Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   JOBURI (https://forum.4tuning.ro/396-joburi.html)
-   -   Angajam AGENTI VANZARI LOGtuning in toate orasele (https://forum.4tuning.ro/396-joburi/98338-angajam-agenti-vanzari-logtuning-orasele.html)

dolb 07-01-09 11:47

Re: Angajam AGENTI VANZARI LOGtuning in toate orasele

Quote:

Originally Posted by logtuning (Post 1962889)
nu are rost, nu pierde timpul, citeste mai sus ce i-am scris lui DanielToa
dar daca vrei neaparat, succes

mai astept un pic :)

MM11AJJ 07-01-09 16:09

pe baia mare -seini se poate,nu eu fratemeu

k_cristi87 07-01-09 16:19

Inca o intrebare...Preturile cum se fac?Pe nici un catalog nu am vazut sa scrie ceva de TVA(VAT).

logtuning 07-01-09 16:19

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 1963482)
pe baia mare -seini se poate,nu eu fratemeu

se poate, pls CV pe [email protected]
www.logtuning.ro

logtuning 07-01-09 16:20

Quote:

Originally Posted by k_cristi87 (Post 1963502)
Inca o intrebare...Preturile cum se fac?Pe nici un catalog nu am vazut sa scrie ceva de TVA(VAT).

unde nu scrie nimic e inclus TVA. Dar intreba-ma concret, sa nu facem vreo greseala.

BULLDOG 07-01-09 16:23

Pe langa pretul pieselor, clientul mai trebuie sa plateasca si transportul? Cat?

k_cristi87 07-01-09 16:28

Intrebam la modul general.Cand o sa am comenzi o sa te intreb cu codul de catalog,nu?Asta vreau sa stiu cum se va proceda cand o sa fie cazul

logtuning 07-01-09 16:48

Quote:

Originally Posted by k_cristi87 (Post 1963529)
Intrebam la modul general.Cand o sa am comenzi o sa te intreb cu codul de catalog,nu?Asta vreau sa stiu cum se va proceda cand o sa fie cazul

Ma poti intreba, la inceput pt siguranta, ca sa nu gresim, dar ar trebui sa fie totlul clar. In orice catalog tiparit trebuie sa scrie daca are tva inclus sau nu.

Daniel_Toa 07-01-09 20:48

Doresc sa fac o comanda de niste becuri , cum procedez ? Si zici sa mai asteptam ca ne trimiti si cataloagele pe cd uri ? , ca eu tocmai vreau sa bag anunturi diferite forumuri si nu stiu cum sa le si arat produsele, am intrat pe siteurile firmelor dar nu toate produsele au poze, body kituri faruri stopuri etc nu am poze pentru ele, iar clientul vrea sa vada poze, deci zici ca ne vei trimite si poze ? :D

keemo 07-01-09 22:02

la buzau este cineva , daca nu este nimeni , as fi dispus. Trimit si CV`ul pe email imediat.
numai bine !!

Daniel_Toa 08-01-09 07:12

Vio : din catalogul in.ro ma intereseaza un produs, este vorba de produsul de la pagina 141 si se numeste MirrirPilot, as dori un pret la ea , am pe cineva care doreste sa cumpere una ( evident daca este la un pret bun ) eu am cautat o dupa codul ei dar nu o gasesc nicaieri .

logtuning 08-01-09 07:26

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1964227)
Doresc sa fac o comanda de niste becuri , cum procedez ? Si zici sa mai asteptam ca ne trimiti si cataloagele pe cd uri ? , ca eu tocmai vreau sa bag anunturi diferite forumuri si nu stiu cum sa le si arat produsele, am intrat pe siteurile firmelor dar nu toate produsele au poze, body kituri faruri stopuri etc nu am poze pentru ele, iar clientul vrea sa vada poze, deci zici ca ne vei trimite si poze ? :D

nici noi nu avem chiar la toate, oricum CD-urile cred ca numai la sfarsitul lunii, ca asteptam si cataloagele JMS si Rieger, sa vi le trimitem impreuna. In cateva zile vor fi disponibile pt download pe www.logtuning.ro, pt inceput nu toate. Inca mai asteptam noutatile din Germania, dar fiecare are alt stil. De la unii am primit ceva, de la altii urmeaza saptamana viitoare, altii au zis ca pana la mijlocul anului:sad:.
Dar orice vreti ca fisiere daca nu le veti gasi la download, cereti pe mess sau pe email si va vom da tot ce putem.
Vrem si avem tot interesul sa va sustinem, pt a face treaba buna impreuna.
Trebuie sa formam o echipa mare si mai ales TARE!
Avem multe planuri in privinta echipei si speram sa reusim ce ne-am propus.
Comenzile pe email pls, dar cu date de expediere complete, cod produs.
Mai studiati produsele pe magazinul nostru, pt ca lucram continuu la el si adaugam produse.
http://www.logtuning.ro/index1.php

logtuning 08-01-09 07:29

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1964393)
la buzau este cineva , daca nu este nimeni , as fi dispus. Trimit si CV`ul pe email imediat.
numai bine !!

L-am primit. Azi trimitem cataloage
www.logtuning.ro

logtuning 08-01-09 07:41

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1964724)
Vio : din catalogul in.ro ma intereseaza un produs, este vorba de produsul de la pagina 141 si se numeste MirrirPilot, as dori un pret la ea , am pe cineva care doreste sa cumpere una ( evident daca este la un pret bun ) eu am cautat o dupa codul ei dar nu o gasesc nicaieri .

hai sa vb pe coduri, nu pe nume. la mirror pilot sunt 2 produse diferite, cu harta Germania, Austria si Elvetia si al doilea cu toata Europa. Coduri 10100 si 10101. Vei primi liste de pret si atunci totul va fi clar. Pana atunci poti intra pe www.in-pro.com , bagi codul si vezi pretul care este cu TVAinclus si e pretul pt client.
http://www.in-pro.de/cms/front_content.php
Pt 10101:
http://www.in-pro.de/cms/front_content.php?pid=1300
deci 799 EURO
www.logtuning.ro

logtuning 08-01-09 15:04

va rog sa va cititi mailul

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning