![]() |
vsa
misu vrea sa isi schimbe motorul pe asigurare!!!! :shock: cica are o albina in radiator!!!!! :shock: ooricum nu mai vin cu cojocul pe mine cind esti cu falko!!!!vin in armura!!! :shock: :shock: :shock:
|
MULTUMIM DE URARI SHI FIE CA NOUL AN SA NE ADUCA SANATATE SHI BANI SA NE TERMINAM MASINILE SHI FARA ACCIDENTE SHI FARA POLICIA..AM INTELES CA NE VEDEM CAM TOTI DUPA REVELION?/???
NUMAI BINE LA TOATA LUMEA.. |
hai vali k e un dulce de catel, l-am vazut si eu...
nu fi suparat acum... |
bine ai revenit in bacau vali :D
sa fii cuminte in noul an si sa iti inveti locul (al masinii), si sa asculti de seful tau (EU :D ), si poate daca o sa fii cuminte mos craciun iti va aduce in 2006 o masina adevarata :wink: :D Si in anul 2006 te voi kk draga vali :D (na ca ti-am luat-o inainte si ti-am furat mareata idee :roll: ) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
vsa
gata am revenit!!! :shock: va salut pe toti!! si pt misu::: oricum in 2006 te fac din orice pozitie!!!! :shock:
|
vsa
da Aleks e dulce tare ciinele lui misu si e cit o vaca!!!! :shock: eu nu inteleg ce a mincat de e atita!!! :shock:
|
cojoace si pe proprietarii lor :D :D :lol:
da a tau ce a mancat de e atat de mic ... sau mai bine zis ... i-ai dat ceva sa manance sau a manca ce a apucat ... ca toata lumea stie cat de zgarcit esti :shock: :shock: :shock: |
auzi ce zice lumea de tine... nu-mi vine sa cred.... :lol: :lol: :lol:
kiar asa ai facut tu cu bietul catel? :lol: :lol: |
Daca vrei ceva pentru catzel am eu ceva pt el...
Niste dintzi chrome si la masele cu spinnere :D Numai 10Euro dintele :lol: :lol: :lol: |
Vrea :) u sa-i pun in partea din fata platina ... si cu diamante pe canini ... ai asa ceva?
Aleks ... asa face vali ... sa stii ... de unde crezi ca a facut rost de bani pt masina ... a luat el banii pt mancarea cainelui .... doar cainele lui e dog german ... dar zici ca soricar :lol: :shock: :shock: |
acuma cainele are cu ce se mandri. poate maine il vinde carnatzi ca vrea vali sa faca sistemul audio.
|
sterge postul imediat ... poate ii dai idei ... nu te gandesti deloc la bietul caine ... doar stii ca vali e in stare de orice pt un woofer :lol: :lol: :lol: :lol:
|
la ce instalatie audio isi pune pe masina ii cam trebuie sa vanda vreo 100 -200 de caini asa... :lol: :lol:
|
ii cloneaza mai. :twisted: sau ii trage la xerox.
|
Bai ce am observat eu :lol: :lol: :lol:
\"Aleks\" are BMW si ca avatar are stema de la Mertan \"Mertan\" are BMW si si nickname mertan |
Re:
Quote:
|
trebuia sa ai nickname bmweu :)
|
e poveste lunga.
|
vsa
mergem azi la intilnire la 17 in subway????? :shock:
|
care intalnire ? nu, nu e nici o intalnire vali, tu stai acasa linistit si dormi ca nu e nici o intalnire. nu-i asa baieti ca nu este ? :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
SFW sa iei si o poza cu mine si sa o pui pe un scaun ca sa zic si eu ca am fost pe acolo..Eu nu pot sa ajung ca sunt la is..Distractie placuta
|
o sa pun poza cu tine pe care o tin tot timpul in portofel ... :lol:
o sa ne rugam pentru tine ... ne vei lipsi :wink: oricum, acum m-ai dat de gol, ca este intalnire ca vroiam sa-l prostesc pe vali ca nu este ... ca nimeni nu il vrea acolo, doar stii cat de enervant este. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
foarte tareee!!
bai, a fost super fain in seara asta(08-01-2006)! a fost prima mea participare la chestii de genul asta si daca nu va suparati as mai lua parte la vreo cateva!!!
|
Marius, aici comentarii de la intalniri https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4729&start=105
|
Re: foarte tareee!!
Quote:
BAAAA ESTI DEREGLAT??? AZI SUNTEM IN 7 |
da ce mah nu are omu voie sa fac o greseala sau ce ?
ce te miri asa? |
scuze
era dereglata data la tel
|
:lol: Lasati mai omu'-n pace! Probabil a ramas impresionat si a uitat in cat suntem.
|
Sigur asta era... :lol:
Si ce-i asa mare problema ca a gresit omu' o data? |
nice
A fost super in seara asta.Felicitari baietasului cu Audi A4.Ne vedem si saptamana viitoare.
|
Aici :evil: :evil: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4729&start=135
Nu mai faceti topicuri noi degeaba. Razvan vrei sa nu te mai recunosc ca var? :lol: :lol: :lol: !Aleks sterge topicul asta te rog |
10x :oops:
are maine treaba aleks cu aranjarea topicurilor de aici :) |
imi cer scuze pt eroare!! se mai intampla! imi cer scuze si pt ca am creat topicul asta, dar sunt nou in chestiile astea si nu stiam cum sa trimit un mesaj pe topicul existent! Scuze, inca o data!
|
Re:
Quote:
|
vsa
misule doar stii ca fara mine nu exista clubul asta!!!!si daca nu eram eu nici nu vedeai centrul!!!!! :shock: :shock:
|
vsa
aseara a lipsit robert si milica!!!!!Baieti sa stiti ca aveti absent nemotivat!!!!!! :shock: :shock:
|
cine e milica si cine e robert?
|
Milica e cristi_407 si robert e robertjoy (cu una dintre cele mai frumoase masini din bacau :) parerea mea)
Chiar robert, ce mai faci ? nu ai mai scris pe aici, poate o sa vii si tu, mi-a zis vali ca a vorbit cu tine. Apropo, frumoase stopurile, arata parca cu totul altfel spatele ... nota 10+ :wink: . :) |
robert... rrr ?? :shock:
|
mio zis si mie aleks. da. RRR0ul. nu am vazut stopurile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning