![]() |
Re: Corrado - 2.9 vr6, micutul meu VW
Citeste topicul si o sa afli de ce... ;)
|
1 Attachment(s)
Inca o poza recenta cu Corrado
|
paparazzi astia.. off off... :))
|
7 Attachment(s)
:)))) Mai mai mai, unde era paparazzi-ul. Acum ma gandesc... Sa iti fac discount sau sa te "penalizez" cand vii pe la atelier? :)))
De aproximativ o saptamana, doarme si ea in conditii optime. Nu o ploua, nu o ninge, e pazita....Hai sa pun si eu 2-3 imagini :X |
Fiti-ar ''tigaia''sa iti fie,glumeam evident in legatura cu tigaia,sper ca la anu sa facem o plimbarica cu monstruletzu pana la Wörthersee,asta asa sa vada si aia ce insemna un CORRADO VR6 stock aproape impecabil
|
"aproape impecabil" ce fel de scheme sunt astea :D impecabil si punct.
|
Frumoasa masina ai...bravo,spor in continuare;)
|
1 Attachment(s)
poate esti cumva interesat de aceste faruri pt corrado
sunt noi farurile, dectane f ieftine |
Salve baieti. Pot sa zic ca a mai venit soarele si pe strada micutului meu corrado. Duminica am facut rost de un donator pt acte, si incep lungul proces de inmatriculare/recarosare. Sper pana la pensie sa fiu si eu legal. :)))
B-39-WTA, masinuta lui zamoldac, va salva un vr6 original. Ms Alex. |
Foarte frumoasa masina , bafta cu inmatriculatul...
|
9 Attachment(s)
Ms.
Saptamana viitoare vreau sa vopsesc neagra noua achizitie, sa ii pun numerele de Constanta. Dupa ce fac recarosarea vor fi muuulllteee piese de vanzare. :D |
Quote:
|
bafta cu recarosatul abea astept sa o vad inmatriculata ca astepti de prea mult timp :lol:
|
Ei si tu acum. Cat am, doar 3 ani :))))). "Donatoarea" a fost dezechipata, si sper sa imi gasesc timp sapt asta sa o vopsesc neagra, pt ca timpul liber e cam scump la vedere pt mine. Am fost si pe la rar, si lista de asteptare pt identificare e cam mare. 2 saptamani.
|
Quote:
:)) buna asta...pai la ei toate masinile sunt impecabile :))) daca or sa ajunga baietii de la Worthersee sa ia lectii de la noi ...inseamna ca s a dat lumea cu curu in sus ! :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning