![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
uite cine stie sa citeasca printre randuri ;)
|
si unde sa gasesc carburator de alpine?
ca am intrebat peste tot si cica nu se mai fabrica(logic) ce alt carburator s-ar potrivi? |
Cauta...intreaba stanga-dreapta sau gaseste pe cineva care poate cumpara online dupa www.ebay.com unde sigur este la vanzare asa ceva "mai sunt R5alpine prin Romania,cateva dar mai sunt,ia legatura cu propietarii..."
|
Vezi ca nu mai departe de pagina alaturata e un domn care dezmembreaza un 5 cu caroserie de alpin..., poate mai are el carburatorul...
|
hehe imi place ce se petrece aici, amea este momentan la service pentru tot felul de lucruri. din pacate situatia mea financiara nu mi-a permis sa-mi pun un motor mai mare cu turbo sau ceva motor de volvo, in curand o si vand...dar un lucru e clar e o masina superba o iubesc enorm si arata extraordinar de bine pe langa alte modele din anii ei.
|
Salut tuturor! R5 meu este din '84 si are carburator dublu corp Weber cu iesire la filtru de aer printr-un corp de cauciuc masiv cu cot, cu prelungire pana la filtru de aer ( tubular) , iar carcasa filtrului cade transversal intre contraaripi pe un suport care este prins de contraaripi in dreptul amortizoarelor, avand rol si de intarire a caroseriei. Adevarul este ca nu am vazut la alt R5 asa ceva. Dar probabil asa au cerut cei din State la vremea respectiva. Nu stiu daca ati inteles descrierea ansamblului carburator-filtru-suport. Este inca la vanzare!!! Laurentiu- 0744525394
|
Quote:
|
In primul rand...SALUT la toata lumea!
As vrea sa va rog ceva daca sa poate. Vreau si eu sa i-mi cumpar un R5, si am inteles ca sunt o gramada de modele. Ce modele exista...ani de fabricatie + caracteristici. In principiu..ce model mi-ati recomanda care sa indeplineasca conditii ca: piese relativ mai usor de gasit, nu foarte complicata dpdvd tehnic (sa o poti "face" sa zicem... in drum), consum redus (banuiesc ca aproape toate R5-urile au caracteristica asta..). As mai vrea sa va intreb o chestie FOARTE IMPORTATATA pentru mine: cand ma duc sa cumpar masina LA CE SA MA UIT.., SAU LA CE SA DAU ATENTIE DEOSEBITA (VB IN SPECIAL DE R5) care sunt "bolile" lor mai precis...(sa nu iau acel frumos si ingenios instrument pe care il folosea Vlad Tepes). :) Aaa si sa nu uit...daca aveti niste manuale de service sau user manual...in format digital sa i-mi dati si mie va rog mult de tot...(am si eu cateva...chestii in format pdf ..daca vreti anuntzati-ma) Mersi mult pentru faptul ca aveti rabarea sa cititi acest post... |
By the way...ma gandesc sa ma bag la un model diesel...
PS daca au probleme nu ezitatzi sa ma avertizati... |
Salut, mi-am luat si eu de curand un 5 GT Turbo, din pacate nu are tubo :( (turbosuflanta, radiator si nici carburatorul). Acum lucrez la ea ...
Oricum ideea de un club e super. Count me in. |
welcome !
|
2 Attachment(s)
Salutare, sper ca ma primiti pe mine si cinciarul meu achizitionat recent! :D
|
si cand ma gandesc ca si eu am plecat tot de la un r5 aspirat.... si cata munca si bani am bagat in el.... nu-mi vine sa cred :)
|
va salut
daca va mai amintiti v-am intrebat de un carburator original de r5 alpine. am gasit spre fericirea ochilor mei. astept sa-l montez. cand se deschide clubu oficial ca vreau sa devin si io membru? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning