![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
Cu mare placere!
In perioada aia s-ar putea sa fiu la Vama Veche, dar nu-i problema, te astept acolo sau dau eu o fuga in CT. Am auzit lucruri bune despre masina ta, chiar sunt curios ce si cum :D |
poate avem loc sa le si probam un pic ,poti sa-DAI NR TAU DE TEL SA TE MAI APELEZ
|
Quote:
ma intereseaza si pe mine pana la urma cum ecu jentile pe 17, cum merge cu viteza si mai ales cu stricatul pe la ambreiaj, durectie...etc. Merci, si inca o intrebare: stie cineva un kitt Veilside de unde mai sigur si mai ieftin, k asa gasesti dar din state si..cam departe ori japonia si..2mii si ceva euro?:)) Zi buna si felicitari pt munca facuta cu detaliile si masina;) |
@darie, nu cred ca era necesar sa dai quote la ditamai postul pentru 2 banale intrebari. Stricatul pe la ambreiaj, dUrectie .... la ce te referi ? Cat despre veilside, gasesti doar in state, evetual la un importator prin europa, recomand puternic google, desi nu ai precizat pentru ce masina ai nevoie ! Sanatate
~Guashe |
Quote:
Pai simplu la stricat ambreiaj, directie: am luat-o cu cititul de la prima pagina, si am vaz ca sunt baieti par ca stiu ce spun, ca daca pui peste 16-17 inci la janta strica cele de mai sus, si voiam sa stiu ami multe pareri, si mai ales daca masina are o janta supralejera;) Masina e aceasi tip celica despre care e vb, 175cp..1994;) Iar veilside si google..mi-a mancat o sapt degeaba, speram sa stie cineva:) Ms mult, seara placuta:idea: |
Quote:
http://plaza.umin.ac.jp/~satoshi/mod152en.html aici sunt explicatiile;) Seara buna |
cu jantele pe 17 eu mi -am stricat doar amortizoarele fata si semibieletele *care sunt 4mil buc* si am pierdut cam 25% din demaraj acum ce sa zic estetic erau frumoase dar stabilitate nu o sa castigi niciodata cu jante pe 17.eu am trecute in talon ca a 2a dimensiune 225^40^16 ce sa zic fiecare pune ce ii place si ce vrea eu asa zic.poate ne intalnim mai repede la liniutele legale din sibiu bafta in continoare
|
@darie: salut si bun venit pe forum!
Cu privire la ambreiaj - fara legatura cu jantele - eu am schimbat kitul la putin timp dupa ce am cumparat masina. Sunt de parere ca trebuie schimbat cam la 30.000 km, chiar daca nu da semne de uzura, pentru ca: 1)masina e destul de grea 2)motorul e destul de puternic 3)masina, desi destul de "sportiva", e gandita si pentru fiabilitate si un mic grad de confort, asfel incat ambreiajul original nu e facut ca sa impace bine greutatea mare cu puterea destul de mare, iar cel mai mult are de suferit ambreiajul (daca esti si un pic "pilot" :D ). Daca iti pui ambreiaj sport cum mi-am pus eu, nu prea mai ai cum sa pleci lin de pe loc, te smuceste mai tare... si atunci adio confort :twisted: Jantele inca nu le-am schimbat, le voi schimba cand voi avea suma necesara. Mi-am luat in schimb 2 gume Michelin Pilot Exalto 205/55/R15 noi, iar acum dau burnout mai mult din ambreiaj :cry: inainte imi patinau mai mult rotile, ca erau cam uzate cauciucurile :D Oricum, eu m-am cam razgandit si as vrea sa-mi iau jante pe 18", daca tot incap :lol: Alte informatii nu iti pot da, ca am masina de doar ~jumatate de an... Am rugamintea, daca poti, ai timp si chef, sa-ti faci si tu un topic cu masina ta, sau daca preferi pune aici o poza-doua. Multumesc anticipat! Pentru body-kit-uri, cea mai usoara solutie este sa cauti pe ebay.com, insa exista o comunitate a posesorilor de Celica '94-'99, si anume www.6gc.net, unde gasesti absolut tot ce te intereseaza despre acest model, inclusiv toate piesele de upgrade disponibile, body-kit-uri, do-it-yourself si multe altele. @others: voi reveni cu cateva mici "noutati". |
Senios quick te astept la 4tuning days...sa dam noroc frumos si sa iti arat buburuza :D...si poate vii cu t20 ;). Succes in continuare
Acuma serios :) poate nu vii =)) si nu ne vdm... |
Quote:
Multumesc pt "bun venit" si pt sugestii, raspunsuri. Pe rand...a mea argintie si cheala, nu am schimbat nik pe ea ca inca..nu e a mea:)) Astept magaria asta de taxa sa scada ak acum ajunge la 3600..ceva de genul.. Inca nu stiu ce asa chimba, cum vreau sincer. Cred ca o linie de mijloc la pilotata k de iesit din oras nu prea, iar in Buc..uneori nici nu ies cu ea de sila aglomeratiei;) Exterior inca ma interesesz, voiam acel kit de la veil side pe care nu-l gasesc la nimeni. Iar pe ebay..am mai auzit tzepe si in plus sunt multe modele iar eu nu vreau altul deci incerc sa dau banii doar dupa ce vad. Jentile ma gandam la 215/50/16..215 mai stabila pt knd merg sport, 50..sa nu fac cucie in cap in Bucurestiul asta si ce mai ramane..16 sa arate si ea mai bine:) Am mai vazut usi lambo (800E) si ma batea gandul:D Pana atunci, am de lucru: trebuiesc amortizoare spate, rulment fata, curele mici:) Salutari, spor la treburi si felicitari..ai muncit ceva cu ea,e de apreciat rabdarea si perseverenta ta, dar knd te urci in ea stii de ce, nu?:) |
Quote:
Bafta si tie |
Hai cu noutatile:P
|
am avut 225-40-17 si acum am original 205-55-15 si imi pun ca asa am avut trecut in cartea din germania 225-40-16 .E foarte joasa a mea ca i-am pus arcuri sport si a coborat ff mult incat si cu jante pe 15 arata ff bine si ff stabila
|
7 Attachment(s)
Quote:
-am comandat, primit si montat un filtru K&N tip "replacement"; -am renuntat la toba intermediara si am montat un tips din inox destul de potrivit, zic eu (o sa fac niste poze dupa ce spal masina); -am schimbat uleiul, de data asta am mers pe Mobil1 10w40; -am montat toate pedalele, in sfarsit :lol:; -am primit cadou o telecomanda de amplificator GZ identica cu ale mele, dar albastra de o nuanta foarte apropiata cu bordul; -am comandat, primit si montat un set de semnalizari clare "custom" :D; -am terminat si montat ambele subwoofere, fiecare cu incinta lui, insa intre timp le-am demontat pentru ca erau mult prea grele si cred ca le voi vinde; -Clarion-ul pe care il comandasem nu l-am mai primit, nu era livrabil de la fabrica astfel ca am optat pentru un Pioneer ceva mai scump, dar parca un pic mai elegant - a venit deja, trebuie sa-l ridic. Cam atat... ce urmeaza veti vedea cand "voi avea in mana vrabia de pe gard", pentru ca pana acum n-am prea avut noroc nici cu mp3-ul, nici cu farul, nici cu alte piese.... Cateva poze: |
Dau foarte bine semnalizarile sa vad ca saptamana viitoare ajung pe la bucuresti poate`i sun pe baieti sa mi le fac si eu:DApp in cat timp ti le`a facut?(numai platesc protocolul pt bac si`mi fac semnalizarile:))):P:lol:
Cu ce te`ai dat la legale?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning