![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
Quote:
|
foarte frumos ... am si eu o versiune de Megane de la Anson ... intr-adevar este produsa acum ceva ani buni. de aceea detaliile sunt slabuta dar totusi e foarte frumoasa si mie unul imi place mult :D
|
3 Attachment(s)
Mi-am luat si eu Subaru, Impreza chiar, WRX STI 2006 chiar :D
Nu are rost sa o mai prezint, a fost prezentata de atatea ori pe forum, dar cred ca va deveni macheta mea preferata ;). Stiu ca nu e rally, dar e aproare de N :-P, un roll bar si e gata de curse ! |
Pai da-mi voie sa iti spun ca a fost prezentata de mine (pe alb, fix ca asta a ta) si de Steaua23 (pe negru). :lol:
Daca tu numesti de 2 ori mult...! Oricum, macheta este frumoasa, reusita, de-a dreptul superba! P.S extrem de putine poze, nu tu lateral, spate, interior, motor...:???: take a look la acest mic battle: https://forum.4tuning.ro/505-machetel...s/page-21.html |
foarte frumoase machete...bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
extrema colectia ta..imi faci pofta si o sa pozez si eu colectia Rally 1:32....
o chestie..vezi ca sunt de la Revell kituri din alea easy - fara lipici - doar cu clickuri - si este subaru N11 - care astia de la Burago nu-l fac....e tot 1:32 si arata mortal am pus o poza..scuze praful - se vede - cel din stg revell (si 307 la fel) cel din dreapta Burago |
1 Attachment(s)
Thanks for the tip Aoki ;).
Inca un Subaru, mai trebuie sa primesc inca unul si apoi le voi prezenta pe toate 3 :D. Subaru Impreza AA toate , iar cea care trebuie sa vina e WRC :D. In schimb au plecat cele 2 Subaru WRC PlainBody White si Test Car 2006.:cry: |
2 Attachment(s)
A sosit Subaru Impreza 2008 WRC Monte Carlo :D. Sper sa reusesc sa-i fac o prezentare cum se cuvine.
|
super frumoasa achizitie...
ar trebui sa ii faci niste poze in natura:D... |
16 Attachment(s)
Pentru azi doresc sa prezint doua machete, dar cum lumina din interior nu imi permite poze mai oke, ma multumesc cu ce am:
1. Subaru Impreza WRC 2008 Monte Carlo 1/18 AA 2. Subaru Impreza WRX STI New Age 2001 1/18 AA. In poze apare si Subaru Impreza STI 2006, doar de comparatie. Daca sunt prea multe poze se pot sterge. Modelul WRC este ultimul sedan de la Subaru ca echipa oficiala in campionatul mondial. Mai exact S12b, ultimul Raliu Monte Carlo din calendarul WRC. Solberg a terminat in acel an (2008 ) pe locul 5, coechipierul sau, Atkinson pe 3. Acest model a activat din 2007 pana in 2008 Raliul Mexicului, parca, fiind inlocuit de varianta hatch in Raliul Greciei, fara prea mare succes de altfel. Totusi ce ma face un asa mare fan al marcii Subaru este motorul boxer, singurul din campionat, un sunet aparte, din pacate masina avea un ampatament mic, lipsa de manevrabilitate i-a semnat iesirea la pensie :D. Despre macheta pot spune ca per total m-a dezamagit, am avut si modelul AA WRC din 2003 si pot spune ca este mai corect finisat si realizat (de ex. stingatoarele din masina sunt chiar rosii, pe cand la modelul 2008 sunt negre) Decalurile sunt singurul lucru care ma multumesc 100%, identice cu masina reala. Un alt minus mare, nu stiu daca este defect de fabricatie sau nu, dar roata stanga spate este dezaxata, ca si cum Solberg ar fi lovit o bordura si ar fi strambat un brat, e venita direct de pe probe ( trebuie sa ma interesez :D ). Un plus pentru motor si cureaua de la alternator, super! Si inca un delatiu, plasele metalice de aerisire din capota motor ;). |
Salut, problema cu roata spate stramba a mai existat si la alte machete subaru de autoart, in unele situatii s-a rezolvat impingand roata inspre spate (probabil e vorba de vreo piesa iesita din lacasul sau). Daca se dovedeste a fi defect de fabricatie, poti returna macheta la magazin si sa soliciti alta in schimb.
|
Imi place ce vad:lol:
Parerea mea este ca modelele astea sunt extremele Impreza. In timp ce WRX STI New Age 2001 mi se pare cel mai urat model, poate din cauza farurilor care nu-mi plac de nicio culoare, modelul Impreza WRC/WRX mi se pare cel mai frumos model Impreza. Dar imi place ca ai toate modelele. Felicitari:!: |
Domnu Robert nu am cuvinte sunt si eu fac rally si Subaru dar tu ma intreci :hug:
|
Multumesc, am facut destule "miscari" sa o procur :D, dar nu le am pe toate inca: lipseste modelul N11 (2003- 2006 ), destul de greu de obtinut si in plus Impreza GT cea din 1999, cu 2, respectiv 4 usi, deci mai am mult.... :cry:
In plus, mai vreau un Evo IX, rivalul lui N12 :D. |
Quote:
In rest... misto echipa Subaru, imi place New Age foarte mult, il prinde bine pe negru. Ai ceva machete Subaru, oricum, cel alb este baza. :evil_laug |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning