![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
trage la categoria ei cum trage a ta mai sus 2 trepte... motoare aspirate....RULZZ cine zice ca motoru aspirat mic nu trage?? 2.0 16v 168 cai, 1.3 16v 95 cai:D
|
trage , adevarat...dar si 1,5 t de pe Colt trage(cu ce rezultate la activ!), mai exact CZT-u, tot motor mic.
|
da, motoarele aspirate sunt foarte misto dar daca mai are si un "melc" e redutabil
|
iese cineva astazi???am mai umblat ici colo si vreau sa vad cum mai merge...
|
vreau sa incerc si eu cu tine. am un golf 3 1.8 90cp. cand ajung in bucuresti te anunt.
|
cu cea mai mare placere te astept...io o sa vin la slatina poate acolo daca nu vi mai devreme, in cadru legal si pe miza... daca vi mai repede lasi un PM nr telefon ceva si ne vedem...
M-am mai dat cu g3 motorizarea ta...dar poate tu ai ceva mai special de aceea provocarea e acceptata:) |
nimic, nimic?...
|
tu esti fratimiu :D normal ca vi:P
|
eu nu ma dau la legale, decat ocazional cu prietenii sau joia aici.
am citit si eu mai bine pe thread si cred ca m-am cam aruncat cu capul inainte :)) oricum vreau sa vad cum trage masina oricare ar fi rezultatul. motor de 1.4 110 cai am facut dar de kia ceed care nu prea se pune. a ta am vazut ca se invarte la 110-115 dar e mult mai usoara si tu ai si experienta deci cate tiruri imi dai? |
nu se pune problema de tiruri nu stiu..aseara m-am dat cu un Lancer de 2.0 motorinar... cel mai bine a stat la o masina...aveam niste piciti pe creier si credeam ca trage prost a mea...se pare ca erau doar piticii. vreau sa vad la slatina ce fac...
|
trage bine masina......sincer sa fiu la cate injectii mi-a bagat CZTu si cand te-am vazut doar cu scaunul de la sofer In masina mi-a fost cam frica....oricum felicitari pt masina.trage grav a 2-ua.......vrei sa Iti ofer revansa la slatina?
|
o sa fie clar revansa la slatina vorbim acolo;) sa iti iei diazepame la tine sa nu te ia inima...oricum ar trebui teoretic catre final sa ne intalnim in grupa si inevitabil ne dam...cel mai bun sa castige...pana acum tu ai fost;)
|
hmmmmmmmm ma ameninti nu? bine...cel mai bun sa castige....o sa fac treaba aia rusinoasa cu planurile mele de viitor pana atunci...
|
Dteu?, ce masina ai?
|
golf 5 1.9 TDI 105 cp la baza
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning