![]() |
Re: Lucrari Custom Shop
tare rau trabantul!!!
|
fromosss. prinde forma :>
|
Noroc cu google (search) ca altfel nu-mi mai gaseam topicul:rolleyes2
|
pana acum vad ca treaba merge bine. sunt curios cum va arata in final
Yackone ... "este real frate" ? :D Bravo |
Re: Custom Shop Braşov
WOW ..in ce hal arata (la modul bun). Debia astept sa vad terminat proiectu' :D
De curiozitate, ce culoare vreti sa-i dati ? |
3 Attachment(s)
Trabantul o sa fie tot albastru dar alta nuanta.
Poze:Aventuri prin Romania...Lucrari la carosabil nesemnalizate + 100km/h = flansa amortizor rupta, capota indoita,o gramada de nervi si 2 zile de plimbat cu bicicleta prin Baia Mare:rolleyes2 Multumesc inca o data Robert(protuning) pentru ajutor si gazduire... |
Sper sa termini Trabiul mai rpd ca sa pot sa o bag pe a mea. Imi pare rau sa vad ca ti-ai pus amortizore sport model Romania Xtream. Poate ne vedem pana pe 18 ca sa puna si Speedy bara.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
New parts...Dupa o zi lunga de traforaj a iesit 70% din portbagaj...O sa urmeze noi surprize
|
Belea rau de tot. Tot respectul pentru munca depusa, pentru imaginatie si nervi.
Vad ca nu reusesc sa te prind pe mess... Nu cred ca mai apucam sa facem priza aia de aer ca vad ca esti prins tare in treaba asta. Misto si jantele cu strech tire ;). Ce motorizare spuneai ca va avea (sau are deja)? |
Quote:
Ma intereseaza si pe mine sa fac la un cielo niste chesti din fibra....ma ajuta cineva??? |
Quote:
p.s.:Zilele astea o sa raspund mai greu....Trabantul e pe ultima suta de metri...garduri |
fara garduri nu s-ar fi putut ? :(
in ce stadiu e acum?... |
O sa iasa mishto rau buburuza asta, dar mai aveti o galagie de treaba, da-ti bice ca nu mai e mult timp:)
spor la treaba! P.S. nu imi place cum stau rotile pe spate, nu puteti sa ii faceti ceva la unghiu ala?? |
Ar trebui schimbat unghiul. pe fata stau de zici ca e la raliu... da mai bine asa decat aspectul de pe spate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning