![]() |
Re: Bursa - Piese (vanzare/cumparare)
2 Attachment(s)
Quote:
|
O punte spate de Ford Taunus stiti pe undeva? :-)
|
conteaza sa spui si ce model de taunus
|
4 Attachment(s)
de vanzare pt audi 100 C2 (typ 43) buza (spoiler)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
in Bucuresti sunt o serie de taunusuri dinastea carezac...cu Sile ai vorbit, il sti, activeaza pe ford club..el a avut si poate mai are ceva piese pentru asa ceva.
|
Multumesc,incerc sa caut prima data prin zona,e cam departe B.
|
caut si eu un brat sustinere motor de pe partea stanga (cea cu ambreiajul) pentru audi 100 model 80
merci |
Cumpar pentru OPEL REKORD E1 MOTOR=20S 100CP,74Kw,IN 2 USI;
-ETRIERE FATA+DISCURI FRANA (IN LIMITE de UZURA) -CHEDERELE MONTATE PE USI. TEL:0721122527 / 0768453081 |
1 Attachment(s)
set stergatoare dacia 1300, ca noi, cu set de lamele rezerva. 50 RON. tel 0748223116
|
vand carburator dublucorp 1,6 de nova cu carbotestu facut 1 mil. Pot fi contactat pe pm
|
cumpar si eu un proiector de ceatza preferabil cu sticla galbena si rotunda daca nu merge si normal fara lupe angel eyes si alte chestii futuristice. cat mai clasic
nu ezitati sa imi dati pm in cazul in care aveti asa ceva prin curte |
2 Attachment(s)
caut urmatoarele jante
imi trebuiesc doar 2 dar merg si toate 4 de preferabil sa fie pe 13" jantele sunt un model mai vechi de oz racing |
hmm, am vazut ceva f asemanator sambata trecuta intr-o piata de vechituri, erau 4 dar nu sunt sigur ca erau exact astea, desi e f probabil. Voiam sa le iau pt Solenza mea, o sa mai merg acolo la sfarsitul lunii, daca le gasesc si daca te vor mai interesa te anunt.
Quote:
|
ma intereseaza jantele neaparat....eu am doar 2 si vreau inca 2 sau chiar toate 4 pana la urma,important e sa gasesc ...iti raman recunoscator si ma revansez daca ma poti ajuta
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning