![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
F frumos si f reusit !!! Felicitari Most_wanted si Felicitari membrilor fondatori si celorlalti care au pus bazele acestui club !!! O munca F buna si f reusita !!!
|
Montaju asta a fost facut cu istoria clubului .....cam asta am vrut eu sa iasa .....eu ma mir cum de ai reusit sa il pui aici YZF'ule
|
M-am chinuit ceva l-am tot micsorat ca rezolutie de multe ori , plus am taiat finalul comic ca era spatiu mult in plus si nu il urca pe net , bine ca am reusit si atat!
|
dupa ce trece anu vreau sa ma bag la o rata la o camera super profesionala super smechera ....ca sa pot face montajele asa cum le vreau eu ...sa filmez eu :D
|
Frumos montaj!!!! bv most_wanted,felicitari x-team si cat mai multe succese.
dar :))) cateva intrebari :))) 1 YZF`u e mai slab acolo sau mi se pare mie? :))) 2 ZZZ`u ce era asa pletos?? :))) |
un mic montaj ... cu masinuta mea .... https://www.youtube.com/watch?v=fw6lgG4dHGQ
|
misto montajele :)
|
klumea de tot dar lipsesc indemanarea de la prisma din 2004 cu tra ,dta (gsi-ul) ...si alte legale la care x-team stiu ca a mai participat.dragut de tot oricum.bv voua
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ca tot suntem pe tema asta... referitor la faza cu montaje puse pe youtube .... VA STRANG DE GAT DAK MAI APAR IN VREUN MONTAJ PE YOUTUBE .... datorita acestor filmulete de azi de la ora 09:00 am pb la greu acasa si la service la renault ... se mai uita si aia pe acolo asa ca ... va mai zis ce v-am mai zis si in fata , nu o singura data ... : NU MAI PUNETI MONTAJE PE YOUTUBE CU OAMENII CARE NU SUNT DE ACORD , adica eu ... PACE ... sorry nenea adminu dak am prea multe posturi unu dupa altul ....
|
:)))) zeze ......iti amintesti ce mi-ai zis .......""""bai ma bagi si pe mine in montaj da ....? chiar tu mi-ai adus filmele :))
|
Quote:
|
....mai .....zi si tuh lu tactu ca nu erai tuh .......se vede nr?
|
It wasn't me :):):) parca te aud ZZZ cum canti :)
|
Quote:
|
zzz nu fii suparat fiule :))))) exista si ratc,taxi,:))))))) =)))))))
|
cand nu ai masina ta asa se intampla iatzi o dacie care sa fie a ta
|
corect ... dacia rullz :P
|
sau un matiz :P
|
nu-i asculta...doar CLIO sunt masini adevarate :)) cand imi acorzi revansa ZZ??
|
Zeze esti provocat ......ce tin eu minte la linia trecuta sa tinut metal dupa tine .....experientaa...ta e mai mare .:D ....vedem la urmatoarea...
am uitat sa zic .....1.4 16 "volti" =)) :lol: :lol: :lol: :lol: |
...sunt nou pe forum si in X-team asa k ziceti'mi un calduros bine'ai venit :drunk:...:dance::dance::dance:...SALUT baietilor din CT si RESPECT X-team Racing Club:rockon:
|
vizal bine ai venit sau welcome in the club :)
|
ooo vizal x-team racing club :)
|
Pt cei 2 crai care nu au ce face decat sa se atace , in loc sa faceti show aici mai bine va certati si va injurati pe privat nu aici sa vada tot poporu ca sa am ce sterge... si de acum limbaj mai adecvat chiar daca pune-ti *** tot se intelege ... o zi buna
|
care se injura????
|
eu cu zzz :oops: :oops: :oops:
|
ffff urat :)))
|
Care mai vb in halul asta (mesajele sterse) isi ia un warn mititel rapid...pt injuriile care s-au folosit se poate acorda usor si un ban temporar...asa ca va rog sa pastrati decenta.
|
da... sa ma scuze admini .... dar eu raman la ideea mea ca fiecare ar tr sa isi vada de ale lui si d ce e in curtea lui nu sa stea sa vorbeasca despre altii (mai ales pe la spate) ... pace , bani si femei pt toata lumea !!!
|
daca mai injuratzi va sparg sa moara mama :)) ery daca mai ai probele ma sunii :)))))))) ca vad ca nu faci fatza:)))))))
|
Pai nu fac pt ca imi iei tu toti clientii la facut "fatza"
|
pai yzf-ule un quatro stagioni fara ciuperci merge ?? fac eu cinste cu toate ingredientele:)):)):)):)):)):)):)):))
|
salutare,
se mai fac inscrieri in club? am tot cautat pe net si nu am gasit nici un site functional, cu niste date de contact, ceva. Merci |
0723 345 604 - Andu TRA
|
Merci pentru promptitudine ;)
|
Cu placere.
|
Salut baieti , un mic montaj cu masinuta mea , ca nah , de cand am servo pot si eu sa invart volanu :))) https://www.youtube.com/watch?v=QcQoAahZA28
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning