![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
o pun si yo . si cum tre' sa procedam ?
|
Quote:
|
Quote:
Acum unele chestii: 1) as ruga un moderator sa ia aceasta parte si sa creeze un topic nou, care sa fie si el sticky ca sa vada toata lumea... poate daca s-ar putea face global ar fi ideal.. 2) ideea e ca fiecare sa ia(de exemplu il iau eu, il printez, il umplu de semnaturi) si dupa aceea il trimit.. cui? tie... 3)din cate inteleg eu, trimitind noi aceste tabele, noi doar facem un proiect de lege.. care mai trebuie sa treaca si de guvern nu? ... ori cum ar fi let's do this shit :D a, si nu ar trebui specificat in acel tabel si judetul? |
salut!
am auzit ca in cazul recarosarii, s-ar plati taxa de prima inmatriculare...stie cineva daca e adevarat? Adica daca ai actele unei masini lovite inscrisa la noi si o masina de acelasi tip functionala, dar cu acte de italia, nu mai poti face recarosare fara sa platesti taxa de prima inmatriculare. E adevarat ca asa procedeaza HOTII astia??? multumesc mult, Andrei |
nu se stie o data aproximativa cand se va schimba taxa de prima inmatriculare???
|
in leg cu tabelul in excel.. trebuie marita rubrica cu adresa! este prea mica..si trebuie sa stabilim un model de procedura ..cum facem sa strangem semnaturi..cine face asta si unde le trimitem..
|
taxa nu se modifica pana in 2008!!
|
inca sper ca astia abereaza. nu vreau sa cred varianta asta.
mult ... de mancare pentru... oligarhi (cuvant la moda) |
Nu abereaza nimeni. S-a interesat un prieten care a platit-o acum 2 zile. Taxa nu se modifica pana la 1 ian 2008.
|
intr-adevar daca se schimba ceva (marire/micsorare de taxa)... modificarile vor intra in vigoare abia la 1 ianuarie. (din cauza ca nu se pot aduce modificari codului fiscal pe perioada anului.. sau ceva de genula asta)
|
vreau sa achizitionez un rx8, dar este o problema... motorul este 1300 si peste tot apare 2600 (ca are o putere echivalenta unui motor de 2600, euro4). nu mi se pare normal sa platesc taxa de inmatriculare aprox. 2800 euro (vechime 2-4 ani) pt un motor de 1300 pt ca nu este problema mea ca japonezii sunt smecheri si au pus wankel pe masina. iar taxa pt 1300 este aprox. 300 euro (vechime 2-4 ani)...
deci... daca fac ceva plangere sa imi dau foc in fata primariei :d s-ar putea face ceva sa fie recunoscut motorul ca fiind 1300??? va multumesc |
eu zic sa protestam si in alt mod impotriva taxei de prima inmatriculare...de exemplu sa lipim un afis pe masina in care sa scrie ceva de genu: "Nu sunt de acord cu taxa de prima inmatriculare". Daca se generalizeaza chestia asta o sa mediatizeza lista cu semnaturi si o sa avem mai multe sanse!
Haideti fratilor sa nu mai ne conduca niste prosti cum vor ei...E timpul sa punem picirul in prag ca o viata avem! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning