![]() |
Re: Tecuceni
salut am reusit cu kit de inchidere dar cu geamurile nu am fost prea multumit si nu l-am mai montat pt ca ultimul sfert la ridicat geamul il ridica f greu pt ca e prea curbat si greu,in rest la mergea super.
asa ca cine vrea kitul poate sa ma anunte . |
baieti trageti o fuga pana la Galati sambata ? veniti sa dam mana ca fratii :D poate vin si cei din braila...
|
Quote:
|
cine intreba dak frezeaza nea' puiu canale la chei de VW......am fost eu la el si a zis ca doar canalul de frezat vrea 50 de lei ...ceea ce mie parca mi se pare cam mult:(.......dar se pot face si la noi in tecuci.numa bine
|
salut!Stie careva poti trece la moldoveni cu o canistra de benzina goala si sa te intorci cu ea plina plus rezervorul :D,iti spun ceva astia de la granita si cam ce trebuie sa prezinti la ei ?ca acte ma refer ca nu am idee.merci
|
Nu poti aduce nici intr-o sticla de jumatate de litru. Doar ce incape in rezervor. Ca acte iti trebuie pasaport ca sa treci granita.
|
ok merci mult dar e bine si asa.:)
|
Pai daca era sa si se trecea liber tare imi modificam dacia imi faceam rezervor de 200 l .
|
eu ma duc pana la urma si asa ca nu imi mai convine pretul f***i pe masa de nehaliti.Masina va fi un JEEP din '91 cu rezervorul de o 100l.si plus a mea de 60l.
|
Quote:
|
Stati cuminti nu vedeti ca so pus astea pe toti ,te baga la bulau imediat:)
PS niste pleoape de astra h unde le dau? |
pai dc nu are voie un roman sa se duca in excursie de o ora in MD si se intoarce cu rezervorul plin? nu cred ca ma bag ca am pasaportul expirat si nu prea imi convine ca e 300 parca de schimbat pasaportul dar ma gandesc eu la niste variante si tot o sa incerc ...numa dak e convenabil pretul acolo la ei.
|
Fratilor merita sa imi pun senzori de parcare si xenon pe masina(nu am faruri cu lupa)
|
bodyn o parere xenonul se merita dar eu nu am inteles nici o data de ce trebuie senzori de parcare la o masina "nu stim sa parcam"eu cred ca senzorii sunt buni pt italieni si spanioli pt ca nu am vazut o masina cu colturile de la bara intregi.sa le primesc gratis nu as pune pe masina.
|
Quote:
Cat despre senzorii de parcare... Cand am luat masina am vrut sa imi pun. Nevasta-mea: de cate ori ai lovit masina la parcare? Nu o lovisem nicuodata in peste 10 ani de condus. In urmatorii 2 ani am lovit-o de 3 ori. De fiecare data din motive scuzabile, dar nu s-ar fi intamplat daca aveam senzorii. Ce iti recomand insa e sa iti iei unii buni, altfel se vor strica imediat si vei ramane dezamagit si cu banii aruncati (un set klumea e undeva in jur de 400ron fata, 800 fata spate) Sa ne spui ce ai decis. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning