![]() |
tng ce zici tu,e ordin pt mine :twisted:
sanki :D , -tng |
1 Attachment(s)
da, cred ca ala cu lada a fost cel mai fericit. ce-o fi avut supt capota? :D
pun pozele arhivate ca s-ar parea ca au iesit mai multe decat ma asteptam. va uitati si eventual puneti cate una care merita comentata. |
:o :o
Suntem si in poze la Galeria 4tuning ! :wink: |
si o sa mai apareti si diseara :D cel tarziu maine :D cu ceva mai multe poze :D adica pozele care le`am facut eu :D
Ploiestiiiiiiiiiii sa sara`n aer :D |
Re:
Quote:
multumim Golfuletz !! Sa sara`n aer .... BUMMM :roll: |
1 Attachment(s)
o avanpremiera :D
cineva v`a vegheat cand faceati nebunii prin piata :D |
astia nu sunt de la ploiesti,noi nu am facut asha ceva :twisted: :twisted:
nu-i asha baietii??? |
mie chiar mi-a placut ca se facea atmosfera si in scuar (cel putin cat erau incalziri + diverse in scuar a fost superb) dar unii dintre noi s-ar parea ca n-au fost de acord, luandu-se selectiv de cei care faceau atmosfera.
nu stiu, plm, ne cacam pe noi intre noi si politsia vegheste. de cacat oricum ca n-au lasat si la show, pe de alta parte banii pe care nu i-am dat pt. participarea efectiva ii dadeam la polis... sau poate ca o sa-i dau, cine stie, astept cu nerabdare sa se implineasca 2 sapt., prietenii stie de ce. :D stie cineva ce s-a intamplat cu bmw-u albastru care facea cerculete si l-au luat politaii deoparte? cine era, ca parea cunoscuta masina? |
cred ca era GSI-u!!!
|
Re:
Quote:
Se toarna filmu` :D :P Sa nu comentam ce s-a intamplat cu pisicutza aceea ..... |
golftuning pana la urma poza aia cine a facut-o? 8) :lol:
|
mda. sa vedem locatia si uamenii.
|
1 Attachment(s)
Si ca sa nu mai faceti misto !!! Uitati cateva materiale !! :wink:
Atentie rezolutie foarte mare :wink: |
5 Attachment(s)
Dati zoom si veti vedea ca farul este aburit ! Deci se intampla si la Lambo :lol:
Next :arrow: Nush cate o sa pot sa urc ptr. ca am peste 30 de filmulete si o groaza de poze mai precis 512 MB :twisted: P.S.: S-ar putea sa nu pot sa vin Vineri :( |
5 Attachment(s)
SI acuma ptr. fratii mei !! Chiar credeati ca scapati :wink:
NU OM AVEA NOI LAMBORGHINI DA MACAR SUNTEM O COMUNITATE ACTIVA ! PLOIESTI RULZZZ CINE E IMPOTRIVA SA ZICA ACI :2gun: :2gun: :2gun: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :bat: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning