![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
foarte frumoasa pisicuta, tot ce ai facut e cu bun gust, bafta in continuare si hai cu pozele ca asteptam:X:X:X spor la tuning !!
|
Multumesc
de cand tot ma tin sa fac un Photo Session dar nu am reusit pana acum Si ca si plusuri masina a mai primit Un kit Xenon si un alt grup acelasi raport O sa revin si cu poze |
Frumos si de bun gust ;) tineo tot asa...
|
Quote:
|
ce prostii ati mai facut ma?
ia povesteste tu |
eeee... ca asa am vrut eu ma thunder :-P:-P:-P
si acum sa trecem la partea serioasa de vre-o luna si ceva imi tot "huruia" grupul cica... ca doar asa au zis vre-o doi mecanici care "se pricep" zic ei...si ce am zis "gata frate nu mai stau cu grupul asta ca ma inebuneste de cap" si m-am hotarat sa il schimb... toate bune si frumoase am fost la Braila am luat grupul fericit marti ridic masina in graj si ma pun sa il montez. Am terminat cu montatul grupului pun uleiu si... ies sa dau o tura cand.... ACEEASI HURUIALA:D:D:-):-):-) Problema??? zi tu thundere ca mie imi e si rusine:D:D:D:lol::lol::lol: Dar sa privim partea buna mai am un grup de schimb acum deci pot sa il Rup pe asta ;););) |
2 Attachment(s)
hai totusi sa va arat si care era Problema pentru care am reusti sa mai cumpar un grup
Rulmentul dreapta spate:???::???: |
Salut,mi-am comandat acelasi kit de suspensie pe care il ai si tu.Imi poti spune te rog daca este dura,eventual cum ti se pare tie...
|
prietene sa stii ca este destul de dura... dar se comporta Bine
Pana acum sunt foarte multumit de ea e chiar Ok, o sa vezi diferenta cand o sa o pui;) |
Quote:
|
n-ai pentru ce prietene.
|
1 Attachment(s)
o poza spion:-P cu fly-ul la Alexeni
Multumesc fotografului |
1 Attachment(s)
si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte Ok
|
[QUOTE=jipianu;3427816]si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte
ce bania ai dat pe rulment? |
[QUOTE=jipianu;3427816]si inca una... de la mine. chiar daca nu e facuta cu un aparat profi a iesit foarte
ce bani ai dat pe rulment? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning