![]() |
Re: B~15~FOF
pai si nu mai ai planuri marete , doar nu ramai cu motorul asta de taiat lemne.:lol:
|
Planuri sunt in continuare,mai mari decat au fost aplicate pe PVA , dar eram curios care era diferenta intre cele doua masini, fiindca asta nu va mai primii acelasi motor.
|
5 Attachment(s)
pai nici la mine nu ramane asa :)
dar hai ca facem prostii aici , vorbim cand ne vedem. am primit niste VT-uri , sunt bagat umpic in ceata , hmm... |
Eu as merge pe prima poza..pacat de jentile alea daca le vei vopsi..:???:
|
Prima sau a doua...dau bine si albe!:D
|
Eu sunt fan 2 si 5 dar as merge mai mult pe 5:-P parca da mai bine simpla cu negru
|
momentan cred ca le las asa , sa le pun pe masina maine si le vad pe viu.
am testat si corpul acela marit , la rece nu am probleme , dar la cald , ramane turat la 1500rpm. trage bine bine cu el , cu jantele de tabla si gume de iarna , sunt foarte multumit, raspunde foarte bine la acceleratii. o sa`l rezolv cu un banut de metal. |
Eu as merge pe ultima varianta insa cu jantele alb :)
|
Quote:
|
Varianta 2 ;)
|
Totu vopsit rosu, clean, fara stickere ca n-au o treaba. Rally pe masinai care NU au treaba cu asta e cam degeaba. Jantele in culoarea lor naturala sau na, albe ar fi ce trebuie. just my 2 cents
|
@Andreea13:sunt putin bagat in ceata...esti fetita sau baietel ?:lol:
E de apreciat ceea ce faci :) Frumos loganul...keep going :) |
13 Attachment(s)
azi am tras tare chiar daca vremea nu a tinut cu mine si am pus cu tot dinadinsul rotile si suspensia inapoi.
mai am de pus stopurile si mici maruntisuri. cateva cadre din timpul operatiunii. |
Hai ca dau bine ma. Ai scos buburuzele dupa capota pana la urma!:))
|
Imi place cum arata masina in configuratia de acum, ar trebui sa lasi jantele asa, sau un gri inchis. Succes in continuare!
|
da bolidele , din cauza ca erau tip perdea imi stropea toata capota , si nu`mi convine. sau dat.
B XX ADI , mersi , dungile le voi da jos si o sa vopsesc bandourile si manerele o data cu capotele. |
In sfarsit arata si ea altfel :D Ii sta foarte bine cu jantele, si lasata :)
|
Quote:
A iesit misto, am vazuto si eu acum cand am venit acasa, dar gumele dupa spate parca nu sunt de acolo... zici ca sunt gogosi in comparatie cu cele de fata poate reusesti sa-ti iei 2 noi sa le ai pe spate, sa le ai de rezerva:) Bafta |
2 Attachment(s)
Sa fie oare ea? Sau nu? Hmm...:???: Ea e :D :D:D e super FOF-ul in realitate, pacat ca era jegos:lol:
Scuze de calitate... am uitat sa iau camera:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
gumele pe spate sunt de vanzare , daca le vand , imi iau 195-50-15 , sau schimb cu dimensiunea asta.
oricum , nu arata rau nici asa , imi umple golul intre roata si aripa. am scos si colantul dupa usi si sper ca marti ,miercuri sa intre la vopsit capotele , bandourile si manerele exterioare. |
Nu faci si oglinzile daca tot umbli cu vopsea? :rolleyes2 Jantele sunt de parere ca arata foarte bine asa, nu trebuie sa le vopsesti (cel putin nu sa le schimbi culoarea).
|
Sa renunti tu la dungile tale de Cupa...Si legat de vopsirea manerelor si a bandourilor nu stiu daca e o alegere prea buna.Eu zic ca arata bine si negre asortandu-se cu chederele geamurilor,oglinzile si ce mai e negru pe masina.Lasa sa fie si rosu ala in constrast cu ceva!
|
Fofoneo ai felicitarile mele sincere! mi-au crescut pene cate dungi de cupa am vazut pana acum! masina ta arata super fara oiar daca as fi in locul tau as vopsi om culoarea caroseriei...ori doar manerele..ori doar bandourile ;)
|
mersi Cosmine , ieri am dus`o la vopsit , vedem ce iese la sfarsitul saptamanii.
oglinzile raman asa , negre , doar bandourile si manerele vor fi vopsite. |
Buna alegere! oglinziel de mdcv vopsite in rosu arata nasol!!!
Asteptam sa iasa mandra .... ps e bine ca are unde sta la caldurica pe vremea asta:) |
10 Attachment(s)
Azi am scos masina de la vopsit , sunt multumit de lucrare.
am pus si stopurile , pentru mine arata ok. |
foarte frumos cata ,a aisit bine ! ! ! Cat te-a dus toata lucrarea cu vopsitul ca vreau si eu in primavara sa fac aceasta operatiune, capota + manere + bandouri vopsite. Da-mi un pm cu pretul si locul ! ! !
|
A iesit frumos....:-)
|
Vazuta live noaptea arata bine:-P si surprinzator da bine cu clantele si bandourile vopsite rosii;) Felicitari Cataline, ai o masina frumoasa foc;)
|
Ygs... fof e prietenul meu!! MA MANDRESC!!!
Prietene...f tare a iesit!!! |
Frumos rezultatul imi place:D
P.S da si tu un polish pe farurile alea:P |
A iesit.. :shock:
Bafta ! |
alex_77_marius , farurile sunt ok , in ultima poza ti se pare masina curata din cauza la capota , dar in rest era murdara .
mersi ma , si eu ma mandresc cu voi , cu unii dintre voi :) |
imi place maxim capota, se pare ca vopsitorul a respectat liniile spre bara. lufturi egale stanga dreapta cu farurile, baietii astia de la ghetto se pricep :)))
ps: o sa fur si eu 2-3 poze sa le urc pe site |
Da , le`am dat indicatii cum sa le faca si au iesit bine.
da " fura`le" , vroiam sa iti pun pe topic , dar daca pui pe site e mai bine. sanatate baietilor de la ghetto:lol: |
Quote:
|
arata super...dar insigna dupa spate naspa...nu mi place.
|
Quote:
mie imi place , ca daca nu`mi placea o scoteam . totusi e insigna de la Dacia ... |
O data, candva in trecut, nu aveam nici un interes fata de logan, poate datorita faptului ca exista numai tiuning chrome edishian si huse type er......dar din cauza ta, a lui dsing, a kys-ului parerile se mai schimba:), vopseaua din poze ti-a iesit sticla, imi place.
|
mersi , fiecare face pe ce are , eu am avut logan , am tiganit ce am avut.
da , asa e , sunt super multumit , oglinda nu alta. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning