![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
uuuuuuuuuuuu.........provocari!:D
|
multumesc celor care au organizat cursa :D abia astept...dar am si eu o intrebare...
daca am itpul expirat dar am revenire...e ok ? pot participa? sau o sa fiu doar spectator? |
da daca masina e ok
|
cumva vine si militaru catalin ca am si eu o revansa de disputat de la egal la egal de la turbo la turbo
ps :nu ma deranjeaza dak vii tot decapotabil |
Quote:
ce ai spus tu, e pentru o asigurare clasica casco dar daca intrebi la orice asigurator, exista, din cate retin eu, si o forma de asigurare (ce-i drept mai scumputa), pe o perioada determinata de timp, pentru competitii auto |
Scuzati!
O intrebare am si eu..... Pana la urma e eliminatoriu sau se face departajarea pe baza timpilor? Multumesc! |
Quote:
...Mk2 golf with 1.9TD motor,... up 75 hp, bigger injectors,pump11mm head,bigger FMIC,Air intake flow modifications,ceramic coat inside, and a bigger turbo T3 stage 2/hibrid(1.7bar boost),downpipe & exhaust 2.5"-custom,Oil cooler,New clutch race,AT LEAST. ATS-dtc(15x7.5 et35), tires F1(195/45/15),H&R ,brake upgrade g60,... Coming soon on the road: -- GTO -- - Golf Mk2 1.9 m-TDI and VNT turbo up too 90hp >grupa A - Golf Mk1 1.8 20v turbo up too 150hp > Grupa C |
Quote:
e valabil pentru orice forma de asiguarare auto...din intamplare cu asta ma ocup (nu mai pun in calcul ca aici era vba de asigurarea RCA) ! exista unele asigurari medicale (le au cei de la fras de exemplu) insa pentru asigurare auto care sa valideze pe timpul competitiei la noi in tara nu exista, se poate negocia insa ...dar cred k nu are rost din cauza pretului :D:D in fine ...stam la un cico si vbim la voi, venim de sambata sa luam cupele de la indemanare :) |
[QUOTE=Iulian GTO;1856082]...Eeee...."vrabia malai viseaza"....o luam si noi incetisor,grupa A,un sezon,apoi...B,.iar de la grupa.C.in sus,am alta masina in lucru!!!:D..ca doar nu vrei sa sar direct la VIP!!!....crestem usor,usor...sa nu ne rupem gatu'....[QUOTE\]
inseamna ca un sezon tre sa trag pe dreapta la A sau sa ma consolez numa cu locu 2 uof:(( daca vine si SIO e deja pa grupa :P app vi la braila??? |
cazare
pentru cei interesati de cazare la braila:
corona: 0239/619650; 1 single - 75 sau 80 sau 100ron; 1 duble - 99 sau 120ron (mic dejun inclus) triumph: 0239/612300; 1 single - 118ron; 1 duble - 158ron (mic dejun inclus) diana: 0239/652785; 1 single - 65ron; 1 duble - 65ron (fara mic dejun inclus) gbc: 0239/629451; 1 single - 175ron; 1 duble - 190ron (mic dejun inclus) sau dubla fara mic dejun 160ron traian: 0239/614658; 1 single - 71 sau 111 sau 175ron; 1 duble - 100 sau 150 sau 230ron (mic dejun inclus) |
Quote:
spune-mi ce nume trebuie sa scriu pe cupe;) rca e obligatoriu sa ai ca si itp-ul eu vb pentru cei care vin si au intrebat ce se intampla daca isi bulesc (Doamne fereste) masina si spuneam ca exiusta sigurari, dar la pret... no comment |
Quote:
am rcau` valabil..dar nu am mai avut timp si de itp... am revenirea.. pentru nijte chestii minore ca nu am vrut sa dau "dreptul" |
Edit.
|
Quote:
in grupa f nu intra evo si nici sti dar iti mai trebuie si un pic de matematica sa aflii asta asta termina te rog cu chestiile astea cu coefocienti s-au organizat deja 3 legale (Braila/Tulcea/Pitesti) cel putin folosind coeficientii si inca 2 legale cu grupe separate in functie de tractiune (Fwd/Rwd & Awd) si au fost foarte bine echilibrate grupele |
te obliga cineva sa participi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning