![]() |
Re: OFF-TOPIC
cine merge la Pitesti? eu unul plec sambata la ora 2.00 AM din Tulcea, intalnirea e la 7 dimineata in Militari cu baietii din Anonymous si cei de pe coltclub.
|
Succes si drum bun.:-P
|
multumesc Geo !
|
te intorci pana la meci?
|
ma intorc duminica noapte.
|
imi pare rau ca nu pot ajunge si eu ca dak era veneam si eu
|
da ce e la pitesti?
|
Quote:
|
tui criza masii
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
a fost interesant la Pitesti dar nu am stat pana la sfarsit , am ajuns cu gasca la Vidraru :shock:
am facut si un topspeed cu ocazia asta pe A1 si A2 206km/h pe gps (220pe ceas) , am poza dar e in miscare nu se intelege nimic. mi-am cumparat filtre si ulei atat pentru motor cat si pentru cutie , am 4830km maine cred ca ii fac revizia . Pentru cutie am ales Motul Gear 300 SAE 75W90, pentru cutiile de viteza si diferentiale, 100% sintetic, special conceput pentru masinile de curse si cele performante. - standarde: API GL4 and GL5 / MIL-L-2105D. Product Quality: 100 % Synthese Pret: 163 RON - 2 litri Pentru motor Motul 300V CHRONO 10W40, 100% sintetic, pentru motoare performante in 4T, Diesel sau benzina, conceput special pentru curse profesionale Ref.: SUBARU STI, GT Japan. Above existing standards. Product Quality: Ester Pret: 461 RON - 6 litri (3 bidoane de 2 litri) cine vrea sa comande ulei Motul sa imi spuna . |
Ei domnu Denis da vad k va-ti simtit bine..ati facut si niste investitii ...Felicitari pt escapada!
|
Uleiul pentru cutie este foarte bun.:D Si eu folosesc tot d'ala. Pentru motor, tot Motul bag insa eu am 10W30 Double ester.(tot la cutie de 2L) Daca vrei ceva mai bun decat astea, recomand Redline. Dar e foarte scump.
|
o sa bag Redline la urmatoarea masina , asta e atmosferica :D n-are redline :)
|
Quote:
n-are redline :)))))))))))))))))))))))) tare |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning