Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

aleks 05-04-06 10:29

Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)

femeia ideala este fidela in primul rand...
deci: femeia ideala nu exista ;)

LaMishto 05-04-06 14:53

barbatul ideal, adica fidel exista?
revin la aceeasi idee, aleksu.. daca amandoi tin cu adevrat la relatie, si isi doresc sa fie impreuna.. se pot abtine de la rel extraconjugale, nu?

Eugen_TL 05-04-06 15:10

omul e facut astfel incat sa nu se abtina... orice ati spuen voi.. imposibil sa nu faci o prostie pe care s-o afle si astfel se da in cearta eventual despartire! :)

iar barbatul ideal hmmm ia sa vedem: " barbatul ideal are masina,tanar musculos vorba putina,hainele toate de firma, nevasta, o amanta si o vila cu piscina" //// " toate fetele alearga dupa barbatii fatali,dar mai ales sa fie pustani si sa aibe gramezi de bani dar pana la urma nu conteaza frate cati ani ai ca nimeni nu te baga=n seama daca nu ai parai" :) " barbatul ideal are in tara,o firma particulara,la birou o secretara,la munte o cabana ca asa-i moda actuala" asta era pe sistem turbo !

iar femeia,,, hmmm " nimeni nu cunoaste femeia,nimeni nu stie ce zace=n ea/ ca azi ti-arata ca te iubeste si maine pleaca si te pasareste" :)

ps:femeia ideala o fii una la un milion iar barbatul cam la fel ! :peace: :headfones :drunk:

RoXaNa21 05-04-06 16:32

daca stau sa ma gandesc bine, voi chiar nu sunteti asa pretentiosi.:D
cat de cat m-as putea incadra si eu....:lol: pt unu' cu fizicul, pt altul cu atitudinea...:-) anyway, si asta e valabil pt ambele categorii-femei, barbati- idealul este acela care te face fericit, si atunci uiti si ca nu are cracii lu' cihuleasca, tzatzele lu' anderson sau ass-ul lu' JLo

LaMishto 05-04-06 18:00

corect roxana. atat timp cat esti fericit si multumit cu ceea ce ai dc nu te-ai putea abtine sa calci stramb? trebuie putina vointa.. ;)
eu in ultima perioada m-am cam dezobisnuit sa mai intorc capul dupa altele pe strada.. pe bune :)

Mystic 05-04-06 19:05

lol,hai ca stim ca e "cineva" pe aici pe forum si de-aia vorbesti asa :D

SUN 05-04-06 19:17

LaMishto...esti inca copilutz...dak te blazezi asa grav de la varsta asta la 25 de ani vei deveni oare iubitor al aceluiash sex?:D

Eugen_TL 05-04-06 20:49

Quote:

Originally Posted by SUN
LaMishto...esti inca copilutz...dak te blazezi asa grav de la varsta asta la 25 de ani vei deveni oare iubitor al aceluiash sex?:D

stai calm ca am un prieten f apropiat si m-a mancat in funduletz sa-l combin cu o prietena a mea... daca la inceput omul era timid cu fata acum vreau sa spun ca nu se uita frate la niciuna pe strada! eu ii spun" ia uite c0aie ce bonda,,mamaaaa" si el se face ca nu aude.. si ii spun" ce mata faci ma,unde draq te uiti" si el" ma gandeam si eu la ...." si eu" tu=ti ceapa matii ca draq m-a pus sa te cuplez.. eu te-am cuplat eu te despart :) " bomba ! :) :)

LaMishto 05-04-06 20:59

Quote:

Originally Posted by Mystic

lol, hai ca deja incepi sa demonstrezi ca mananci rahat

Mystic 05-04-06 21:01

vb frumos in pm,ca nu te-am jignit...

Spark 05-04-06 22:47

tuningboy ... da` pana la urma d c vrei sa-l despartzi ? :)) :-P

Eugen_TL 05-04-06 22:51

Quote:

Originally Posted by Spark
tuningboy ... da` pana la urma d c vrei sa-l despartzi ? :)) :-P

man, era in gluma.. dar oricum sa stii ca daca s-ar intampla asta ar fi alt om dupa ce isi revine... deci e ORB acum ... nu mai e ca inainte... nu mai are timp decat pt madam' ! si pot spune si de madam ca a uitat cine e nasul ! :) in fien .. asta e fratilor... ajutati cat puteti ca sa se uite de voi din ce in ce mai mult ! :) :P :P :) :)

Spark 05-04-06 23:10

pai ... asta se intampla mai des ... ca nu au timp decat unul pt altul ...
sincer .. si eu am facut din astea ... ca nu aveam timp de prieteni si din astea .. da` nu chiar in ultimu` hal
desi .. nici acuma nu tare as vrea sa o integrez pe prietena in gasca mea de prieteni ... ca sunt destul de distrusi .. si nah` ..
nu vrem sa se sperie .. :) :) :)

steffy 06-04-06 08:11

Quote:

da..si eu ma fac k nu vad..:rolleyes2

LaMishto 06-04-06 11:26

Quote:

vb frumos in pm,ca nu te-am jignit...

imi cer scuze c-am fost nepoliticos inc-odata, dar daca m-as risca sa-mi bag p**a-n ma-ta mi-ai spune tata?

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning