![]() |
Re: BR 82 CNS
Quote:
si am mers pe autostrada cu 150 pe ceas si pe gps arata 148. chestia cu ferrari a ramas de la fostul propietar. |
se vede un frumos volan la NUT....o poza numia cu volanul se poate????
o sa fac si un test dar mai tarziu cand o sa pun noile ceasuri...bafta |
6 Attachment(s)
:sad::???::oops::cry:
|
Lasă omu că se face....bine că nu a fost mai rău
P.s.Doarme Carolina ta dusă după ziua asta asa de lungă |
oh... ce s-a intamplat sorine?:sad::?::?: sau mai bine zis cum s-a intamplat...:?::?:
|
2 Attachment(s)
se vede in schema ce si cum...mortii lor de betivi imputiti:
|
f naspa accidentul,mai ales cand e cu victime,chiar daca nu esty vinovat e cu "imbarligari""..totusi reparatia se face si nu a afectat nik din stabilitatea masinii..vezi ca reparatia trebe facuta cu facturi ca sa poti recupera banii conform facturilor.....altfel;te ajut cu cea mai mare placere daca e nevoie de ceva..bafta
p.s. ce sa vada betivu ca luii ii juca felinarele..... |
am sa ma duc maine pe la spital sa vad in ce stare mai e ala. La prima strigare...vreo 10mil...si asta cu piese de dezmembrari. Cred ca pana la urma am sa aleg varianta de a-l da in judecata. Nu ma intereseaza ca are,ca n-are. Daca are bani sa bea incat sa aiba 0,15mg/l si el la alcoolemia asta mergea pe bicicleta,sa aiba si sa-mi repare masina.
|
e cam nasol sa reparti pe banii tai,asa ca intereseazate,vb cu un avocat sau cineva care stie cazuri deastea cu tribunalu si da-l pe gagiu in judecata,sau daca are minte te intelegi cu el,oricum reparatia te costa ceva....bafta
|
cu tot cu piese+tinichigerie+vopsire, te duce 20-25 mil.
dar cum s-a intamplat, te*ai suit pe ala, l*ai evitat si te*ai rasturnat sau cum? |
drumul are profil spre stanga in sensul meu de mers. L-am vazut ca a incetinit,am zis ca se opreste...cand am vazut ca nu se opreste ,am franat cat am putut,a "explodat" parbrizul,s-a oprit masina,am oprit motorul,am coborat...asta e. Faza e ca eu chiar port centura in 99% din cazuri si de data asta si-a facut datoria pe deplin. Si ACUM am vazut rodul investitiilor mele in masina aia. S-a comportat exemplar,a franat exceptional,m-a protejat din toate punctele de vedere. 7m fara urme vizibile exagerat de franare...de la vreo 50 la ora,zic eu ca e...mai mult decat acceptabil pt o dacie
ce cred eu ca s-a intamplat: eu deja eram pe o tresa spre stanga cand am franat. Avand taiat din arcuri pe fata,si fiind pe franare in momentul impactului...probabil masina mea a avut rol de faras l-a lovit cu bara(ca e indoita si farul spart)si l-a saltat de pe bicicleta pe cupola(plafoniera),asta in timp ce masina frana si se intorcea spre stanga. Din inertie,de pe plafoniera a cazut pe aripa. |
aaaaaa...lol man, omul ti-a strambat asa rau masina ?:))))...mai traieste?
|
da,a ramas internat la spital. Din cate stiu,la accidentati cat is beti nu le face mare lucru. Probabil sa nu interactioneze alcoolul cu medicamentele. Si oricum pana luni nu il vor externa. Mare lucru nu a avut,era lovit la cap dar era constient. Dupa impact l-am vazut vorbind la telefon. I-am cerut buletinul si s-a conformat desi era baut. Sper sa nu se inrautateasca situatia. Sincer sa fiu,chiar nu mi-ar pasa daca ar muri,cata vreme as sti ca nu as avea eu de patimit. Dar...nevinovat si sa stau prin tribunale iar nu imi convine. De-aia zic...sa nu moara da-l in...
Acum am dosar penal pt vatamare corporala din culpa,ce se va solutiona probabil(SPER) cu Neinceperea Urmaririi Penale. |
naspa k ai dosar!
stai cuminte k nu ai dece sa-ti faci griji cu inceperea urmaririi penale ptr k boul nu a murit. trebuie sa vb cu el, sa dea bani ptr masina. daca nu da nu-i bine ptr k o sa trebuiasca sa-l dai in judecata si un avocat costa in jur de 1000 euro (de cand suntem in U.E numai prea mai poti sa jonglezi cu avocatii etc). asa k s ar putea din pacate sa iti repari singur masina si ala singur bicicleta :D |
da...sau si mai simplu,o sa plateasc eu tot cu banii mei cu chitante si facturi si el o sa deconteze dupa aia si va plati si cheltuielile de judecata,inclusiv onorariul avocatului meu,inclusiv proba mea de sange,inclusiv a lui,inclusiv spitalizare,inclusiv amenda de la politie pt accident. A...nu are? Nu e bai,executare silita. Au mai fost cazuri asemanatoare in care vinovatul a ramas fara casa. Asta nu va fi diferit. Sa vedem ce va mai fi,momentan sunt foarte hotarat sa imi recuperez pierderile ca nu imi convine sa dau eu din buzunar 10mil si sa ramana asa. Mai bine dau 50 dar ii iau TOT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning