Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

frost_dani 09-05-06 17:02

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

gata nu mai trebuie trebuia sa dai view map import sau ceva d genu asta..:)anyway ms mult...;)

ranek 09-05-06 21:04

1 Attachment(s)
ceva detalii despre unde pot gasii meniul cu "Shading" (daca exista asa ceva)???

Ultimul meu model de janta , dar as vrea sa aiba si umbra pe planul de jos... :( ;)!

GRIGO 11-05-06 20:06

Ranek daca faci neste jante calumea pe bune ca facem o combinatie ........io oricum nu mai am timp de 3d`
asa ca dai bice ........GRIGO & Ranek ;)

ranek 12-05-06 14:03

crezi k eu am timp ... din cand in cand mai incerc sa ma mai familiarizez cu Maxu' si mai imi iese o janta , un obiect ... orice , doar sa ma mai obisnuiesc ;) !

frost_dani 17-05-06 17:49

fratilor pls cine mah ajuta shi p mine cu un tutorial despre vopsea(in genereal la vopsit) sau cand dau render la janta sa o fac sa para reala.....plsssssss avarog yo mult d tot...;)

ranek 18-05-06 15:54

selectezi obiectul pe care vrei sa'l "colorezi" si te joci si tu pe la optiunile alea pana incepi sa priecepi cate una , alta ;) ! Chiar crezi ca totul se face dupa tutoriale ??? Dak vrei iti dau un tutorial cum poti sa faci 500 $ in doar 24h ;) !

frost_dani 22-05-06 16:00

mah baieti va rog yo mult d tot de curand miam reinstalat windowsul shi am vrut sa insatalez din nou 3ds max,lam instalat shi cand am vrut sa intru in el imi ramane la veryfing license...va rog yo mult de tot dati-mi shi mie unul id vostru shi trimitetimi shi mie kitu plsssssss....dak vreti.....

ps:am incercat sa il dau jos d p softpedia shi de pe downloads dar tot la fel....dak shi voua vi sa mai intamplat spunetimi shi mie c e d facut..:(

frost_dani 23-05-06 20:03

mda ........ms pt sfaturi........

frost_dani 25-05-06 12:03

mai am shi yo nevoie d un serial number shi activation code plssss datimi shi mie nu mai fiti asa zgarciti.....vreau sa invat shi yo.....:)sau cel putin datimi un link unde pot gasi...;)

mihai88 25-05-06 12:18

google face minuni

frost_dani 25-05-06 12:26

aleluia in sfarsit raspunde cineva...:peace:......pai frate am incercat dar nicaieri nu imi da ceva bun toate sunt.....nush...parca bushite sau ceva in genu asta de nu vrea sa imi mearga...

MaTzA 25-05-06 13:38

www.crackfind.com

frost_dani 25-05-06 13:52

Quote:

Originally Posted by MaTzA

oooooo... multza multzamm frate....:peace:...;)

MaTzA 25-05-06 14:04

Quote:

Originally Posted by frost_dani
oooooo... multza multzamm frate....:peace:...;)

;) poate s'altadata dk mai am cu ce :-P

frost_dani 26-05-06 15:12

frate dak are vreo cineva 3dsmax kit complet va rog yo mult intrati shi voi p id meu(jamy_dani)k sa mil dati shi mie k mie nu imi mere nik.....nici macar perioada trial nu vrea sa mearga....nici un serial number , nimic...:((

All times are GMT +2. The time now is 08:12.

- Copyright 2026 4Tuning