![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
@VladM : iti multumesc pentru faptul ca apreciezi o parte din realizarile pe plan automobilist....
@hanneman : imi asum responsabilitatea pentru aripa si cutie :) asta a fost singurul "tuning" pe care l`am facut eu la masina .... |
se incalzeste afara ... o sa inceapa sa se organizeze legalele si trebuie sa facem rost de mai multi ponei pentru asta micu` :D ca e rusine cu doar 129 :)
|
4 Attachment(s)
pozNe .....
|
felicitari pt decizia de nu a mai vinde ursu.bafta in continuare cu el si la cat mai multi caluti
|
ms gyo :)
am si eu o intrebare .. in poza a 3`a am catalizatorul (sau catalizatoarele ) .... e ceva de capul lor ? eu nu prea ma pricep la evacuari....... |
Ce sa fie de capul lor?, nimic deosebit, sunt normale. De fapt este toba mica (de mijloc) si catalizatorul, doi intr-unul.
|
cred ca se referea daca mai sunt bune,sau ceva de genu...cred ca sunt putin ciuruite;)).nu stiu,nici eu nu le am cu astea.ai reusit sa faci ceva cu cutia de viteze?
|
am intrebat daca sunt stock ... mersi pentru raspuns
toata evacuarea e ciuruita si sudata ..... tigan rau neamtu ala ........ o sa fac un traseu custom cu prima ocazie .... cutia e la iustin :D asteapta sa ma duc sa o dau jos :)) |
cu janta nu ai reusit sa gasesti vreuna pe forum sau la bazar.poate e careva care da doar 2 bucati sau una.si nu te chinui sa o sudezi,cu toate k nici nu cred ca merge sudata.daca mai ai drum prin germania sau vre-un prieten care mere mai des,spune-i sa-ti caute una,doua.eu zic ca se gaseste la bishnitzarii aia.lasa ca nu esti singurul care a luat aur de dincolo,si a mea e cam nenorocita,dar incet o fac.cu aripa ce ai facut?hai ca sunt curios cu maraie dupa hibernare!!!:twisted:
|
jantele le vand , pe aia o repar insa n`o sa merg cu ea .... nu sunt nebun :)
o sa cumpar din germania alt set borbet T . sau bbs`uri ... vedem ce gasesc ... o sa maraie rau cand o sa iasa :))) speram pana la prima legala sa avem 160`170cp .... |
HAI HAI HAi Cataaa asa te vreau ;)
|
alta viata!!!!acum o saptamana erai suparat rau pe ea,iti venea sa o dai.imi pare bine ca gandesti altfel!ai sa vezi tu cu rabdare ce bolid iti faci;).sper sa reusesti!bafta
|
ma bucur ca ti-ai revenit:) sigur nu erai lovit la cap si acum ti-ai revenit ca prin minune?
|
3 Attachment(s)
ia ia
|
ia ia :> ce se vede acolo in spate dun`u e ? ;;) intradevar , a reinviat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning