![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
la ce putere finala se estimeaza a avea... un 4x4 ar fi de vis.... dar si costisitor , ca din cate am inteles cutiile de transfer de la opel cam cedeaza la +300cp
|
Cu placere Esperache,sa o folosesti cu sanatate si multa bafta iti doresc in continuare :)
|
Quote:
|
Quote:
de ce nu ai luat puntea de pe calibra atunci? puntea de vectra nu iti permite montarea diferentialului. plus ca beneficiai de stabilitate sporita, datorita bratelor independente. spor la lucru, succese cu maisnuta. toata admiratia pt proiect! |
Vreau sa vad si eu puntea de calibra :))
|
Quote:
P.S.: Pe spate montezi cutia de transfer si nu diferential, indifirent de natura lui :-) Quote:
|
Quote:
pe puntea spate este montat un diferential! cutia de transfer e montata langa cutia de viteze in dreptul scaunului soferului. |
Suspensia spate la Calibra/Vectra A Turbo are brate independente si nu punte rigida.
|
Quote:
intr-adevar formularea a fost greoaie. intrebarea era: de ce nu folosesti puntea spate de calibra pentru a putea monta pe viitor diferentialul si pentru a avea stabilitate sporita datorita bratelor independente. cea rigida de vectra nu permite montarea unui diferential. raspunsul l-am citit deja. anyway, spor la surubarit. |
Same to you.
|
cand ii auzim glasul :D ? poti sa apreciezi ? spor !
|
Sper sa va fac o vizita de 1 Mai. ;)
|
Quote:
pana atunci sper sa mai bag vreo 2-3 steroizi ca sunt in urma rau. astept cu mare interes sa termini motorul. am vrut sa scriu "masina", dar stim cu totii ca acest lucru e imposibil. oricand se gaseste altceva de facut spor |
Mai vedem ... :-)
|
Sa te mai laud....nu pot,"nu vreau",nu are rost.Esti demn de toate aprecierile,dupa ce am citit cuminte cele 13 pg si nu pot sa iti spun ca imi doresc si eu pe masina mea macar jumatate din modificarile tehnice pe care le are masina ta.Cand spun jumatate din modificari nu ma refer la: 2 pistoane usurate,2 biele usurate etc :)).
Dar probabil toate la timpul si momentul potrivit. Mult succesc in continuare !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning