![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
1 Attachment(s)
Quote:
Uite modelul de pe G.Attachment 2634386 |
Quote:
|
Scrie destul de clar :"praguri Astra G , de la Prodrive" dc sunteti nelamuriti?:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
pragurile sunt de astra G 5 usi adusa din Anglia si care era echipata cu intreg chitul de la Prodrive cel din foto
Elementele sunt fabricate din ABS in Austria,Prodrive este cunoscut mai mult pentru prepararea modelelor Subaru |
Cānd am văzut Prodrive, mă gāndeam că ar fi un user/distribuitor/magazin şi nicidecum un tuner. S-a lămurit misterul. :-)
|
4 Attachment(s)
caut de ceva timp faruri ca cele pe care le-am reprodus,despre care se spunea ca sunt Irmscher sau Morette,dar de la colegii de pe astra f forum din Germania am aflat ca acele faruri sunt de fapt marca GABEL si au ca tehnologie de iluminare sistmul ZKW produs in austria si mai exact ZKW sysyem 100 cu lupa doar pe scurta,acest producator este foarte cunoscut pentru producerea sistemului de iluminare pentru BMW.
Acum caut si eu cele doua blocuri optice la care sa le confectionez carcasa din fibra,daca nu voi executa intregul far ca data trecuta si poate gasesc o modalitate de a pastra si reglajul electric. |
esti pus pe treaba nu gluma, la primvara esti hotarat sa iesi dinou cu ea pe sosele:-P
|
M-am uitat pe topicul tau pana am dat de pagina cu accidentul:sad:. Atatea ore de munca pierduta intr-o secunda :cry:. E bine ca ai scapat teafar.
Bafta multa ! |
1 Attachment(s)
Quote:
am obtinut si grilele de proiectoare,mai trebuie grila centrala si bara fata va fi completa caut spalatoare far astra f sau vectra b (sunt mai intalnite),conform legii farurile cu xenon trebuie sa aiba obligatoriu lupa si spalatoare de far,si as dori sa montez si eu xenonul pe farurile ce urmeaza sa le refac |
Mult suflet pentru aceasta masinuta, felicitari si mult noroc in continuare!
:woowoo: |
3 Attachment(s)
o idee despre cum sper ca va arata masina din fata in curand,nu am hotarat inca ce fac cu semnalizarile
nu ma prea pricep eu la vt. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2641681 Attachment 2641682 |
Sfatul meu e sa nu renunt la semnale. E chicios rau fara.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
semnalele vor ramane pentru ca deja le am,iar la bara fata nu voi folosi fibra de sticla ,mai ales la spoilerul inferior,pentru ca imediat va crapa,va fi acel spoilar de la golf 5 edition 30 ca cel din imaginile puse cu ceva timp in urma
sper sa fac rost de o capota de gsi,sau poate una si mai rara de Lancia Delta integrale;) daca gaseste fratemiu in italia una daca nu merge si cea normala prelungita |
super tare capota de Lancia.modificata c in pozele puse de tn e senzatieee. ;)
|
am lucrat in vara la o astra gsi,avea exact aceeasi capota,si credema se vedea bn rau.asa umflata...si cred ca era cam singura din bucuresti sau poate din ro...bafta
|
Quote:
Imi place mult cum arata asa,daca gaseste fratemiu una in Italia o sa o fac si eu este un upgrade optic de efect |
Re: Astra F PH-24-FLA
[QUOTE=muntiu..salut...de unde ai luat angel eyes...???
|
Re: Astra F PH-24-FLA
[QUOTE=the suspect;5294276][QUOTE=muntiu..salut...de unde ai luat angel eyes...???[/QUOTE]
sunt facute,dar poti gasi pe forum,eu recomand inelele cu led care au lumina mai buna si sunt pe la 30 ron bucata daca vrei sa le faci singur poti urma tutorialul de pe youtube din linkul de mai jos ai nevoie de bagheta de plexic care se gaseste la magazinele de bricolaj,este folosita la perdele si draperii pentru a le culisa pe galerie https://www.youtube.com/watch?v=_3dDj4EJCjA |
6 Attachment(s)
update!
|
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
am montat acum si claxonul Ferrari like cu compresor pe care l-am achizitionat din Istambul luna trecuta:D
|
cum se rezuma masina? mai ai mult de munca la ea?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare Laur !
Astept cu nerabare sa vad ce va iesii ! Frumos bordul ;) Te-ai orientat bine ...:P Place ...de ce nu ai cautat de care am eu ?:-? :D Iti urez multa bafta in continuare in ceea ce iti propui ... |
20 Attachment(s)
de vreo 3 zile lucrez la un set nou de stopuri pentru ca nu am stare,dupa cateva modificari ,decupari si lipituri am ajuns la acest rezultat.
Am fost ajutat de produsele pentru reparatii plastice de la Evercoat care pot fi folosite pentru nenumarate aplicatii cu calitate deosebita. Momentan nu este finisat,avem lumina LED la pozitie,frana,mers inapoi,ceata iar la semnalizare este bec momentan plus un zar personalizat:-) |
Genial !!! Multa munca presupun , dar merita .
|
faina tare treaba.m-i se pare mie sau mai e putin de finisat?
|
Quote:
Quote:
|
pff...ai dreptate.acum am vazut si eu. :D
|
Nu era mai bine daca puneai semnalul pe exterior (pe primul cerc)?
Daca ai sa mergi si in fata cu niste faruri cum le-ai avut , o sa dea foarte fain. Oricum , mai ai ceva de treaba , dar faci ceva special . Spor la lucru si sa iasa ce trebuie. |
Quote:
Principal este sa finisez bine oificiile si sa dau lac de protectie pe sticle,poate o nuanta usor fumurie |
inca o treaba buna la masina! esti genial omule:shock:
|
am prins saptamana trecuta 3 zile frumoase si m-am apucat de bara fata pe care bineanteles nu am apucat sa o termin din cauza gerului si ninsorii
am reusit sa tai carligul de remorcare de pe fata si sa sudez in loc o piulita facuta la strung in care voi infileta la nevoie un carlig de astra G,acest lucru imi va permite sa montez noua bara fara sa o tai si modul de tractare va fi exact ca in cazul Golfului 5 prin demontarea grilei din dreapta Intre timp lucrez in casa si am inceput cu butoanele si comenzile din interior inclusiv blocul de lumini carora le voi monta led rosu m-am gandit si la o alta solutie de montare a boxelor ovale spate pentru a nu mai distruge policioara de porbagaj voi pune poze cu fiecare etapa |
hai urca pozele cand este posibilitate, nu de alta dar mai facut cel mai curios!!!:D sper si vreau ca F-ul tau sa fie cel mai tare din ROMANIA!!! cat mai multe chestii custom pe ea baftaaaa nenea
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning