![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
Cand ajung la bucuresti
|
Salut!Respect pentru tine si pentru masina!Te-am vazut prin Craiova si am mers cu motoru pe langa tine si ti-am si facut semn ca este superba!Ai grija de tine si de ea!
|
Merci la fel!
|
De unde ti-a venit ideea cu Japan Overdoze?si ce scrie pe capota cu litere japoneze?
|
Ideea cu japan overdoze mi'a venit din senin, chiar suna bine la ureche, am vrut sa scriu japoneze overdoze dar deja dadeam in romane, in schimb pe capota caracterle japoneze reprezinta urmatoarele : 4G63T(sau cel putin asa i'am spus la baiat sa scrie :) ) 4g63 fiind codul motorului
|
Da,suna foarte bine!suna ca si cum este plina de cai :)).Combinatia negru/rosu este foarte tare,in general iar aici da bine de tot.Evo fiind masina mea preferata intentionez sa achizitionez una,ca prima masina.Daca nu voi avea IX cu siguranta un VI va fi.
|
Era un vi pe autovit lovin in bot putin, 6000 parca vroia pe el,inmatriculat, si avand in vedere ca e TM edition merita totii bani. Iar intre evo ix si evo vi nu e prea mare diff la bani ;)). Asa ca ramane sa decizi tu ce vrei. Merci mult pentru aprecieri si multa bafta in achizitionarea evoului!
|
Quote:
btw superba masina nu cred ca am vazut-o vreodata prin craiova ca mi-as fi dat seama :-? |
Sa o pui te rog frumos chiar sunt curios :)
|
Si sa aflam si noi ce inseamna cu adevarat literele :)
Bafta cu masina, progrese ? |
cica e bine cu literele, in schimb cu masina, luni cred ca intra la "softat"
|
Felicitari pt masina si pt articol ;)
Sunt curios cum stai cu ducu dupa ce iti termini masina.... Bfta... |
Merci frumos, si eu sunt curios :)
|
cam ce putere estimezi ca va iesi?