Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - MR.STILO (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/97735-machetele-mele-mr-stilo.html)

m_power87 20-01-11 16:13

Re: Machetele mele - MR.STILO

Wow :rolleyes2, ai facut o treaba excelenta, zici ca e venit direct de pe Nurburgring.
Arata extraordinar cu BBS.

eddycdk 31-01-11 15:47

in sfarsit e gata! :-)
pacat ca nu il pot vedea live deocamdata, insa per total arata foarte bine!
ma bucur ca ai ales sa ii pui BBS-urile pana la urma, mai ales cu gumele alea (stiam ca vor fi un hit), pt ca sunt singurele jante care se potrivesc cu adevarat pe o masina germana
interiorul arata OK, stiu cat de greu e sa lucrezi cu piele la scara mica, si pielea pe care ai folosit-o e groasa, dar a iesit bine
culoarea arata si ea foarte bine, i se potriveste si, mai nou, e si la moda
e un Porsche si merita o asa restaurare...acum astept sa ii vad rivalul (ala rosu)

igarjoaba 17-02-11 15:57

Quote:

Originally Posted by MR.STILO (Post 1879097)
Vreau sa va spun ca toate machetele sunt vopsite si lacuite cu Standox auto.
New Beetle RS are o culoare alb perlat mov-auriu,xenon,stopuri si spoturi pe chesonul audio.Are linie sport,scaune de Z3M,interior mochetat,racing look,trapa rezervor aluminiu,tobe,etc.

Frumoasa macheta.Imi place foarte mult.
Un model de exceptie.

Frumoase machete.S-a muncit mult la ele,dar se vede rezultatul.

MR.STILO 20-02-11 21:01

15 Attachment(s)
Zapada din acest weekend mi-a trezit dorinta de a vedea muntele:D
asa am realizat ca singurul meu SUV,pe care-l am de la aparatie nu a fost prezentat niciodata. culorile atat exterior cat si interior sunt schimbate,are jante 22" Spinner,functionale,faruri si stopuri care se aprind de la maneta schimbatorului cv(stopurile nu au vrut sa functioneze la sedinta foto) :cry:
garnisaje interior carbon si alte detalii.

PORSCHE CAYENNE TURBO 1/18 MAISTO

babau_999 20-02-11 21:12

Nu imi prea gasesc cuvintele ca sa - mi exprim uimirea fata de asa fotografii realiste, pacat ca nu te vezi la volanul bijuteriei.

MR.STILO 20-02-11 21:25

Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 4104311)
Nu imi prea gasesc cuvintele ca sa - mi exprim uimirea fata de asa fotografii realiste, pacat ca nu te vezi la volanul bijuteriei.

da,pacat... multumesc mult pentru aprecieri! :D. totdeauna caut locatii cat mai realiste pentru pozele machetelor.

Andrey_9 21-02-11 19:51

foarte reusite pozele,porsche-u la fel..felicitari!

eddycdk 24-02-11 21:09

chiar, cum a scapat Cayenne-ul?
bine ca l-ai prezentat dupa atata timp...
daca nu se mai aprind stopurile insa farurile merg, sa nu fie un fir desfacut, asa am patit eu la CL, dar pana sa cumpar LED-uri noi am desfacut masina pt a verifica legaturile!
good luck!

frumoase pozele dar si masina!

MR.STILO 05-03-11 20:53

15 Attachment(s)
salutare tuturor! :D de curand am gasit o masina de exceptie pentru colectionarii de PORSCHE. un SPEEDSTER CARRERA 1989,Maisto 1/18. 8)
dupa aplicarea unor detalii la interior,motor,esapament,este exact linia ei clasica,iar jantele originale Fuchs si culoarea Guards Red sunt de exceptie!

babau_999 05-03-11 21:42

Fara cuvinte ,atat macheta cat si fotografiile.

eddycdk 05-03-11 21:43

inca un Porsche... p-asta nu-l stiam, l-ai achizitionat de curand?
arata bine si cand ma uit la el, imi aduc aminte de 911 galben la care am lucrat asta toamna :-)
vad ca numerele ii vin bine ;)

MR.STILO 05-03-11 21:51

da, l-am achizitionat de curand,l-am gasit din intamplare si cum mi-l doream mult, n-am ezitat!8)

aokimare 06-03-11 00:36

3 Attachment(s)
Fantastica macheta asta (am si eu 2 buc..:D) - ma refer raport pret - look (nu ma leg de calitate)

cred ca e una din cele mai cool maisto....

eu am una rosie si una neagra...daca voi gasi si varianta galbena ..nu voi sta pe ganduri sa o alatur colectiei (am pus 2 poze - sper ca nu-i cu suparare) - cel negru are jante imprumutate de la Boxster Prototip Maisto..

Daca esti fan Porsche recomand varianta Slant Nose Revell...(vezi a 3-a poza)

Felicitari pentru achizitie

2010 06-03-11 04:34

Frumoasa macheta, imi place nuanta asta de rosu da bine pe porc, iar jantele best!

MR.STILO 06-03-11 17:26

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 4145701)
Fantastica macheta asta (am si eu 2 buc..:D) - ma refer raport pret - look (nu ma leg de calitate)

cred ca e una din cele mai cool maisto....

eu am una rosie si una neagra...daca voi gasi si varianta galbena ..nu voi sta pe ganduri sa o alatur colectiei (am pus 2 poze - sper ca nu-i cu suparare) - cel negru are jante imprumutate de la Boxster Prototip Maisto..

Daca esti fan Porsche recomand varianta Slant Nose Revell...(vezi a 3-a poza)

Felicitari pentru achizitie

bineinteles ca nu ma supar de pozele tale,felicitari si tie! :D daca gasesc si varianta Slant Nose am sa o iau(aia e varianta 930). ai un pm.

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning