare: BMW-ul galben se poate inmatricula?? ca am vazut ca nu are nr de inmatriculare
|
Stati linistiti ca are nr de inmatriculare! Eu am vazut masina azi si am ramas cu gura cascata! Arata misto
|
masina arata super.............si cum suna motorul!!!;);)
|
poze !?!?!
poze !?!?! poze !?!?! poze !?!?! poze !?!?! poze !?!?! poze !?!?! |
atunci e de bine daca e inmatriculata ca poate circula cu ea pe strazi sa faca furori si cu cabrioletul;)
|
cabrioletul nu e al lui Domy ( ARO).
e al unui prieten de-al lui. Domy s-a ocupat doar de reconditionat. |
Stiu Vali k nu a lui!!!;);)
|
atunci nu stiam, oricum e mishto realizat cabrioletul, sa speram ca cel care are ursuletul galben o va stapani sanatos si ca nu va avea vre-un eveniment neplacut cum a patit domy cu acel ARO;). Felicitari!!!;)
|
Quote:
|
l-am vazut vinerea trecuta dupa meeting era fara jante in rest mergea masina!!!;);)
|
Foarte dragute masinile si Aro si cabrioletul sunt curios sal vad cum a iesit:D
|
vrem poze cu al tau !!!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
la concursul asta am referit
|
Felicitari pt amandoua!Pe 16 o vizita in Buc cu ARO?
|
Sal Domy ... e magnific urs-ul tau....felicitari..ai cel mai tare urs ca aspect...Hai sa-ti zic un secret...pasiunea si munca ta depusa in e30 m-a facut sa-mi cumpar si eu unu..mi-ai transmis virtual pasiunea..serios..si acum iata ca am si eu asa ceva...multa bafta..poate imi dai un pm cu idu tau sa mai tinem legatura
|
hai la oradea pe 24 este show mare pe aeroport!!!;)
|
DOMY_m3 nai fosst la oradea anu' asta ashai??? am vazut ceva poze cu mashina ta d anu trecut sh as fi vrut sa o vad sh reala. pacat k nai fost!
|
hai akuma pe 24 sa-l vezi live!!!;)
|
nici nu ma gandesc sa lipsesc. deja am vb d drum. anu asta a fost penal la oradea... dak nu era vremea aia oribila era ceva dar asha pe la 4 a plect toata lumea. naspa d tot.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
are o tenta asa de Capri....fara bara fatza:D
|
dar ce so intamplat cu bara fata ? ca am vazut`o acuma seara cand am trecut pe langa locu unde ii parkata tot timpu si am facut si 2 poze fara bara
|
am citit si eu in sfarsit toate cele 35 de pagini, defapt 34, ca ultima nu se pune, am crezut ca nu mai termin azi :) am luat tot ce se poate lua, am tras concluzia ca e cel mai tare URS din LUME, nu numai din romania!!! e superba masina, imi pare rau pt prima masina care ai avut-o, dar vad ca ai bagat mult suflet si bani in asta care o ai acum, si banuiesc ca si in cealalta :-P Tine-o tot asa, ca faci bine, si te rog, pt mine, si pt toti care au postat aici... SA AI MARE GRIJA DE MASINA ASTA! ;)
|
4 Attachment(s)
Poze de la show :)
|
filme de la show?
|
2 Attachment(s)
Am Si Ceva Filme.
|
E cel putin superba Domi ! Felicitari omule !
|
am vazut prima oara masina acum catzi-va ani buni .. sa zic 5-6 (cred ca era caroseria accidenatta :) ) la oradea pe vremea cand ma dadeam cu dube prin tzara!
si am zis .. uite un BMW facut calumea! desi nu sunt FAN! Bravo copilu' pt masina !! |
4 Attachment(s)
deci.nu am fost d mult pe forum.nu prea am timp ca construesc un atelier(garaj).dar daca reusesc pun ceva poze noi.fac o masina pentru drifting.si am un bmw e34 520 devanzare...500 euro
|
5-eru are motor M20 sau M50 ??
|
depinde de an....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)