![]() |
Re: E30 - Masina mea
FROMOASA MASINA AI.....VEZI CE FACI CU BAIA..DC N-O SCHIMBI?
|
m-am uitat azi :lol::lol::lol::lol: mai bine curgea pe la servo se prelingea
|
Ori am vazut eu prost ori masina e de vanzare.Omule.......masini ca astea nu se fac asa usor mai ales ca a ta chiar e crima!Schimba baia sau ce ti-a crapat dedesubt la ea si tine-o acolo ca e facuta ca pentru sufletelu tau!Si sincer...............nu merita vanduta!tine-o ca ce ai.............ai TATA LOR!!
|
nu o mai vand . m-am hotarat. acum astept sa iau permisu . peste 2 saptamani incep scoala de soferi :D
|
pastreaza-l fratica ca ursurile is cele mai tari si se stie.Il ai deci............foloseste-l cum se cuvine.Asta dupa ce-ti iei permisu bineinteles!FORTZA BMW!
|
Quote:
|
:lol:
de unde ati ajuns voi la ursuri in loc de ursi numai voi stiti .. ursurile astea sunt cele mai tari ? URSHIIIIIII BAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :lol::lol: |
Se stiee=Fernando din Caransebes :)))
Succes cu ursul boss si bafta la scoala.. |
Quote:
pytbull te astept sa ma tragi si pe mine o tura de la Silos o am promisa:lol: sa termin cu agapa si gooooo |
1 Attachment(s)
:D asteapta mult si bine ..silos nu va mai pune mana pe masina mea ... scz de offtopic
on: poze cu ea mai spalata..a primit si inimile de la chedere negre. |
Quote:
|
on: era sa zic ca-i ursuletu lu' madalin (un pr) pe urma am vazut ca a fost de BH si l-ai inmatriculat de BZ frumos urs..
of: cum te cheama si din ce cart esti? :D |
urs,ursi ursuleti,ursuleturi............nu ma intereseaza...........mai greseste omu nah ce sa-i faci!Respect!
|
ursu arata beton, sa nu-l vinzi, ia-ti permisu si da in ea...
noi sa fim sanatosi :-P LE: cati cai are? |
beton ursulica! poate ne vedem si noi odata in bz, astia cu beemere8)8) ca nu prea ne-am vazut niciodata!:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning