![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Vali ms de poze,ma bucur ca v-ati distrat si imi pare rau ca nu am fost si eu...criza asta la naiba....masina aia albastra decapotabila din poze stie cineva ceva de ea?Am vazut-o acum vreo 2 ani in constanta,nu stiu daca e aceiasi.......urmatoarea intalnire?
|
o sa mai fie iesiri poti fii sigur de asta , e doar inceputul , bine ca am reusit macar cativa sa mergem ...
urmatoarea intalnire va fii sambata probabil , stai linistita ca si eu am intrat in sheit cu plecarea e urata treaba cu criza , parca au disparut banii pnm .... |
Ce pot sa zic! A fost belescu' in deplasare. Am patit-o toti, dar asta nu ne-a impiedicat sa ne distram, si sa plecam si cu ceva premii de acolo.
Urmatoarea intalnire de club speram sa fie sambata aceasta. Locatia exacta si ora o sa o primiti prin sms ca de obicei. |
se vorbea ceva de un gratar ultima data !! ce ziceti suna bine??? sau daca nu gratar o baie ceva !! ??
|
Gratar de genu....carne mici si voie buna? sau ''gratar''?
|
Asta......carne mici si voie buna
apoi si un ''gratar' |
la Cheia ar fi fain :X astept sa vad ce stabiliti ;)
|
da da gratar dinala cu voie buna shi mici shi tot tacamu!!!
|
Tocmai am vazut multe postere prin oras cu un miting aviatic(acrobatii chestii dastea cu avioane(http://propellerdream.blogspot.com/2...imbav-8-9.html ) ) ce se tine la ghimbav! eu unu las orice am de facut si am zburat pana a ghimbav sambata si duminica !! care vrea sa vina vorbim aici sau pe la telefon !!!
|
Eu zic...ca daca tine vremea cu noi sa mergem la un gratar cu mici bere si voie buna. Subiectu asta il discutam la telefon si nu aici pe forum.
|
bine mai taticule!
|
mergem sa servim ghimbavul cu mustar , chiar e misto chestia cu aviatia si sambata se deschide patinuarul la rasnov poate mergem sus sa servim un suc toti la masa de protocol :D ... punem . maine exact numai ca vremea face legea deocamdata daca ploua pica tot , asta e ...
|
Din cate am vazut, Sambata e singura zi din weekend in care o sa fie soare si foarte cald. Asa ca, mergem la Ghimbav, dupa care mergem la un suc in deschiderea patinuarului ;-)
|
ce patinoar??:-?
|
Inseamna ca nu ne mai intalnim seara nu ? nu stiu cati vor fi atrasi de avioanele astea dar eu unu ma prezint pt club,nu ca m-ar interesa.
|
Ideea e sa facem niste iesiri de club. Nu e neaparat de fiecare data sa ne intalnim sa stam intr-o parcare. Daca e evenimentu cu avioane sambata...e o ocazie sa mai facem si altceva. Si mai pe seara, daca e, iesim in grup la un ''gratar''. De aceasta data am altceva in cap, sa vedem daca se concretizeaza ideea. In cazul in care da, o sa fie instiintata lumea prin sms. ;-)
|
Quote:
|
Draga membru accelerate club cu golf 3 negru.. nu-i frumos sa mergi cu faza lunga ziua ca deranjeaza si aia... Mi-am dat seama de data trecuta cand am trecut prin rasnov si m-ai orbit ca ai bixenon...
Mersi ;) |
hehehe lasa ca il pedepsesc ... :D
obicei prost ... |
P.S. Sunt ala cu Astra G break FFH care s-a suit pe contrasens cu faza lunga pe tine.
|
:arrow:
drept urmare: multa lume, putini oameni. PS: Salutari de la Cluj, fete faine pe aci. |
20 Attachment(s)
ceva poze de la mare de la c8ilu
|
Merci fiule ;-) Acum trebuie sa urcam si pozele de la VTM Campulung, competitie care a avut loc in acelasi timp in care o parte din noi am fost plecati la mare pt a lua parte la evenimentul Champions of Tuning!
|
dar pe site?? nu le pune nimeni??
|
3 Attachment(s)
Salut!
Se vind jante OZ 15" 4*100 incaltate cu gume Hankook Optimo K406 (185x55 R15) Pret: 280 Euro negociabil Se pot vinde si separat doar jantele. Contact: Cata 0742/083.005 0766/703.134 |
o sa fac articolul , sper ca maine , chiar nu am avut timp , dar o sa fie ...
|
Dragi Acceleristi!
Va anunt ca in acest sfarsit de saptamana are loc o intalnire generala a clubului ACCELERATE. Va promitem un ''gratar'' ;-) Detalii o sa primeasca fiecare membru al clubului prin sms, in ceea ce priveste ziua, locatia si ora. Va multumesc CCY |
TIBI tata intrr-o zi o sa-ti sara rotile...:)) ori o sa decolezi....ai trecut saptamana trecuta pe langa mine la intersectia cu grivitei de paraca aveai aripi..:))
PS.....salve lume am si eu net acuma scz de off topic |
Copile. Dedicatie cu +m si pt tine, nu te-am pus eu sa pleci in tari straine :-)) Si nu e frumos sa vb asha cu tatal tau! Facem si cand vi tu stai relax.
Va rog. La intalnire o sa se stranga si cotizatia, respectiv pe ultimele 3 luni in care nimeni nu a mai dat. Va multumesc CCY |
am terminat si articolul de la emma , scuze ca a durat atat de mult dar am avut treaba cat cuprinde si nu am avut timp
www.accelerateclub.ro/emma_mangalia.html |
urmeaza....
RALIUL "TARA BARSEI" Editia a IV-a - Brasov, 21 - 22 August 2009 http://www.raliulbrasovului.ro/ |
apropo moga nu las mai jos de 250 la statie poate 220 MAXIM
|
7 Attachment(s)
O sa urc si eu aici niste poze cu masinile care ne-au reprezentat in sectziunea EMMA la evenimentul "Champions of Tuning" din Mangalia.
Attachment 1050925 Attachment 1050941 Attachment 1050942 Attachment 1050943 Attachment 1050944 Attachment 1050945 Attachment 1050965 |
bine copchile dar si asa merge greu vanzarea ... ca doar e criza :D
ma buseste rasul , romania e in criza de cand ma stiu ... |
Va rog mult. Pentru sambata, sa nu uitati de cotizatie ;-) pe 1/2 sau 3 luni!
Va multumesc CCY |
Aatazi, 21/08/09 are loc speciala ''Brasov Rally Show''.
O parte din membrii ACCELERATE o sa fie prezenti la eveniment. Pentru doritori, osa ne vedem acolo in jurul orei 19.00! Am postat si linkul care va duce catre harta super specialei! http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...op_-_seat.html |
Quote:
It will be nice ;) |
Re: ACCELERATE PROJECT / Raliul Tara Barsei Dunlop - SEAT[/B] - Etap 6 CNR 21-22.08.2
19 Attachment(s)
Poze de la Raliul Tara Barsei Dunlop - SEAT - Etap 6 CNR 21-22.08.2009
Attachment 1058747 Attachment 1058748 Attachment 1058749 Attachment 1058750 Attachment 1058751 Attachment 1058752 Attachment 1058753 Attachment 1058754 Attachment 1058755 Attachment 1058756 Attachment 1058757 Video... Attachment 1058788 Attachment 1058789 Attachment 1058790 Attachment 1058791 Attachment 1058792 Attachment 1058793 Attachment 1058794 Attachment 1058795 enjoy! https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=844 |
pt cine e interesat sa vina , hai sa dau zvonul , sambata mergem la laguna albastra in fagaras , gratar , relaxare , apa si soare :D ....
|
salutare baietzii facetzi o treaba foarte buna bafta in continuare si cat mai multe competitzii castigate :D si poate de la anu cand o sa fiu:!: poate ajung si io prin club dak ma primitzi:-P;) bafta in continuare app ador ford lu ccy:D fara suparare pt ceilaltzi :oops::???: salutare la toata lommea
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning