![]() |
topgun_ibiza : hy pysy
topgun_ibiza : ce faci frumoaso topgun_ibiza : maine vii da tomis_3: nu cred ca pot maine ... mai bine ramane pe poimaine dar pe la ora 12 asha daca potzi ... tomis_3: da iubire ?! ... topgun_ibiza : de ce nu mai poti topgun_ibiza : ? topgun_ibiza : maine topgun_ibiza : pls tomis_3: ca are mama treaba cu mine ... dimineatza ... si nu pot ... tomis_3: nu faci mey rost de Web maine ?! ... ca vreau sa imi faci si u ce ti`am facut azi ... topgun_ibiza : o sa incerc sa-l rog topgun_ibiza : pe varul meu tomis_3: pai vb si u cu el ... convingel ... nu faci u asta pt mine ?! ... topgun_ibiza : ba da topgun_ibiza : dar eu te vroiam maine topgun_ibiza : vroiam sa-ti ling p@sarica ta magica tomis_3: ti`a placut azi ?! ... topgun_ibiza : da topgun_ibiza : dar uite ca maine puteam eu topgun_ibiza : ca joi am o treaba iar la spital topgun_ibiza : si chiar la 12:00 tomis_3: eh` ... nu te mai duci la spital daca e ... topgun_ibiza : si dupa aia nu mai pot ca vin ai mei tomis_3: pai ne intalnim putin mai tarziu tomis_3: pai mergem la mine acasa ... tomis_3: azi ti`ai dat drumu ?! ... topgun_ibiza : da mai dar eu nu vreau la tine acasa topgun_ibiza : mi-am dat drumul topgun_ibiza : eu vreau la mine topgun_ibiza : acasa topgun_ibiza : pls topgun_ibiza : sau in scara tomis_3: bine atunci mergem in scara ... tomis_3: te`am excitat azi ?! ... ti`ai dat drumu ?! ... ai frecat`o tare ?! ... topgun_ibiza : maine topgun_ibiza : ? topgun_ibiza : da m-ai excitat topgun_ibiza : mi-am dat drumu topgun_ibiza : auzi iti place sa inghiti sp3rma? tomis_3: nu topgun_ibiza : k topgun_ibiza : si maine ramane in scara? tomis_3: dar daca imi dai u limbi in fund ... o fac pt tine ... topgun_ibiza : vrei topgun_ibiza : ? topgun_ibiza : k topgun_ibiza : o sa-ti dau si in fund topgun_ibiza : dar de ce nu vrei mai maine ca venea si prietenul meu tomis_3: auzi ... dar in scara cum o sa o facem ?! ... |
huh .. gata bai .. pauza 5 minute ca mor de ras .. :)))))
|
acum piesele de rezistentza ... el e omu care l`a batut p`ala de 34 de ani
<_topgun_> http://www.bytevision.dap.ro/banchet...--23-17-37.JPG <_topgun_> http://www.bytevision.dap.ro/banchet...--23-24-40.JPG <_topgun_> http://www.bytevision.dap.ro/banchet...al/manu-17.jpg <Blonda17``> sa ma uit aici ?! ... <_topgun_> http://www.bytevision.dap.ro/banchet...nal/manu-4.jpg schimbatzi si voi extensia la untiled cu .bmp din jpg ok ??? k sa mearga si poza mea .. nu va speriatzi sunt cam paros :D |
treaba e k astep[tam sa faca rost de un webcam .. oricum distractzia continua .. omu` e terminat .. da si noi suntem tampitzi :D ... aahhaha tomis 3 din dialog sunt eu si tov . d`ai mei ... si blonda 17 si diana 17 tot noi .. el e topgun ahahahahaha respekt !!!!
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
trebuia sa fiti cu noi cand facea in microfon .. miau .. miauu .. pisiii ... noi ne kkam pe noi nu mai puteam ... in ziua aia am facut febra la abdomen din cauza lui ..... ahahahaahhahahaha face ... miiiauuu pisiii ahhh ahhh ... si noi radeam k el face l@b@ ... ahahahahahahahahahah
|
penal... :roll:
|
Puahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Quote:
Quote:
|
ashtept concurentza :)
|
Bogdane da-le un copy si pune-le intr-o pagina noua...
uite o sa va pun cateva loguri interesante :) PRIMUL este in legatura cu botzi care i-am bagat eu pe un canal.. <BoSsuLeTZ> sory .. este plekat <BoSsuLeTZ> sunt un prieten <BoSsuLeTZ> vine mai tarziu .. <BoSsuLeTZ> mi-s weslley <okisori_> 5,00:4,00) <okisori_> hey...weslley.. <okisori_> explica-mi si mie ceva.. <okisori_> daca stii <BoSsuLeTZ> ce anume <okisori_> toate perds care sunt pe canal.. <okisori_> toate persoanele care sunt pe canal.. <okisori_> #okisori <okisori_> au aceeiasi adresa... <okisori_> astea cu junos--- <okisori_> cum asa? <BoSsuLeTZ> le baga bossuletz <okisori_> ce faceti acolo? <okisori_> aha <okisori_> so,, <okisori_> sunt toate inventate de bossuletz <BoSsuLeTZ> nu <okisori_> nu sunt persoane cu nikurile lor? <BoSsuLeTZ> sunt facute <BoSsuLeTZ> nu inventte <BoSsuLeTZ> :)) <okisori_> aha <okisori_> le cun pe toate? |
am obs k nu merg pozele poate fac rost ... :))
|
incercatzi faza asta pe mirc .. pe canalele mari .. va ***i pe voi d ras :))
* Sp00fed|EduS ..... bai cum se da ... cu numar ascuns de pe mobil ?????? plsz *** Joins: Babe`happy ([email protected]) * Zen` `Seara ;o) *** X sets mode: +l 63 (Sp00fed|EduS): saliu Zen` (Babe`happy): Sp00fed|EduS ##31# si formezi numarul *** cartofpai sets mode: +b Babe`happy!*[email protected] *** [#kissfm] Banned- Babe`happy *** Babe`happy was kicked by cartofpai ([Reclama] join my a$$ ! (BanTime:- 5mins)*Bad Channel-Name Detected*3110th kick*[Auto]*Kref->*3110#k) *** Nebuna sets mode: -b+b Babe`happy!*[email protected] *!*@c106-51.cable.tnet.ro |
hai k asta chiar e tare rau!!! :twisted:
|
Pozele merg oameni buni tre sa copiatzi linku in pagina noua.. si mer.. bafta! :)
|
merge pozele ... open a new explorer si copy / paste link`u acolo .... si mere :) sa vedetzi pe omu care a batut pe unu de 34 de ani va ***i pe voi d ras :)
ati vazut screen shoot`u :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: |
vally_mj este michael d p forum
papushik59 sunt eu :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: papushik59: ce faci mey? papushik59: papushik59: d cand nu am mai vb cu tine papushik59: vally_mj : bine vally_mj : cine esti ? papushik59: alexandra papushik59: vally_mj : care alexandra ? papushik59: ne-am cunoscut in princess vally_mj : ??? papushik59: am stat cu voi la masa papushik59: langa tine vally_mj : cand ? papushik59: acum 3 sapt ceva d genu asta papushik59: u esti vali? papushik59: cu cielo? vally_mj : da de unde ma stii ? papushik59: din princess papushik59: hai mah ai incercvat sa ma agatzi papushik59: ce draq vally_mj : vally_mj : eu ? papushik59: acuma nu mai vrei papushik59: cand vreau shi eu vally_mj : nu era nici o alexandra pe acolo ? papushik59: da...ia gandestete cum t uitai la mine papushik59: eram cu prietenu meu papushik59: bine fostu meu prieten papushik59: venisem cu tipa shi tipu cu almera vally_mj : hmmm papushik59: am facut cunostinta ce dracu vally_mj : si de unde ai id meu ? papushik59: ai vb cu mine papushik59: eeee..treaba mea papushik59: vally_mj : sa mor daca stiu vally_mj : n-am vb cu tine papushik59: ma supar papushik59: ba da ai vb vally_mj : poate vally_mj : nu stiu papushik59: papushik59: am fost shi aseara cu tipa cu almera in masina vally_mj : da-mi o poza sa te vad papushik59: da nu tzi-am vazut masina vally_mj : cand am venit la voi la masina papushik59: p tine te-am vazut vally_mj : si v-am zis la gradina zoologica vally_mj : nu eram cu masina papushik59: pai da nu erai cu cielo papushik59: nu stiu cu ce masina ai fost papushik59: cred ca erai cu un oltcit vally_mj : e plecata masina mea vally_mj : eram cu speer cu oltcitu vally_mj : eram cu spdeer cu oltcitu papushik59: aaa papushik59: oricum...vreau sa trecem la subiect vally_mj : ce subiect ? papushik59: mai vrei sa te combini cu mine? vally_mj : mama papushik59: ce? vally_mj : ai o poza ? papushik59: imi place sa fiu directa papushik59: nu am ca sunt intr-o sala de net vally_mj : mda papushik59: ma tinea boul ala in bratze papushik59: fostu meu prieten vally_mj : papushik59: eram in almera cu tipa care conducea shi cu baiatu cu plete papushik59: trecem la subiect? vally_mj : da papushik59: sa papushik59: da papushik59: ?? papushik59: vally_mj : da papushik59: vrei? vally_mj : nici nu te mai stiu papushik59: vally_mj : am doua ? vally_mj : ce fac ? papushik59: ce ai doua? papushik59: ce sa faci? vally_mj : mai am o prietena papushik59: lasa ca te fac eu sa uitzi de ea.....t tzin in puf papushik59: shi itzi plac masinile papushik59: ? vally_mj : normal papushik59: pai tata are mai multe masini mie mi-e frica sa conduc shi prietenul meu ar putea conduce una vally_mj : mda vally_mj : ce masini ai vally_mj : ? papushik59: ce zici vrei sa fiui soferul meu? papushik59: papushik59: shtii u ce fac soferiii cu stapanele vally_mj : cum sa nu papushik59: pai are 2 bmw-uri shi o scoda octavia vally_mj : sau invers ? papushik59: octavia era masina ptr mine...da imi este foarte frica vally_mj : stapanele cu soferii vally_mj : vai papushik59: cum itzi place tzie...se poate coricum...stapanele cu soferii shi soferii cu stapanele papushik59: ce zici? papushik59: vally_mj : stapanele cu soferii papushik59: papushik59: nu ce zici incerci? vally_mj : incerc vally_mj : papushik59: papushik59: iuppy papushik59: papushik59: vii asta seara da? vally_mj : n-am masina papushik59: la terasa aia papushik59: pai trimit p cineva sa te ia papushik59: vally_mj : opa papushik59: sau imi iau eu inima in dintzi shi vin sa te iau papushik59: vally_mj : mda vally_mj : o sa vin pe la 10 si ceva papushik59: cum preferi papushik59: d`abia astept papushik59: papushik59: dupa aia margi la mine da? papushik59: k o sa fie tarziu papushik59: stau mai aproape vally_mj : opa papushik59: vally_mj : ce sa fac la tine ? papushik59: eee...shi u acuma papushik59: vally_mj : papushik59: vii da papush |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning