Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   VITEZA BUCURESTI - 18 DECEMBRIE (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9551-viteza-bucuresti-18-decembrie.html)

shantzu 19-12-05 18:20

tng ce zici tu,e ordin pt mine :twisted:
sanki :D , -tng

tre 19-12-05 23:15

1 Attachment(s)
da, cred ca ala cu lada a fost cel mai fericit. ce-o fi avut supt capota? :D

pun pozele arhivate ca s-ar parea ca au iesit mai multe decat ma asteptam. va uitati si eventual puneti cate una care merita comentata.

tng 20-12-05 16:42

:o :o
Suntem si in poze la Galeria 4tuning ! :wink:

GolfuletzS 20-12-05 16:54

si o sa mai apareti si diseara :D cel tarziu maine :D cu ceva mai multe poze :D adica pozele care le`am facut eu :D

Ploiestiiiiiiiiiii sa sara`n aer :D

tng 20-12-05 16:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
si o sa mai apareti si diseara :D cel tarziu maine :D cu ceva mai multe poze :D adica pozele care le`am facut eu :D

Ploiestiiiiiiiiiii sa sara`n aer :D

hihihi... :D
multumim Golfuletz !! Sa sara`n aer .... BUMMM :roll:

GolfuletzS 20-12-05 17:03

1 Attachment(s)
o avanpremiera :D

cineva v`a vegheat cand faceati nebunii prin piata :D

shantzu 20-12-05 18:43

astia nu sunt de la ploiesti,noi nu am facut asha ceva :twisted: :twisted:
nu-i asha baietii???

tre 20-12-05 20:36

mie chiar mi-a placut ca se facea atmosfera si in scuar (cel putin cat erau incalziri + diverse in scuar a fost superb) dar unii dintre noi s-ar parea ca n-au fost de acord, luandu-se selectiv de cei care faceau atmosfera.
nu stiu, plm, ne cacam pe noi intre noi si politsia vegheste.

de cacat oricum ca n-au lasat si la show, pe de alta parte banii pe care nu i-am dat pt. participarea efectiva ii dadeam la polis... sau poate ca o sa-i dau, cine stie, astept cu nerabdare sa se implineasca 2 sapt., prietenii stie de ce. :D

stie cineva ce s-a intamplat cu bmw-u albastru care facea cerculete si l-au luat politaii deoparte? cine era, ca parea cunoscuta masina?

shantzu 20-12-05 20:42

cred ca era GSI-u!!!

tng 20-12-05 21:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tre\"
mie chiar mi-a placut ca se facea atmosfera si in scuar (cel putin cat erau incalziri + diverse in scuar a fost superb) dar unii dintre noi s-ar parea ca n-au fost de acord, luandu-se selectiv de cei care faceau atmosfera.
nu stiu, plm, ne cacam pe noi intre noi si politsia vegheste.

de cacat oricum ca n-au lasat si la show, pe de alta parte banii pe care nu i-am dat pt. participarea efectiva ii dadeam la polis... sau poate ca o sa-i dau, cine stie, astept cu nerabdare sa se implineasca 2 sapt., prietenii stie de ce. :D

stie cineva ce s-a intamplat cu bmw-u albastru care facea cerculete si l-au luat politaii deoparte? cine era, ca parea cunoscuta masina?

lasa ca poti sa-ti iei revansa vineri .. niste intoarceri, cerculete , burn sau forje .. ce vrei tu
Se toarna filmu` :D :P

Sa nu comentam ce s-a intamplat cu pisicutza aceea .....

T@zMania 20-12-05 21:55

golftuning pana la urma poza aia cine a facut-o? 8) :lol:

tre 20-12-05 22:28

mda. sa vedem locatia si uamenii.

Skma 21-12-05 10:32

1 Attachment(s)
Si ca sa nu mai faceti misto !!! Uitati cateva materiale !! :wink:
Atentie rezolutie foarte mare :wink:

Skma 21-12-05 10:47

5 Attachment(s)
Dati zoom si veti vedea ca farul este aburit ! Deci se intampla si la Lambo :lol:

Next :arrow: Nush cate o sa pot sa urc ptr. ca am peste 30 de filmulete si o groaza de poze mai precis 512 MB :twisted:

P.S.: S-ar putea sa nu pot sa vin Vineri :(

Skma 21-12-05 10:59

5 Attachment(s)
SI acuma ptr. fratii mei !! Chiar credeati ca scapati :wink:

NU OM AVEA NOI LAMBORGHINI DA MACAR SUNTEM O COMUNITATE ACTIVA ! PLOIESTI RULZZZ CINE E IMPOTRIVA SA ZICA ACI :2gun: :2gun: :2gun: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 23:54.

- Copyright 2026 4Tuning